Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0
  • Anties patelės jaukas „100“
  • Anties patelės jaukas „100“
  • Anties patelės jaukas „100“
  • Anties patelės jaukas „100“
  • Anties patelės jaukas „100“
Anties patelės jaukas „100“

SOLOGNAC

8494147

Anties patelės jaukas „100“

6,50 EUR
  • Anties patelės jaukas „100“
  • Anties patelės jaukas „100“
  • Anties patelės jaukas „100“
  • Anties patelės jaukas „100“
  • Anties patelės jaukas „100“
Anties patelės jaukas „100“
color :
Size :
Išparduota

Tikrinti likutį parduotuvėse

„Solognac“ didžiosios anties jaukas skirtas vandens paukščiams medžioti – pasitelkite į pagalbą itin realistišką, universalų ir natūralaus dydžio jauką.

PRIVALUMAI

Vizualinis efektyvumas

Realistiški matmenys ir spalvos, trimatis plunksnų reljefas.

Patvarumas

Pagrindinis komponentas pagamintas iš termoplastiko, užtikrinančio patvarumą.

Atsparumas sūriam vandeniui

Dažai ir pagrindinė sudedamoji dalis atsparūs druskingam vandeniui.

Plūdrumas

Jaukas turi kilį, užtikrinantį optimalų plūduriavimą net esant bangelėms.

SUDĖTIS / PATARIMAI

Tikroviškas anties jaukas maksimaliai didina tikimybę pritraukti antis.

Šis plastikinis modelis yra pirmasis anties jaukas, kurį sukūrė mūsų komandos. Tą padaryti nusprendėme supratę, kad Europoje nebuvo galima įsigyti tikroviškų jaukų už prieinamą kainą.„Solognac“ siekia palengvinti laukinių paukščių ir ančių prisiviliojimą:tam reikia sumažinti atstumą tarp paukščio ir šaulio.Todėl šio plastikinio modelio realistiškumas (dėl jo spalvų, matmenų ar padėties) atlieka svarbų vaidmenį.

Anties jauko kūrimo etapai:

Šiam jaukui sukurti reikėjo kelių mėnesių.Viskas prasidėjo nuo medžio drožėjo kūrinio – šis drožėjas sukūrė pirmąjį prototipą.Tuomet atliktas trimatis modeliavimas bei įvairios matmenų ir laikysenos korekcijos, kol galiausiai buvo sukurtas jaukas, atrodantis lyg tikras paukštis.Įvykdžius daugybę plunksnų kolorimetrijos ir 3D tekstūravimo etapų, tarp kurių buvo atliekami praktiniai bandymai, buvo sukurtas plastikinis, itin realistiškų spalvų modelis.

Jauko tikroviškumas –pagrindinis veiksnys.

Šaudant iš priekrantės slėptuvių, trobelių ar narvų, itin svarbu, jog jaukai būtų tvirti, universalūs ir kuo tikroviškesni, kad priviliotų laukines antis.Šis priedas leis maksimaliai padidinti tikimybę, kad jūsų jaukų pulkas (rekomenduojame tarp kitų jaukų įterpti ir šių modelių) pritrauks paukščius.Be to, ši netikra antis yra ne ką mažiau efektyvi norint šaudyti į praskrendančius paukščius pelkėse, mažuose vandens telkiniuose ar tvenkiniuose.

Šio anties jauko savybės, dėl kurių jį turėti yra būtina.

Šio jauko kilis yra su svarmeniu – tai garantuoja optimalų plūdrumą užtiškus vandens ar esant nedidelėms bangoms.Žinodami, kad šie jaukai gali plūduriuoti tvenkinyje ne vieną mėnesį, mūsų vandens paukščių medžioklės gaminių inžinieriai pasirinko iš atsparaus termoplastiko pagamintą pagrindinį gaminio komponentą, kad gaminys būtų patvaresnis besikeičiančiomis orų sąlygomis ir metų laikais.Taip pat atkreipkite dėmesį, kad dėl savo savybių dažai yra atsparūs druskingo vandens poveikiui.

Patvarus jaukas, sukurtas visiems metų laikams.

Atsižvelgiant į šaudymo iš trobelių, narvų ir slėptuvių entuziastų atsiliepimus, plastiko atsparumo lygis sukurtas toks, kad atlaikytų transportavimą (automobiliu, laivu ir pan.) bei sandėliavimo sąlygas per medžioklės sezoną ir po jo.Patyrę vandens paukščių medžiotojai šį veiksnį laiko labai svarbiu, o mūsų komandos dirbo tam, kad užtikrintų optimalią jauko tarnavimo trukmę.

Ar konstrukcija ekologiška?

Bet tai dar ne viskas.Visuose jauko kūrimo etapuose buvo atsižvelgiama į poveikį aplinkai.Vietoje to, kad šį jauką kurtų įprasto plastiko, mūsų inžinierius Clément jo poveikį sugebėjo sumažinti.Kaip?Naudodamas 100 % perdirbtą polietileną.

Matmenys ir svoris:

Ilgis:46 cm;
plotis.22 cm;
aukštis.19 cm;
svoris.555 g.

Tips for storage and maintenance

Skalbkite rankomis

Storage tips

Store in a place away from damp and light.

Restrictions on use

Keep away from heat sources.

TESTS AND WARRANTY

Test product

These decoys have been tested by our ambassadors and testers on several waterfowl hunts in the North of France, and in the Gironde and Camargue regions.

Warranty

2 Years