Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0

Visi žinome, kad sportas - nepriekaištingos savijautos, neblėstančios jaunystės ir geros fizinės būklės šaltinis. Vis tik, kartais tikrai pristinga motyvacijos nueiti į sporto klubą. Sumažėjusiam fiziniam aktyvumui neretai kiša koja ir subjurusios oro sąlygos, kurios neleidžia komfortabiliai naudotis pamėgtomis ėjimo ar bėgimo trasomis.

Bėgimo takelis - puiki išeitis visiems žmonėms, kurie nori padailinti figūrą, pagerinti sveikatą ir neiškėlus kojos iš namų džiaugtis kokybiškomis kardio treniruotėmis! Visos kliūtys, neleidusios įvykti intensyvioms treniruotėms, įsigijus bėgimo takelį tiesiog išnyksta. O bėgimo takelio teikiama nauda labai greitai atsispindi ne tik pastebimai pagražėjusiose kūno linijose, bet ir akivaizdžiai pagerėjusioje nuotaikoje bei savijautoje. Todėl tikrai galima teigti, jog tokie treniruokliai yra visada pasiteisinanti investicija, kuri suteikia galimybę be didesnių pastangų puoselėti sveiką gyvenimo būdą.

Ir mes visada stengiamės puoselėti bei skatinti sveiko gyvenimo būdo idėją, todėl mūsų asortimente tikrai rasite plačią, bėgimo takelių ir kitos, namų treniruotėms skirtos įrangos įvairovę. Mūsų parduotuvėje - funkcionalūs ir itin profesionalūs bėgimo takeliai ir kiti treniruokliai, kurie pasirūpins, kad treniruotės namuose savo kokybe tikrai nenusileistų aktyviems užsiėmimams sporto salėse.

Žinome, kad elektrinis bėgimo takelis namuose - ir bėgimo funkciją leidžiantis atlikti treniruoklis, ir akivaizdžiai į akis krentanti interjero detalė. Todėl mūsų siūlomi bėgtakiai ne tik nepastebimai padės atsikratyti nereikalingų kilogramų, bet ir sužavės iki smulkmenų apgalvotomis dizaino savybėmis. Norite numesti svorio? O galbūt svajojate apie kokybiškas, tačiau daug laiko neatimančias kasdienes treniruotes? Užsukite į svečius ir išsirinkite treniruoklį namams, kuris neabejotinai padės pasiekti visų užsibrėžtų tikslų.

p>Jeigu manote, kad visi bėgimo takeliai yra vienodi - tikrai klystate. Vienintelis visų bėgimo takelių panašumas yra tai, jog jie visi leidžia atlikti bėgimo arba ėjimo funkciją. Visomis kitomis savybėmis bėgimo takeliai gali skirtis.

Taigi, kaip išsirinkti tinkamą bėgtakį, ant kurio viso bėgimo metu jaustumėtės gerai ir stabiliai? Aptarkime, kokie yra esminiai dalykai, kuriuos reikėtų įvertinti renkantis tokio tipo treniruoklius.

Pirkdami ar planuodami įsigyti bėgimui skirtą takelį, tikrai pastebėsite, kad šie įrenginiai pasižymi itin plačia kainų amplitude. Vienas bėgimo takelis gali kainuoti kelis šimtus eurų, o kitas įrenginys gali kainuoti 2000 Eur ar ženkliai daugiau. Kuo aukštesnė bėgimo takelio kaina - tuo didesnė kokybė. Bėgimo takeliai turi skirtingas komplektacijas, kurios stipriai įtakoja galutinę, tokio įrenginio kainą. Šių gaminių pasiūloje galima rasti trijų kategorijų gaminius - buitinius bėgimo takelius, pusiau profesionalius ir profesionalius bėgtakius.

Buitiniai takeliai yra patys pigiausi, nes jie pasižymi pakankamai primityvia komplektacija. Dažniausiai tokiuose takeliuose nėra motoro, taigi galimas tik mechaninis valdymas. Taip pat juose neretai yra integruotas nedidelis LCD ekranas, kuriame galima matyti sudegintas kalorijas ar nueitus žingsnius. Tokiuose takeliuose nėra skirtingų programų nustatymo galimybės. Dažniausiai su jais pasiekiamas ir pakankamai ribotas bėgimo greitis. Pusiau profesionalus bėgimo takelis puikiai pateisina profesionaliai sportu neužsiimančio naudotojo poreikius. Tokiuose takeliuose yra integruotos įvairios programos, todėl su tokiu takeliu kokybiškai sportuoti tikrai gali visi šeimos nariai.

Profesionalūs treniruokliai yra patys brangiausi, nes jis yra orientuoti į maksimalų rezultatą, itin intensyvų sportą. Tokie treniruokliai turi galingą variklį bei daug kitų, įspūdingus techninius parametrus demonstruojančių elementų. Su tokiu treniruokliu galima išvystyti labai didelį bėgimo greitį bei nustatyti aibę skirtingų programų. Visgi, jeigu Jums bėgimas yra ne darbas, o tiesiog mėgstama sportinė veikla, kokybiškoms kardio treniruotėms pilnai pakanka pusiau profesionalaus ar net buitinio įrenginio.

Net ir patys mažiausi, kompaktiško dydžio bėgimo takeliai tikrai užima nemažai vietos namuose. Turint erdvius namus, nemažas bėgimo takelio dydis nėra reikšmingas trūkumas. Visgi, gyvenant šiek tiek mažesniuose namuose, bene visiems sportininkams bėgimo takelio dydis yra didelė problema.

Tokiais atvejais, racionaliausias sprendimas - sulankstomi bėgtakiai. Sulankstomas bėgimo takelis patogiai susilanksto ir visiškai neužima papildomos vietos namuose. Todėl, jeigu naudosite bėgimo takelį mažesnio dydžio kambaryje, kuriame svarbus kiekvienas kvadratinis metras, būtinai rinkitės sulankstymo funkcija papildytą įrenginį.

Bėgimo takelis - efektyvi svorio metimo priemonė, todėl šiuo įrenginiu neretai naudojasi itin didelį antsvorį turintys žmonės. Kiekvieno treniruoklio instrukcijoje įprastai pateikiami tam tikri svorio ribojimai. Todėl, jeigu Jums aktualus būtent svorio metimas ir kovojate su išskirtinai dideliu antsvoriu, visada įsitikinkite, ar pasirinktas bėgtakis yra pritaikytas jūsų kūno svoriui.

Buitinių treniruoklių svorio limitas dažniausiai yra 100 - 120 kg. Todėl šie bėgimo takeliai įprastai netinka didelį antsvorį turinčių žmonių mankštai. Profesionalūs ir pusiau profesionalūs bėgtakiai - šiek tiek brangesni, tačiau ženkliai galingesni bėgtakių tipai, kurie gali efektyviai atlaikyti 150 kg ar dar didesnį svorį.

Bėgtakio pasirinkimą visada reikėtų pradėti nuo bėgimo juostos matavimo. Bėgimo takelis turėtų būti pritaikytas komfortabiliam judėjimui ir naudojimui. Norint, kad juo naudotis būtų išties patogu, visada reikia pasirinkti optimalų bėgimo juostos ilgį bei plotį.

Kuo didesnis bėgimo juostos plotis - tuo didesnės judesių atlikimo galimybės. Plati bėgimo juosta leidžia nevaržomai judėti ant bėgtakio, o tai sportavimo metu suteikia daugiau patogumo. Todėl norėdami išsirinkti tinkamiausią bėgimo takelį, visada apžiūrėkite jį iš visų pusių ir atkreipkite dėmesį į bėgimo juostos ilgį. Komfortabiliam naudojimui sporto treniruoklį sudarančios juostos plotis turėtų būti bent 40 cm. Jeigu esate tvirtesnio sudėjimo, daug raumenų ar antsvorį turintis žmogus, tuomet derėtų rinktis 50 cm pločio ar dar platesnę bėgimo juostą. 

Taip pat svarbus ir bėgimo juostos ilgis. Standartiškai bėgimo juostos ilgis svyruoja nuo 120 iki 130 cm. Visgi, jeigu į bėgimo treniruotes planuoja jungtis aukštesnis sportininkas, tuomet vertėtų rinktis 140 cm ilgio ar dar ilgesnę bėgimo juostą.

Mūsų parduotuvėje parduodami geriausi bėgimo takeliai ir tik racionaliomis kainomis. Visi bėgimo takeliai lengva ranka pasiekiami tiek mūsų fizinėje, tiek internetinėje parduotuvėje. Bėgimo takeliai internetu - itin patogus treniruoklių įsigijimo būdas, nes perkant tokią įrangą nuotoliniu būdu, nereikia sukti galvos dėl savarankiško bėgtakio transportavimo į namus.

Mūsų asortimentą puošiantys treniruokliai džiugina ne tik geriausios kainos rodikliu, bet ir nepriekaištingomis techninėmis savybėmis, kurios bėgimą paverčia saugia ir itin malonia pramoga. Jeigu norite sau padovanoti nepriekaištingą savijautą, susipažinkite su mūsų pasiūlymais ir įsigykite labiausiai patinkantį bėgimo takelį. O jis, savo ruožtu, tikrai pasirūpins, kad kiekviena bėgimo treniruotė Jus lydėtų geresnės savijautos ir sveikesnio gyvenimo būdo link.