KAIP PARUOŠTI
„Caperlan“ komanda pataria naudoti 2 dalis pašaro ir 0,75 dalies vandens.
Norint pasiekti optimalių rezultatų, jauką reikia sušlapinti dviem skirt. etapais.
Norėdami sušlapinti jauką, apvaliame kibire ant jauko supilkite 3/4 viso reikiamo vandens kiekio. Rankomis gerai sumaišykite, kad vanduo gerai susigertų į jauko daleles.
Palaikykite jauką 15 min., tuomet supilkite likusį vandenį, kad susidarytų pakankamai drėgna medžiaga rutuliukams suformuoti.
SUDĖTIS
Kviečiai, duonos trupiniai, sausainiai, kopros paplotėliai, linai (10 %) ir augalinė anglis
ANALITINĖS SUDEDAMOSIOS DALYS IR JŲ KIEKIS
Žali baltymai 9 %
Žali riebalai 7 %
Mineralinės medžiagos 5 %
Neapdorotos skaidulos 3 %
Natris 0,3 %
OFICIALUS PAVADINIMAS
Maisto papildas karpinių šeimos žuvims
IDENTIFIKACINIS NUMERIS
484 324 934 000 21
SVORIS
1 kg
Taip pat yra 4,75 kg
Tips for storage and maintenance
Storage tips
The Caperlan Clip’&’Cut allows you to correctly open and close the sachet to avoid losing bait, facilitating its transportation and storage.
Store the bait in a dry place.
Restrictions on use
Not for human consumption