Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0

Futbolo apranga ir kita, mažiesiems šio sporto entuziastams skirta futbolo atributika, kurią rasite mūsų asortimente, yra pritaikyta aktyviam vaiko laisvalaikiui bet kokiomis oro sąlygomis. Mūsų internetinėje parduotuvėje - futbolo apranga berniukams ir mergaitėms, vaikiška avalynė ir kiti, futbolo sportui skirti rūbai bei aksesuarai, pagrįsti aukštos kokybės sudėtimi. Kokybiškos futbolo kojinės, temperatūros poveikiams atsparūs treniruočių džemperiai, futbolo marškinėliai ir šortai, įvairūs termo rūbų modeliai - tik maža, mūsų pasiūlymų dalis. Futbolo apranga vaikams internetu, kurią pristatome savo internetinės parduotuvės lankytojams, leis mažiesiems futbolininkams be didelių pastangų suformuoti nepriekaištingą sportinį stilių už itin racionalią kainą. Visiškai nemokamas atsiėmimas parduotuvėje ir greitas pristatymas tiesiai į namus - dar keli privalumai, kuriais džiugina internetu, Decathlon.lt parduotuvėje, įsigytos prekės. Taigi, jeigu savo vaikui ieškote naujos futbolo aprangos, atidžiai apžvelkite mūsų asortimentą ir užsisakykite vaikiškam futbolo žaidimui idealiai pritaikytus gaminius.

Futbolas - sporto šaka, kurią dievina daugelis judrių berniukų. Ir Jūsų vaikas nori išbandyti save futbolininko vaidmenyje? Aptarkime pagrindinį prekių krepšelį, kuriuo reikia pasirūpinti norint lankyti futbolo treniruotes.

  • Vaikiška treniruočių apranga. Įprasta kūno kultūros arba laisvalaikio apranga nėra itin tinkamas pasirinkimas futbolo treniruotėms. Futbolo treniruotės dažniausiai vyksta lauko aplinkoje, kurioje vyrauja nuolat kintančios oro sąlygos. Todėl sportiniai kostiumai futbolo treniruotėms turi būti pritaikyti įvairioms temperatūroms. Perkant laukui pritaikytą sportinę aprangą reikėtų rinktis šaltoms oro sąlygoms tinkančias kelnes. Taip pat rekomenduojama įsigyti kokybiškas neperšlampamas striukes, kurios greitai džiūsta ir yra atsparios vėjui. Mūsų asortimente - „Adidas“ ir kita, žinomų prekinių ženklų sportinė apranga, kuri ne tik idealiai tinka lauko sąlygoms, bet ir garantuoja patogų judėjimą žaidimo metu. 
  • Vaikiški apatiniai drabužiai. Vyraujant itin atšiaurioms oro sąlygoms, svarbu įsigyti ir tam tikras termo prekes. Pagrindinis termoizoliacinių marškinių ir kelnių pranašumas - kūno šilumos sulaikymas ilgą laiką. Ypatingos gamybos technologijos dėka, fizine veikla užsiimantis vaikas vilkintis termo rūbus komfortabiliai gali jaustis vyraujant 7 - 20 °C temperatūrai. Mūsų asortimente - vaikiškų dydžių termoizoliacinė apranga, kuri net po daugelio skalbimų išlieka funkcionali bei estetiška. 
  • Vaikiški futbolo šortai ir marškinėliai. Identiškų estetinių savybių šortai ir marškinėliai - tai, ką turi kiekviena, net ir pačių mažiausių futbolininkų komanda. Varžybų metu komanda turi būti vieninga, o išsiskirti savo įvaizdžiu - draudžiama. Mūsų asortimente rasite gausų futbolui skirtų šortų bei marškinėlių pasirinkimą, pagrįsta puikia kokybe ir optimalia kaina. Didžioji dalis šortų, kuriuos siūlome savo parduotuvės lankytojams, yra pagaminti iš lengvo, orui laidaus audinio, užtikrinančio nevaržomą judėjimo laisvę. O stilinga išvaizda išsiskiriantys vaikiški futbolo marškinėliai ne tik leidžia paįvairinti savo stilių treniruotės metu, bet ir pamiršti nemalonų prakaito kvapą. Siūlome ir tvarią, gamtai draugišką aprangą, kuri yra pagaminta iš perdirbamo poliesterio. 
  • Vaikiškos futbolo kojinės. Ilgos futbolo kojinės - bene svarbiausias, kiekvieno futbolininko įvaizdžio akcentas. Tačiau renkantis tokias prekes derėtų atsižvelgti ir į gaminių sudėtį.  Kokybiškas futbolo kojines siūlantys prekių ženklai visada pasirūpina, kad jų gaminiai pasižymėtų itin geru oro laidumu, tam, kad pėdos batuose galėtų kvėpuoti.  Savo klientams suteikiame galimybę įsigyti ne tik standartines futbolo kojines, bet ir vaikiškas blauzdines be pėdų. Tokio tipo kojinės yra atsparus trinčiai ir labai patogiai naudojamas gaminys, kuris idealiai prisitaiko prie kojos ir saugiai dengia kulkšnies kaulus. Galime pasiūlyti ir daugiau vaikiškų kojinių variantų, taigi rinkitės iš plataus asortimento, drąsiai eksperimentuokite ir be didelių pastangų atraskite tinkamą variantą. 

Mūsų parduotuvės lentynose - žinomų prekinių ženklų futbolo apranga vyrams, moterims ir mažiesiems futbolo sporto gerbėjams. Puikiai suprantame, kad renkant futbolo aprangą vaikams, svarbu tiek gaminių kokybė, tiek tokių pirkinių dizainas. Mūsų siūlomas vaikiškų futbolo prekių asortimentas demonstruoja ne tik precizišką patvarumą bei ilgaamžiškumą, bet ir puikias estetines savybes. Todėl tikrai tikime, kad platus, stilingų prekių pasirinkimas pateisins ne tik individualius mažojo sportininko poreikius, bet ir visos futbolo komandos stiliaus lūkesčius. Užsukite į mūsų parduotuvę ir leiskite mažąjama sportininkui pačiam pasirinkti jam labiausiai tinkantį variantą itin palankiomis sąlygomis.