Kaip paruošti
„Caperlan“ komanda pataria naudoti 2 dalis pašaro ir 1 dalį vandens.
Norint pasiekti optimalių rezultatų, jauką reikia sušlapinti dviem skirt. etapais.
Drėkindami jauką, pradžioje į apvalų kibirą įpilkite 3/4 viso jaukui reikalingo vandens tūrio. Energingai išmaišykite rankomis, kad jauko dalelės sugertų kuo daugiau vandens.
Palaikykite jauką 15 min., tuomet supilkite likusį vandenį, kad susidarytų pakankamai drėgna medžiaga rutuliukams suformuoti.
Sudėtis
Džiūvėsėliai, kukurūzų miltai, kukurūzai, sėklų mišinys (linų (10 %), kanapių (4 %), rausvųjų sorų (2 %), gelsvųjų sorų (2 %), rapsų (2%).
Analitinės sudedamosios dalys ir kiekiai
Žali baltymai 9 %
Žali riebalai 6,9 %
Mineralinės medžiagos 4,7 %
Žalios skaidulos 3,2 %
Natris 0,3 %
OFICIALUS PAVADINIMAS
Maisto papildas karpiams
Identifikacinis numeris
484 324 934 000 21
Svoris
4,75 kg
Taip pat yra 1 kg
Tips for storage and maintenance
Storage tips
The Caperlan Clip’&’Cut makes it possible to open and close the bag cleanly to prevent the bait from being wasted, while facilitating its transport and storage.
Store the bait in a dry place.
Restrictions on use
Not for human consumption