Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0
  • Batukai "110"
  • Batukai "110"
  • Batukai "110"
  • Batukai "110"
  • Batukai "110"
  • Batukai "110"
  • Batukai "110"
Batukai "110"

DOMYOS

8517799

Batukai "110"

9,00 EUR
  • Batukai "110"
  • Batukai "110"
  • Batukai "110"
  • Batukai "110"
  • Batukai "110"
  • Batukai "110"
  • Batukai "110"
Batukai "110"
color :
Size :
Išparduota

Tikrinti likutį parduotuvėse

Mūsų kūdikių gimnastikos gaminių dizaineriai šiuos batukus sukūrė tam, kad būtų lengviau ugdyti vaiko psichomotorinius įgūdžius.

PRIVALUMAI

Lankstumas

Labai lankstus išorinis padas ir viršutinė dalis.

Praleidžia orą

Medžiaga leidžia laisvai cirkuliuoti orui, taip suteikdama papildomą komfortą.

Neslysta

Neslystantis padas užtikrina gerą sukibimą.

Lengva užsidėti ir nusiimti

Pažymėtas kairysis / dešinysis batukai, atplėšiama juostelė, kilpa ties kulnu.

SUDĖTIS / PATARIMAI

Fizinės veiklos, kuria užsiimama nuo mažens, nauda.

Reguliari fizinė veikla nuo mažens naudinga vaiko fizinei ir psichinei raidai. Kai ankstyvame amžiuje išsiugdomi sveiki įpročiai, vėliau gyvenime patiriama mažiau problemų. Be to, kai fizine veikla užsiimama grupėje, palengvinama vaiko socialinė integracija ir asmeninė raida.

Nauda fizinei ir psichinei sveikatai

Kuo naudinga fizinei sveikatai?
– Ugdomi pagrindiniai fiziniai gebėjimai (psichomotorinė raida).
– Padeda vaikams augti sveikiems.
– Kovojama su nutukimu.

Kuo naudinga psichinei sveikatai?
– Padeda didinti pasitikėjimą savimi.
– Palengvina socialinę integraciją.
– Palengvina asmeninę raidą.

Naudojimo patarimai

„Domyos“ batukai skirti mūvėti patalpų viduje (ant sausų, lygių paviršių). Apaukite juos be kojinių, kad būtų užtikrintas optimalus sąlytis su grindimis. Paduose esantys nervai reaguoja į grindis, todėl vaikams lengviau išlaikyti pusiausvyrą.

Mūsų vaikų pėdos

Kūdikiams geriausia vaikščioti basomis, nes taip jie išmoksta atpažinti lytėjimo pojūčius. Pade esantys nervai padeda nustatyti, kaip paskirstyti kūno svorį, kad būtų lengviau išlaikyti pusiausvyrą. „Domyos“ batukai yra platūs ir lankstūs, todėl kūdikio pėdos gali nevaržomai augti bei stiprėti. Be to, jos apsaugomos nuo šalčio ar pavojingų paviršių. Visi mūsų kūdikių batukai kuriami specialiai kūdikių pėdoms.

Sporto rūšis

Kas yra kūdikių gimnastika?
Kūdikių gimnastika yra smagūs gimnastikos pratimai kliūčių ruožuose naudojant specialiai vaikams skirtą įrangą. Užsiėmimams vadovauja gimnastikos mokytojai. Šiuose ruožuose naudojami specialūs aparatai, kuriais naudotis labai mažiems vaikams yra saugu (sijos, laiptukai, nuožulnios rampos, lygiagretės, tuneliai, volai ir kt.), kad jie galėtų lipti, čiuožti, šokti, balansuoti ir t. t. Kūdikių gimnastika gali užsiimti nuo 10 mėn. iki 6 metų amžiaus vaikai.

Šio sporto nauda

Kokia yra kūdikių gimnastikos nauda?
Kūdikių gimnastika skatina mažų vaikų psichomotorinę raidą, ypač motorinių įgūdžių vystymą, koordinacijos ir pusiausvyros gerinimą. Balansavimas ant buomų, šokinėjimas, vartymasis ir laipiojimas – tai veiklos rūšys, padedančios vaikams tapti savarankiškesniems ir labiau pasitikintiems savimi.

Kokius drabužius reikėtų vilkėti

Kokius rūbus jūsų kūdikis turėtų dėvėti kūdikių gimnastikos metu?
Patogius, metų laikui tinkančius rūbus: minkšto audinio marškinėlius ir šortus ar kelnes, o apšilimui – švarkelį ar sportinį kostiumą. Be to, kad vaikas nepaslystų, apaukite jį „Domyos“ kūdikių mankštos batukais.

Kodėl svarbu avėti tinkamo dydžio batus?

Kaip išsirinkti savo dydį?Labai svarbu, kad batuko dydis idealiai atitiktų pėdą: nerekomenduojama rinktis didesnio ar mažesnio (net jei skirtumas vos 5 mm!). Per maži batai gali sužeisti kulkšnį ar pirštus arba trinti odą, o per dideli batai gali pakeisti vaiko eiseną ir pritrinti pūslių. 1–2 m. vaikų pėdos kas 3–4 mėn. paauga maždaug per vieną batų dydį. Nuolat tikrinkite jų batų dydį.

Tips for storage and maintenance

Storage tips

We recommend storing your Domyos bootees in a dry, dark, ventilated place.

Restrictions on use

These Domyos bootees are designed for indoor use.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Domyos 110 bootees have been tested in use by children doing baby gym activities. Our Domyos' shoes have undergone various lab tests (to check for such features as outsole traction). Our products also adhere to Decathlon's toxicology specifications. Additionally, the materials used on our products are proven to be durable.

Warranty

2 Years