KAIP PARUOŠTI
„Caperlan“ komanda pataria naudoti 2 dalis pašaro ir 0,5 dalies vandens.
Norint pasiekti optimalių rezultatų, jauką reikia sušlapinti dviem skirt. etapais.
Norėdami sušlapinti jauką, apvaliame kibire ant jauko supilkite 3/4 viso reikiamo vandens kiekio. Rankomis gerai sumaišykite, kad vanduo gerai susigertų į jauko daleles.
Palikite jauką 15 minučių, po to nupilkite likusį skystį, kad gautumėte puikiai sudrėkintą dugninį jauką.
SUDĖTIS
Džiūvėsėliai, PV1 (kviečiai, melasa), biskvitas, imbierinių sausainių prieskonių mišinys (cinamonas, gvazdikėliai, imbieras, muskatas, kalendra, pipirai, muskato riešutų kevalų milteliai ir kardamonas) (1,5 %), karamelės kvapioji medžiaga.
ANALITINĖS SUDEDAMOSIOS DALYS IR KIEKIS
Žali baltymai 14,4 %, žali riebalai ir aliejai 6,2 %, pelenai 2,4 %,
žalios skaidulos 2,3 %, natris 0,3 %
OFICIALUS PAVADINIMAS
Maisto papildas karpinių šeimos žuvims
PATVIRTINIMO NUMERIS
NL 211366
Tips for storage and maintenance
Storage tips
The Caperlan Clip’&’Cut makes it possible to open and close the bag cleanly to prevent the bait from being wasted, while facilitating its transport and storage.
Store the bait in a dry place.
Restrictions on use
Not for human consumption