Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0
Hide filters
Filters 0
Sort by :
Filters 0

Kokybiška vaikiška avalynė - itin svarbus akcentas kiekvieno vaiko garderobe. Berniukams, kūdikiams ir mergaitėms subalansuota avalynė turi būti ne tik itin tvari, bet ir labai patogi, tam, kad kiekviename savo gyvenimo žingsnyje mažylis jaustųsi maksimaliai komfortabiliai. Mūsų parduotuvėje galima rasti gausų vaikams skirtų batų asortimentą, pritaikytą įvairiems sezonams bei unikaliam mažylių skoniui. Džiaugiamės galėdami savo mažiesiems klientams pasiūlyti ne tik aukštos kokybės kasdienę avalynę, tokią kaip kedus, šlepetes, sandalus ar žieminius aulinukus, bet ir vaikų mėgstamoms veikloms pritaikytus apavus. Futbolo, bėgimo, krepšinio, žygiavimo ar net jojimo batai - skirtingiems hobiams pritaikyta avalynė vaikams, kuri leidžia užsiimti mėgstama veikla avint specialiai jai subalansuotus batelius.

Kasdieniam avėjimui ir įvairiems sporto užsiėmimams skirti batai nepriekaištingai prisitaiko prie vaiko pėdutės ir garantuoja visapusišką komfortą avėjimo metu. Vaikiškos avalynės modeliai išsiskiria ir originaliais dizaino sprendimais, kurie, savaime suprantama, yra itin aktualūs vaikams, norintiems formuoti savitą stilių nuo mažų dienų. Batai, aksesuarai ir kitos vaikų poreikiams subalansuotos prekės, kurias rasite mūsų asortimente, džiugina ne tik puikia kokybe, bet ir optimalia kaina.  Todėl visi tėveliai, nepatirdami didelių finansinių išlaidų, savo vaikams gali suteikti tai, kas geriausia ir dar, šiek tiek sutaupyti.

Vaikiško apavo pasirinkimas yra nemažas galvos skausmas visiems tėveliams. Kitaip nei suaugusiųjų, vaiko pėda labai greitai auga, todėl natūralu, kad tėveliai nenori investuoti į itin brangius pirkinius ir visada ieško optimaliausio kainos ir kokybės santykio. Savaime suprantama, jog tiek mergaitėms, tiek berniukams reikia toli gražu ne vienos poros batelių. Skirtingos avalynės poreikiui didžiausią įtaką daro skirtingi metų laikai, kai susiduriama su itin kontrastingomis klimato sąlygomis. Trumpai aptarkime, kokie batai yra būtini kiekvienam vaikui?

Sportiniai batukai - universali laisvalaikio avalynė

Sportiniai batai, dar kitaip vadinami kedai - vienas iš universaliausių avalynės modelių, kuris, nepriklausomai nuo sezono, gali būti avimas labai dažnai.  Vaikiški teniso bateliai ar kito tipo sportiniai batai - greitai ir lengvai apsiaunama lauko avalynė, kuri puikiai tinka tiek ankstyvam rudeniui, tiek vėlyvam pavasariui. Įvairūs sportinių batelių modeliai dažniausiai yra ne tik labai patogūs, bet ir minkšti.  Minkštas bato padas neleidžia mažylio kojytėms pavargti, todėl su tokiais batais jis gali ne tik patogiai žygiuoti, bet ir bėgioti bei mėgautis visomis kitomis lauko pramogomis. Įvairių tipų kedai yra vienas populiariausių pasirinkimų, kurį tėveliai pritaiko tiek visai mažiems, tiek jau ūgtelėjusiems vaikams.  

Guminiai batai ir aulinukai - rudeniui subalansuoti batelių modeliai

Tam, kad vaikas galėtų pilnavertiškai mėgautis rudens teikiamais malonumais ir saugiai šokinėti per balas, jo batukų gretas reikėtų papildyti ir guminiais batais (angl. boot) arba neperšlampamais aulinukais. Renkantis tokio tipo avalynę svarbu atsižvelgti ne tik į guminių batų dizainą ar dydžių gaires, bet ir į jų ilgį. Itin ilgus batus mažyliui bus nepatogu apsimauti, o labai trumpi guminiai batai neužtikrins maksimalios apsaugos nuo drėgmės. Mūsų asortimente mažųjų klientų laukia ne tik įvairūs guminių batų dydžiai bei spalvos, bet ir skirtingi ilgiai. Todėl atsižvelgiant į individualų atžalos ūgį, guminių batukų kataloge rasite optimaliausią variantą be didelių pastangų. 

Žieminiai batai vaikams - šiltoms ir saugioms žiemos pramogoms

Atšalus orams, ypatingai svarbu pasirūpinti ne tik šilta apranga, bet ir žiemine avalyne. Savaime suprantama, kad berniukams ir mergaitėms skirti žieminiai batai turėtų būti itin šilti. Tačiau renkantis žieminius batukus, reikėtų įvertinti ne tik šilumines bato savybes. Mėgaudamiesi žiemos pramogomis, mažyliai gali susidurti su slidžia žemės danga. Todėl tėveliai turėtų itin atsakingai įvertinti tokių pirkinių pado savybes. Kokybiški žieminiai batai turėtų pasižymėti neslystančiu padu. Taip pat žieminiai batai turėtų būti ne tik šilti, bet ir neperšlampami. Mūsų asortimente už racionalią kainą galima įsigyti gerai žinomų prekinių ženklų vaikišką avalynę, kurią saugu ir malonu avėti net ir atšiauriausią žiemą. Pašiltinti natūralios odos batai, sniego žygių batai, neperšlampami žieminiai batai ir dar daug žieminio apavo versijų, efektyviai besirūpinančių mažuoju vaikščiotoju ir jo saugumu.

Sandalai ir kiti vasarai skirti vaikiški batai

Sandalai - vasarai subalansuotas apavas, kuris puikiai tinka ir 2 metų mažyliams, ir 14-15 metų paaugliams. Sandalų tipo batai ne tik pasižymi itin patraukliomis lengvumo savybėmis, bet ir neleidžia vaiko pėdutei sukaisti net ir ypač karštomis vasaros dienomis. Maksimalus patogumas - tai, ką užtikrina sandalų tipui atstovaujanti avalynė, todėl tokie batai drąsiai gali būti naudojami kaip pirmieji batukai, su kuriais mažylis visada jausis stabiliai ir komfortabiliai. Jeigu norite savo atžalai parinkti kokybiškus, funkcionalius ir stilingus sandalus, apsilankykite mūsų internetinėje parduotuvėje ir tikrai rasite labai platų tokių prekių asortimentą. Tiek internetu, tiek fizinėse Decathlon parduotuvėse galite įsigyti ir kito tipo vaikiškus vasarinius apavus. Įvairiais raštais margintos šlepetės, spalvingos basutės, stilling sandalai ar net vandens batai - kontrastingi mūsų pasiūlymai, kurie neabejotinai pradžiugins ir mažuosius, ir jų tėvelius.

Slidinėjimas - daugelio žmonių dievinama žiemos pramoga. Savaime suprantama, jog užsiimant šiuo sportu reikia pasirūpinti ne tik kokybiška slidinėjimo įranga, tačiau verta pagalvoti ir apie specialiai slidinėjimui subalansuotą kelnių tipą. Visiems vyrams, kurie kasmet išsiruošia ne į tropines šalis, o į slidinėjimo kurortą, rekomenduojame susipažinti su mūsų pateikiama slidinėjimo kelnių linija. Mūsų parduotuvėje slidinėjimo entuziastų ir visų kitų pirkėjų laukia populiariausi prekių ženklai, kurie siūlo aukštos kokybės slidinėjimo aprangą už itin racionalią kainą. Slidinėjimo kelnių vyrams asortimentą sudaro puikiai šilumą sulaikančios, vandens nepraleidžiančios ir visiškai judesių nevaržančios kelnės, kurios leidžia džiaugtis komfortabiliomis ir saugiomis slidinėjimo pramogomis. Bene kiekvienas slidinėjimo kelnių modelis turi dvi kišenes rankoms, šlaunų srityje, papildytas vandeniui nepralaidžiais užtrauktukais. Kai kurie slidinėjimo kelnių modeliai turi išimamus kelių paminkštinimus, suteikiančius daugiau patogumo ir saugumo slidinėjimo metu. Stengiamės pasiūlyti stilingus, tačiau pakankamai universalių spalvų slidinėjimo kelnių modelius, tam, kad įsigytas kelnes nesudėtingai būtų galima priderinti prie jau turimos slidinėjimo aprangos

Puikiai suprantame, kad visi vaikai turi pačių įvairiausių pomėgių, kurie įpareigoja turėti ir atitinkamą apavą. Futbolą, jodinėjimą ar kito tipo laisvalaikio praleidimo būdą propaguojantiems vaikams, mūsų asortimente nesudėtingai išrinksite specializuotus batelius.  Savo parduotuvės lankytojams galime pasiūlyti visame pasaulyje žinomų prekės ženklų vaikišką avalynę, pritaikytą įvairioms sporto šakoms, tokią kaip:

  • Jojimo batai vaikams. Tinkamus batus galime pasiūlyti tiek pradedantiesiems raiteliams, tiek vaikams, kurie jojimo sportu užsiima profesionaliai.
  • Futbolo bateliai vaikams. Mūsų asortimente galima rasti itin platų futbolo batelių pasirinkimą, pritaikytą tiek salės, tiek gatvės futbolui.
  • Žygio batai vaikams. Esate didelis žygių entuziastas ir norite šiuo pomėgiu pasidalinti su savo atžalomis? Greitai ir patogiai išrinkite žygio batus vaikams ir drauge leiskitės į nuotykių kupiną kelionę.
  • Salės batai vaikams. Mažiesiems sportininkams galime pasiūlyti įvairioms sporto šakoms subalansuotus batelius, nuo krepšinio batų iki teniso batelių.
  • Bėgimo kedai. Pateikiame įvairius vaikiškų bėgimo batelių variantus, padėsiančius vaikui efektyviau ir greičiau įveikti įvairias bėgimo distancijas.

Vaikiški batukai internetu - paprastas ir greitas įsigijimo būdas, ypatingai praverčiantis tuomet, kai naujų batelių reikia čia ir dabar. Nuotoliniu būdu vaikams batukus perkantiems tėveliams, stengiamės suteikti pačias palankiausias ir patogiausias apsipirkimo sąlygas. Nemokamas pristatymas į mūsų parduotuvės padalinius, ilgas grąžinimo terminas, patogus prekių atsiėmimas iš bet kurio Omniva paštomato, įvairios nuolaidos ir akcijos - privilegijos, kurių pagrįstai gali tikėtis kiekvienas pirkėjas. Ir, žinoma, šiuos privalumus vainikuoja itin platus, aukščiausius kokybės standartus atitinkančios vaikiškos avalynės asortimentas, kuris neretai pranoksta net pačių išrankiausių tėvelių lūkesčius.