Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0

Nors yra sakoma, kad naujo dviračio išradinėti neverta, tačiau elektrinius dviračius tikrai galima laikyti pažangesne ir labai didelio pasisekimo sulaukusia tradicinio dviračio alternatyva. Elektrinis dviratis, kitaip nei tradicinė dviračio versija, savo komplektacijoje turi specialų variklio mechanizmą, kuris suteikia galimybę pedalus minti lengviau ir efektyviau. Unikali transporto priemonė leidžia puoselėti fizinį aktyvumą ir tuo pačiu be didelių pastangų įveikti išties įspūdingas distancijas.

Be viso to, elektriniai dviračiai - ekologiškas pasirinkimas, kuris leidžia manevringai judėti judriomis miesto gatvėmis bei operatyviai aplenkti visas automobilių spūstis. Todėl tikrai galima teigti, jog elektriniai dviračiai kasmet tampa vis populiaresni ir po truputį klasikinius dviračių modelius išstumia iš lyderiaujančių pozicijų. 

Planuojate įsigyti naują elektrinį dviratį? Kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje. Čia rasite įvairių modelių, skirtingos komplektacijos elektrinius dviračius, leidžiančius skrosti įvairiausias trasas ne tik su vėjeliu, bet ir su dideliu komfortu. Mūsų asortimente - elektrinių miesto dviračių, kalnų, hibridinių bei galybės kitų, elektros pagalba veikiančių dviračių įvairovė. Todėl tikrai be didelių pastangų rasite optimalų elektrinio dviračio modelį, maksimaliai pritaikytą Jūsų mėgstamoms trasoms bei maršrutams. 

Nemažai žmonių yra susidarę klaidingą nuomonę, kad elektrinis dviratis yra transporto priemonė, subalansuota tik tinginiams. Iš tikrųjų, elektrinis dviratis, lygiai taip pat kaip ir įprasta dviračio versija, neabejotinai padeda palaikyti gerą fizinę formą bei pasitarnauja geros savijautos labui. Maža to, su šiais dviračiais galima išvystyti pakankamai didelį greitį, todėl tokia priemonė drąsiai gali būti naudojama ir kaip ekologiškesnė bei ekonomiškai palankesnė automobilio alternatyva.

Aptarkime, kokie yra esminiai el. dviračių privalumai ir kokią naudą jie teikia: 

  1. Komfortabilesnis važiavimas. Standartiniai miesto, kalnų ar plento dviračiai turi įprastus pedalus, kuriuos reikia minti nuolatos. Elektrinių dviračių gamybos technologija yra šiek tiek kitokia. Minant el. dviračio pedalus, galima pasinaudoti savotiška pagalba, kuri užtikrina lengvesnį bei komfortabilesnį mynimo procesą. Naudojantis elektrinių dviračių variklių pagalba, galima pakankamai greitai įveikti dideles įkalnes, kalnus ir visiškai nepavargti.
    Įprastas kalnų dviratis, minant į stačią įkalnę įprastai sukelia didelę apkrovą keliams ir blauzdoms. Minant elektrinį dviratį - tokio poveikio galima išvengti. Dėl komfortabilumo savybių elektriniai dviračiai vis dažniau perkami ir vaikams. Elektriniai vaikiški dviračiai, mažajam dviratininkui neleidžia pristigti jėgų, todėl jis nepavargsta ir neatsilieka nuo dviračiais važiuojančių tėvelių.
  2. Greitis ir plačios pritaikymo galimybės. Specialų variklį turintys elektriniai dviračiai suteikia galimybę per itin trumpą laikotarpį įveikti ilgas distancijas. Todėl tokia priemonė neabejotinai pasiteisina mieste ir už jo. Su tokiu dviračiu galima greitai judėti miesto gatvėmis ir piko metu išvengti didelių automobilių spūsčių. Pasirinkus vieną iš elektrinių kalnų dviračių, nenaudojant daug fizinės jėgos, galima nesudėtingai įveikti kalnuotas trasas bei stačias, vingiuotas įkalnes. Taigi, turint tokią transporto priemonę, galima visiškai atsisakyti automobilio ir tuo pačiu užsitikrinti įdomų, turiningą laisvalaikį.
  3. Padidėjęs fizinis aktyvumas. Įprasti kalnų ar miesto dviračiai tikrai reikalauja nemažai fizinių jėgų, todėl dažniausiai su tokiais dviračiais važinėjama tik tuomet, kai norisi aktyvesnės fizinės veiklos. Elektriniai dviračiai leidžia judėti paprasčiau ir komfortabiliau, todėl su tokiu dviračiu yra malonu važinėti net ir po pakankamai intensyvios darbo dienos. Taip pat, tokios transporto priemonės yra idealiai subalansuotos ilgesniems atstumams, taigi tikrai tikėtina, jog įsigijus elektrinį dviratį ant jo praleisti ženkliai daugiau laiko nei ant įprastos dviračio versijos.

Įvairių elektrinių dviračių pasirinkimas šiais laikais yra ypatingai platus. Lygiai taip pat kaip ir paprasti dviračiai, elektriniai dviračiai yra skirstomi į kelis skirtingus tipus, kuriuos reikėtų pasirinkti atsižvelgiant į savo važiavimo stilių bei važinėjimo sąlygas.

Jeigu ieškote dviračio, su kuriuo galėtumėte važinėti į darbą arba manevruoti mieste, tuomet pirmenybę reikėtų skirti miesto dviračių tipui arba sulankstomam dviračiui.

Jei su dviračiu planuojate važiuoti bekele ar itin skirtingais reljefais, tuomet racionaliausias sprendimas - hibridinis elektrinis dviratis. Važinėjant nelygiu reljefui, didelį dėmesį reikėtų skirti ne tik dviračio tipui, bet ir padangoms. Tokiems važinėjimo atvejams pritaikyto el.dviračio padangos turėtų būti kuo storesnės.

Dviratininkams, siekiantiems sportiškiausio važiavimo, labiausiai tiktų elektrinis plento arba intensyvesniam važiavimui pritaikytas miesto dviratis. Tokių dviračių rėmo ir visos konstrukcijos svoris yra pakankamai mažas, todėl su tokia transporto priemone nesudėtingai galima įveikti itin ilgas trasas, išvystyti didelį greitį.

Dažnai važinėjant uolėtais takais, kalnais ar ypatingu statumu pasižyminčiomis įkalnėmis, reikėtų rinktis tokioms važinėjimo sąlygoms idealiai subalansuotą kalnų dviračio tipą. 

Mūsų parduotuvėje pateikiami visų įmanomų tipų elektriniai dviračiai tiek suaugusiems, tiek vaikams. Siūlomi elektriniai dviračiai pasižymi ne tik puikia kokybe, bet ir pakankamai gera kaina. Todėl tikime, kad mūsų asortimente tinkamą el. dviratį nesudėtingai suras visi klientai, pagaliau pasiryžę išbandyti šiuolaikiškesnę bei pažangesnę tradicinio dviračio alternatyvą. 

Jeigu tokios aprangos reikia ne sporto užsiėmimams, o tiesiog laisvalaikiui, tuomet galima rinktis iš minkštos medvilnės pagamintas kelnes, kurios tikrai pasirūpins, kad poilsis būtų jaukus ir malonus.

Jeigu mėgstate ilgus pasivaikščiojimus ir ieškote šiltesnio varianto, tuomet poreikį tikrai pateisins žieminės, pašiltintos tamprės, kurių sandarą papildo jaukūs, šildymo funkciją atliekantys sluoksniai.

Išsirinkus tinkamą el. dviračio tipą, kuris užtikrintai įveiks Jūsų mėgstamiausias trasas, reikėtų atsiminti, kad elektrinis dviratis turi ir kitų savybių, kurias reikėtų atidžiai įvertinti. Prieš priimant galutinį sprendimą, derėtų atsižvelgti ir į šiuos dalykus.

Kodėl elektriniai dviračiai yra gaminami su skirtingos galios varikliais? Šiam klausimui yra pateikiamas labai paprastas atsakymas. Didesnės galios motorą turintis elektrinis dviratis suteikia galimybę judėti greičiau, efektyviau įveikti įkalnes bei sudėtingas trasas. Mažesnės galios motorą turintis dviratis pasirūpina ilgesne baterijos eksploatavimo trukme, todėl įprastai leidžia įveikti ilgesnį atstumą.

Sakykim, pasirinkę el. dviratį su 250w galios varikliu, taupysite bateriją, tačiau negalėsite įveikti itin stačių įkalnių. Analogiškai, įsigiję 750w ar 1000w variklį turintį dviratį, greitai išvystysite didelį greitį, tačiau taip pat sparčiau slopinsite bateriją. 

Akumuliatoriaus talpa taip pat yra svarbus rodiklis, renkantis el. dviratį. Su mažesnės talpos akumuliatoriumi įveiksite mažesnę distanciją nei su didesnės. Visgi, reikėtų įvertinti tai, kad didesnės talpos akumuliatorius reikalauja ilgesnio krovimo laikotarpio. Įprastai standartinės talpos el. dviračio baterija pilnai įkraunama per 3-5 valandas, didesnės talpos akumuliatoriui reikia žymiai daugiau įkrovimo laiko.

Priklausomai nuo elektrinio dviračio gamintojo, baterijų montavimui dažniausiai yra pasirenkamas dviračio rėmas arba apatinė dviračio bagažinės dalis. Beje, kai kurie el.dviračių modeliai turi ne vieną, o kelias baterijas. Dvi baterijas neretai turi elektriniai kalnų dviračiai arba kiti, ilgoms ir sudėtingoms trasoms pritaikyti el. dviračių modeliai. 

Įprastai elektrinis dviratis turi 3-4 galios lygius. Skirtingi lygiai sukurti tam, kad dviračiu važiuojantis žmogus galėtų kontroliuoti variklio galios režimą. Pasirinkus mažesnį lygį važiuojama akumuliatorių tausojančiu režimu su minimalia variklio pagalba, pasirinkus aukštesnį - variklis dirba efektyviau. 

Taigi, išsirinkus daugiau galios lygių turintį dviratį, galima operatyviau kontroliuoti variklio darbą.

Savo internetinėje parduotuvėje pristatome geriausius ir visame pasaulyje jau spėjusius išpopuliarėti elektrinių dviračių gamintojus. Todėl visiškai nesvarbu, kokio tipo ar komplektacijos el. dviratį pasirinksite, tikrai galėsite džiaugtis kokybišku, funkcionaliu ir ilgaamžiu pirkiniu. Jeigu nesate tikri dėl savo pasirinkimo, bet kuriuo metu kreipkitės į mūsų konsultantus, kurie neabejotinai padės pasirinkti Jūsų poreikius labiausiai atitinkantį el. dviračio modelį.