Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0

Šaltkrepšis - kompaktiškas kelioninis šaldytuvas, kuriame laikomi gaivūs gėrimai ir visos maisto gėrybės, kuriomis gardžiuojamasi gamtoje. Nei vienas patyręs iškylautojas ar stovyklautojas neleis sumeluoti, kad aukštos kokybės šaltkrepšis yra neįkainojama vertybė laiką leidžiant gamtos apsuptyje. Kaip tik todėl mūsų asortimente tikrai rasite gausų, įvairiomis funkcijomis praturtintų šaltkrepšių pasirinkimą. Elektriniai šaltkrepšiai, kuprinės tipo šaltkrepšiai ir dar daug šaltdėžių galite patogiai įsigyti internetu arba fizinėse Decathlon parduotuvėse.

Visi šaltkrepšiai atlieka bene tą pačią, maisto bei gėrimų transportavimo ir laikymo paskirtį. Tačiau tinkamą ir maksimaliai individualius poreikius pateisinantį šaltkrepšį išsirinkti nėra itin lengva. Taigi, jeigu nusprendėte pirkti vieno ar kito tipo šaltkrepšį rekomenduojama atsižvelgti į šias šaltdėžių savybes:

  • Svorį.Perkant šaltkrepšį tikrai vertėtų objektyviai įvertinti stovyklavimo įpročius ir šaltdėžės svorį. Reikėtų nepamiršti, kad šaltkrepšyje bus laikomas maistas, gėrimai ir šaldymo elementai. Jeigu keliaujate ne automobiliu, tuomet rekomenduojama rinktis kiek įmanoma lengvesnę šaltdėžę. Minkšti šaltkrepšiai - bene lengviausias šaltkrepšių tipas, kuris dažniausiai sveria 1kg, 0.5 kg ar net mažiau.
  • Dydį.Šaltkrepšio dydį reikėtų rinktis atsižvelgiant į stovyklavimo trukmę ir iškylautojų skaičių. Jeigu estate savarankiškų kelioninių ekspedicijų gerbėjas, tuomet racionaliausias sprendimas - kompaktiško dydžio šaltkrepšiai ant kupros. Tačiau, jeigu dažniau keliaujate su draugais ar šeima, reikėtų pasirinkti didesnę šaltdėžę, kurioje tilptų platesnis maisto ir gėrimų arsenalas.
  • Transportavimo sudėtingumą.Jeigu išsiruošėte į ilgą kelionę pėsčomis, tuomet reikėtų rinktinis kuo lengviau transportuojamą, minkštą ir lengvą šaltkrepšį. Jeigu šaltkrepšį planuojate naudoti kaimo turizmo sodyboje ar vietovėje, kurioje yra elektra, tuomet puikiai tiks ir sunkiau transportuojamas, elektrinis šaltkrepšis. Taip pat, jeigu planuojate šaltkrepšyje laikyti itin sunkias maisto prekes ar tik gėrimus, tuomet reikėtų rinktis plastikinį šaltkrepšį su tvirta rankena.
  • Talpą.Šią šaltkrepšio savybę tikrai reikėtų įvertinti atsakingai. Šaltkrepšio talpa - pagrindinis rodiklis, kuris nurodo kiek ir kokių skirtingų gėrybių galėsite sutalpinti į kelioninį šaldytuvą. 10l ar 13l talpos šaltkrepšiai labiau yra pritaikyti vienišo stovyklautojo poreikiams. O 24 litrų, 30 litrų ar dar didesnę talpą turintys šaltkrepšiai maistui ir gėrimams puikiai pateisina net pakankamai didelės iškylautojų kompanijos lūkesčius.
  • Izoliacines savybes.Izoliacinės šaltkrepšio savybės nurodo, kiek laiko šaltkrepšis gali išlaikyti jame esantį turinį šaltą. Todėl, jeigu norite kuo ilgiau išlaikyti nepriekaištingą gėrimų temperatūrą, tuomet vertėtų rinktis šaltkrepšį praturtintą kuo geresnėmis izoliacinėmis savybėmis. Taip pat vertėtų rinktis šaltkrepšį, kuris turi pakankamai storą vidinį sluoksnį. Nes būtent vidinės šaltkrepšio sienelės ir rūpinasi žema temperatūra.
  • Medžiagos kokybę.Perkant šaltkrepšį tikrai nevertėtų susigundyti pigiu, tačiau nekokybišku gaminiu. Reikėtų nepamiršti, kad šaltkrepšis rūpinasi maistu ir gėrimais, kurie pasiekia žmogaus organizmą. Iš nekokybiškų medžiagų pagaminti šaltkrepšiai dažnai skleidžia nemalonų kvapą ir kartais įtakoja pelėsio atsiradimą ant maisto patiekalų. Todėl nusprendus įsigyti šaltkrepšį tikrai vertėtų investuoti į kokybišką, nepriekaištinga sudėtimi pasižymintį gaminį.
  • Kainą.Šaltkrepšių kainos tikrai labai skiriasi. Galutinę šaltkrepšio kainą įtakoja ne tik šaltkrepšio tipas ar parametrai, bet ir aibė skirtingų šaltdėžės savybių. Todėl nusprendus įsigyti vieno ar kito tipo kelioninį šaldytuvą reikėtų objektyviai įvertinti savo poreikius. Jeigu dažnai keliaujate vienas, tikrai nevertėtų rinktis pačio brangiausio, talpaus ir itin didelio šaltkrepšio. Analogiškai, jeigu keliaujate su šeima ar draugais nerekomenduojama pirkti pačios pigiausios, itin mažai maisto produktų talpinančios šaldymo priemonės.

Decathlon internetinės parduotuvės lentynose puikuojasi platus šaltkrepšių pasirinkimas už tikrai racionalią kainą. Mūsų stovyklavimo prekių asortimente galite išvysti pačių populiariausių modelių šaltkrepšius, pritaikytus įvairiausioms stovyklavimo sąlygoms.
Geriausius šaltkrepšių pasiūlymus esame paruošę tiek vienišiems nuotykių ieškotojams, tiek jau nuotykių neieškančiomis, tačiau stovyklavimo komfortą vertinančioms šeimynoms. Įvairiausių talpų šaltkrepšiai pasirūpins, kad laikas gamtoje būtų praturtintas šviežiais maisto patiekalais ir gaiviais gėrimais. O kiekvieno Decathlon šaltkrepšio kaina internetu - akivaizdus įrodymas, kad kokybišką šaltkrepšį tikrai įmanoma įsigyti gerokai pigiau nei įsivaizdavote.