Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0

Badmintonas yra itin smagus ir įtraukiantis žaidimas, suteikiantis galimybę smagų laisvalaikį derinti su sportine veikla. Badmintono taisyklės yra labai paprastos, todėl šį judrų žaidimą mielai renkasi tiek aktyvius užsiėmimus dievinančios šeimos, tiek vietoje nenustygstančios draugų kompanijos. Badmintono raketė ir skraidukas (arba plunksnelė) - viskas, ko reikia norint mėgautis niekad nepabostančiu badmintono žaidimu. Pasirūpinus šiais žaidimo įrankiais, badmintoną galima žaisti paplūdimyje, gamtoje, kieme, didesnėje patalpoje ar bet kokioje kitoje, žaidimo dalyviams tinkančioje aplinkoje. 

Esate šio sportinio žaidimo entuziastas ir ieškote kokybiškų badmintono rakečių ar kitų, šiam žaismingam sportui subalansuotų komponentų? Turime gerų žinių - tikrai atvykote ten, kur reikia! Mūsų asortimente be didelių pastangų rasite aukščiausia kokybe pagrįstas badmintono raketes, subalansuotas tiek pradžiamoksliams, tiek tikriems, badmintono žaidimo asams.

Tikrai nepamirštame ir mažųjų šio sporto entuziastų, kuriems pateikiame specialiai vaikams pritaikytų badmintono priemonių liniją. Vaikiškos raketės pasižymi ne tik mažiesiems tinkančiu dydžiu, bet ir itin patogia konstrukcija, kuri leidžia lengviau išmokti žaidimo technikas.

Taip pat siūlome platų badmintono rinkinių pasirinkimą. Rinkinuose yra kruopščiai sukomplektuotos visos prekės, kurių būtinai reikia norint mėgautis šia smagia veikla. Įsigijus tokį rinkinį, galėsite mėgautis kokybišku žaidimu ir būti ramūs, kad badmintono plunksnelės ir raketės yra puikiai pritaikyti vienas kitam. 

Pagrindinių badmintono reikmenų pasiūlą papildo ir kiti, šiam sportui subalansuoti priedai: badmintono rakečių stygos, rankenų apvijos, šiam žaidimui subalansuoti tinklai bei visos kitos prekės, kurių gali prireikti mėgaujantis badmintono pramogomis. 

Badmintonui skirtų rakečių pasirinkimas yra labai platus. Todėl išsirinkti tokią prekę neretai sunku ne ne tik pradžiamoksliams, bet ir profesionalams. Aptarkime, kokie yra esminiai dalykai, į kuriuos reikėtų atsižvelgti renkantis badmintono raketę. 

Renkantis badmintono raketę svarbu atkreipti dėmesį į raketės galvos dydį bei jos pusiausvyrą, nes šios savybės įtakoja raketės manevringumą bei smūgio stiprumą. Vyrauja trys pagrindiniai raketės pusiausvyros tipai: 

  • Heavy head (liet. sunki galva). Tokios raketės pasižymi didesniu svoriu ties raketės galva. Tokia raketė tinka pažengusiems, stipresnio ir tikslesnio smūgio siekiantiems žaidėjams. Stipriai norinčių smūgiuoti žaidėjų poreikį tikrai pateisins intensyviam žaidimui pritaikytos badmintono raketės Yonex, kurias galima įsigyti mūsų parduotuvėje.
  • Light head (liet. lengva galva). Tokiose raketėse didžiausia svorio masė tenka ne galvai, o rankenai. Tokio tipo raketės rankena yra sunki, o galva lengva. Lengvą galvą turinčios raketės idealiai tinka vadinamiems dvigubiems žaidimams. Jos padeda visiems keturiems žaidėjams išvystyti maksimalų žaidimo greitį. Trumpai tariant, šios raketės skirtos žaidėjui, siekiančiam didelės taškų persvaros, mėgstančiam greitai atakuoti. Badmintono raketės Perfly gali pasiūlyti nemažai, šio tipo rakečių variantų, kuriuos be jokios abejonės rasite ir mūsų asortimente. 
  • Even balance racket. (liet. tolygaus balanso raketė). Tokia raketė pasižymi tolygiai paskirstyta svorio mase. Tai yra pats universaliausias tipas, suteikiantis galimybę žaisti badmintoną įvairiais būdais. Ši raketė suteikia ir daugiau jėgos, ir stabilumo, todėl būtent tokį tipą įprastai renkasi patyrę žaidėjai, kurie puikiai išmano visas, šio aktyvaus žaidimo subtilybes. Jeigu ieškote tolygaus balanso raketės, Jums tikrai turėtų patikti badmintono raketės Forza, kurios pasižymi ypatingu universalumu bei manevringumu. 

Raketės gali būti lanksčios, vidutinio lankstumo arba kietos. Kietesnę raketę dažniausiai renkasi žaidėjai, kurie permušti skraiduką į varžovo pusę nori greitai bei galingai. Su tokiomis raketėmis įprastai žaidžiama pakankamai intensyviai ir aršiai.

Vidutinio lankstumo raketėmis įprastai naudojasi draugišką žaidimą žaidžiantys žmonės, kurie šia sporto šaka užsiima savo malonumui. Pradedantiems labiausiai tinka lanksčios raketės. Su tokia rakete patogu mokytis taisyklingo smūgiavimo, taip pat su ja paprasčiau suvaldomi skraidukai, kitaip vadinamos muselės. 

Raketės gali būti pagamintos iš aliuminio, plieno, medžio bei aibės kitų medžiagų. Todėl natūralu, kad jų gamyboje naudojamų medžiagų svoris yra labai skirtingas. Kontrastingą rakečių asortimentą sudaro itin skirtingo svorio gaminiai. Įprastai skirtingų modelių svorio gairės svyruoja nuo 70 g iki 99.9 g . Dažniausiai raketės, kurių svoris neviršija 85 g. yra laikomos lengvomis. Tokio svorio raketė labiausiai tinka pradedantiesiems, kurie dar tik mokosi taisyklingai atmušti skraidukus. Visgi, tokios raketės nebūtinai yra geras sprendimas tik pradedantiesiems žaidėjams. Lengvą badmintono įrangą neretai renkasi ir pažengęs žaidėjas, kuriam svarbus maksimalus siūbavimo greitis bei manevringumas.

Greitesni, spartaus žaidimo siekiantys žaidėjai, visada renkasi raketę iš sunkiausių rakečių kategorijos. Visgi, būtina paminėti, kad naudojantis tokia rakete, pravartu turėti pakankamai stiprius pečius. Taip pat reikėtų nepamiršti, kad kuo sunkesnė raketė - tuo lengviau galima susidurti su traumomis, susižeisti riešą.

Norint tiesiog smagiai praleisti laiką mėgaujantis badmintono pramogomis, didelis raketės svoris tikrai nereikalingas. Badmintono raketės Babolat, kurias rasite mūsų asortimente, gali pasiūlyti tiek itin lengvų, tiek šiek tiek kietesnių rakečių modelius. Taigi, jeigu norite savarankiškai išbandyti skirtingo stiprumo gaminius, rekomenduojame pasidomėti šio gamintojo prekėmis.