Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0
Hide filters
Filters 0
Sort by :
Filters 0

Slidinėjimas - viena smagiausių žiemos pramogų, kurią dievina ir suaugę, ir vaikai. Tačiau tiek slidžių, tiek snieglenčių sporto gerbėjams labai svarbu pasirūpinti ir efektyviomis apsaugos priemonėmis. Slidinėjimo šalmas - bene efektyviausia saugos priemonė, kuri padeda išvengti stiprių galvos sumušimų ir kitų nemalonių traumų slidinėjimo metu. Mūsų parduotuvės lentynose galima rasti platų slidinėjimo šalmų pasirinkimą, pritaikytą saugiam žiemos sportui kalnuose. Kalnų slidinėjimo šalmai su antirotacine sistema, šalmai su antveidžiais, vaikiški šalmai su smakro apsauga ir kiti šalmai, pagrįsti puikia kokybe ir optimalia kaina. Užsukite į mūsų parduotuvę jau dabar ir išsirinkite tinkamiausią variantą, smagioms ir saugiomis slidinėjimo pramogoms.

Žiemos sportams skirtus šalmus pasirinkti nėra itin sunku. Beveik visi slidinėjimo šalmai yra pritaikyti tiek slidžių, tiek snieglenčių sportui. Todėl įsigijus vieną, tokio tipo apsaugos priemonę - galima saugiai mėgautis visomis, snieguotuose kalnuose laukančiomis pramogomis. Svarbiausi aspektai, kurie įtakoja slidinėjimo šalmo pasirinkimą:

  • Dydis. Slidinėjimo šalmai yra skirtingų dydžių. Suaugusiems skirti šalmai dažniausiai būna XS - XL dydžio, vaikams - S arba M dydžio. Norint pasirinkti tinkamą dydį, reikėtų tiksliai žinoti savo galvos apimtį. Netinkamai pasirinktas dydis ženkliai apriboja šių gaminių funkcionalumą, todėl būtina išsirinkti tinkamą, ne mažesnio ir ne didesnio dydžio šalmą. Tinkamo dydžio šalmas, neužsegtas, taisyklingoje pozicijoje, turėtų išlikti stabilus kraipant galvą į skirtingas puses bei judinant ją iš viršaus į apačią.
  • Svoris. Šalmo sunkumas tiesiogiai įtakoja Jūsų komforto pojūtį slidinėjant, todėl nereikėtų persistengti ir įsigyti pernelyg sunkaus slidininko šalmo. Moteriški ir vyriški šalmai optimaliai turėtų sverti 450 - 500 g. Vaikiškų šalmų svoris neturėtų viršyti 450 g.
  • Papildomos ypatybės. Kiekvienas šalmas slidinėjimui turi tam tikrų ypatybių, kurios įtakoja šios apsaugos priemonės funkcionalumą. Vėdinimo angos, inovatyvūs tvirtinimo elementai, išimami ausų pašiltinimai, integruoti slidinėjimo akiniai - svarbios, tačiau ne visiems šalmams būdingos savybės. Kokį slidinėjimo šalmą pasirinkti - Jūsų individualus sprendimas, tačiau reikia nepamiršti, kad kiekviena papildoma ypatybė reikalauja didesnių finansinių išlaidų.
  • Dizainas. Slidinėjimo šalmas yra pagrindinis slidininkų įvaizdžio atributas. Todėl žvalgantis tokių prekių asortimente, tiesiog būtina atkreipti dėmesį į jas lydinčias estetines savybes. Tiek slidinėjimo šalmai vyrams, tiek moterims šiais laikais džiugina stilių, spalvų bei raštų įvairove, todėl galimų dizaino variantų - tikrai nemažai. 

Mūsų parduotuvėje parduodami šalmai atitinka ir pačių mažiausių, ir itin patyrusių slidininkų poreikius. Įvairūs dydžiai, nepriekaištingi šilumos sulaikymo rodikliai, akinių funkciją atliekantys antveidžiai su stiklu, puiki apsauga nuo smūgių - savybės, kuriomis džiugina Decathlon asortimente esantys šalmai. 

Siekiame, kad visi mūsų parduotuvės lankytojai galėtų saugiai mėgautis žiemos sportu ir visada atrodytų nepriekaištingai. Patogūs, stilingi ir maksimalią apsaugą garantuojantys slidinėjimo šalmai už gerą kainą - mūsų pasiūlymas, kuris neabejotinai tiks visiems slidžių sporto gerbėjams. Visos, mūsų prekyvietėje parduodamos slidinėjimo prekės atitinka itin aukštus kokybės reikalavimus, o šis privalumas leidžia mėgautis ne tik snieguotomis, bet ir maksimaliai saugiomis laisvalaikio pramogomis. Galime pasiūlyti platų universalių prekių (unisex) pasirinkimą, pritaikytą tiek moterims, tiek vyrams. Taip pat siūlome įsigyti prekes, skirtas slidinėjantiems laisvuoju stiliumi. Padėsime Jums išsirinkti ir įvairiomis papildomomis ypatybėmis praturtintus šalmus. Mūsų parduotuvėje parduodamas unikalia gamybos technologija pagrįstas, itin lengvas ir komfortabilus kalnų slidinėjimo šalmas su antveidžiu. 10 ventiliacijos ir drėgmės išleidimo angų turintis šalmas užtikrina nepriekaištingą vėdinimą ir efektyviai saugo ne tik galvą, bet ir akis. Integruotais akiniais praturtintas šalmas suteiks maksimalų komfortą net ir vyraujant itin nedėkingoms slidinėjimo sąlygoms. 

Esant poreikiui, pas mus galite įsigyti ir kitas svarbiausias slidinėjimo aprangos detales. Slidinėjimo batai, striukės, kelnės, ir kiti slidininkams aktualūs rūbai , kuriuos siūlome savo pirkėjams, pasižymi puikiu kainos ir kokybės santykiu. Todėl net neabejojame, kad poreikius atitinkantį gaminį galėsite įsigyti gerokai pigiau nei tikėjotės. Greitas pristatymas - dar vienas mūsų pažadas internetu perkantiems pirkėjams. O jeigu pristatymo į namus nepageidaujate ir įsigytas prekes norite atsiimti patys, mielai kviečiame užsukti į bet kurią, arčiausiai Jūsų esančią Decathlon parduotuvę.