Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0
  • Lenta „Bodysurf 100“, juoda
  • Lenta „Bodysurf 100“, mėlyna
  • Lenta „Bodysurf 100“, juoda
  • Lenta „Bodysurf 100“, juoda
  • Lenta „Bodysurf 100“, juoda
  • Lenta „Bodysurf 100“, juoda
  • Lenta „Bodysurf 100“, juoda
  • Lenta „Bodysurf 100“, mėlyna
Lenta „Bodysurf 100“, juoda

RADBUG

8502475

Lenta „Bodysurf 100“, juoda

29,00 EUR
  • Lenta „Bodysurf 100“, juoda
  • Lenta „Bodysurf 100“, mėlyna
  • Lenta „Bodysurf 100“, juoda
  • Lenta „Bodysurf 100“, juoda
  • Lenta „Bodysurf 100“, juoda
  • Lenta „Bodysurf 100“, juoda
  • Lenta „Bodysurf 100“, juoda
  • Lenta „Bodysurf 100“, mėlyna
Lenta „Bodysurf 100“, juoda
color :
Size :
Išparduota

Tikrinti likutį parduotuvėse

Sukurta mokytis plaukioti „Bodysurf“ lenta:Menas plaukti per bangas naudojant savo kūną.Bangos < 1 m.Dedama po ranka.Rekomenduojama naudoti plaukmenis.

Atraskite nepakartojamus plaukiojimo „Bodysurf“ banglente potyrius naudodami šią visiems dydžiams tinkančią banglentę.Suteikia jums plūdrumo, kad geriau pagautumėte ir kontroliuotumėte bangas.

PRIVALUMAI

Ergonomiška rankena

Reguliuojamas dirželis, kad prakištumėte ranką.

Stabilumas

Atpalaiduokite ir nukreipkite kūną bangoje.Įvairiems dydžiams pritaikomas tūris.

Kompaktiškumas

Tūris = 2,5 l.Telpa kuprinėje.Rekomenduojama naudoti plaukmenis.

SUDĖTIS / PATARIMAI

Kas yra plaukiojimas „Bodysurf“ lenta?

Plaukiojimas su „Bodysurf“ lenta yra sporto šaka, kurioje plaukiate ant bangų naudodami savo kūną.Sportuojant naudojami plaukmenys ir „Bodysurf“ lenta (riekia tik vienos „Bodysurf“ lentos).

Kas yra „Bodyboard“ lenta?

Ant rankos tvirtinama lenta (dar vadinama „Bodyboard“ lenta) yra nedidelė lentutė, kurią banglentininkas suima ir naudoja valdyti savo kūną plaukdamas su banga.
„Bodyboard“ lenta pagaminta iš minkštų ir lengvų medžiagų, didelio plūdrumo, palengvina plaukiko svorį, kad šis galėtų lengviau pagauti bangą.Dėl apvalios formos ji lengviau slysta ir keičia kryptį.Reguliuojamu dirželiu galima pritaikyti įvairaus dydžio rankoms.

Kaip naudoti „Bodyboard“ lentą:Judėjimas ir padėties pasirinkimas vandenyje.

Pradėkite įkišdami ranką po „Bodyboard“ lentos dirželiu ir jį sureguliuodami.Į priekį jus stums daugiausia jūsų plaukmenų sukuriama jėga.Kai vandenyje pradėsite judėti, galite naudoti „Bodyboard“ lentą atlikdami grybšnius arba stumdamiesi ištiesta ranka.

Kaip naudoti „Bodyboard“ lentą:Bangos gaudymas ir plaukimas ant jos.

Norint pagauti bangą atsisukite į kranto pusę ir irkitės pėdomis / plaukmenimis, ištiesę kūną, nukreipę rankas į priekį, plaštaką padėję ant „Bodyboard“ lentos.
Vos tik pagausite bangą, perkelkite visą savo kūną lūžtančios bangos kryptimi (į kairę ar dešinę).Tuomet galėsite laikyti abi rankas ant „Bodyboard“ lentos arba vieną prispausti prie kūno, kad šis būtų kuo aptakesnis.

Kokius plaukmenis reikėtų rinktis plaukiant „Bodysurf“ tipo banglente?

Daugelis minibanglentėms skirtų plaukmenų tinka plaukioti su „bodysurf“ banglentėmis.Norintiems geriausio patogumo ir atsispyrimo jėgos santykio rekomenduojame naudoti „Olaian 500“ plaukmenis.Jie yra simetriški, kad atsispirdami maksimaliai išnaudotumėte kelių judesių suteikiamą jėgą.Jie taip pat turi plaukmenų dirželius. Šis priedas itin svarbus, kad jų nepamestumėte.

Saugos ir elgesio vandenyje taisyklės. 1 dalis.

Plaukiojimas „Bodyboard“ lenta yra nuostabus sportas, tačiau norint saugiai juo mėgautis, reikia laikytis esminių taisyklių.1 – Apžiūrėkite ir paklausinėkite apie vietą, kurioje ketinate plaukioti:sroves, akmenis, potvynius, bangų ir žmonių srauto dydžius ir t. t.
2. Nepervertinkite savo lygio ir rinkitės lengvesnę vietą, jei jūsų įgūdžiai neatitinka jos sąlygų.3. Naudokite tinkamą įrangą:geros būklės plaukmenis ir „Bodysurf“ lentą, tinkamą plaukimo kostiumą.

Saugos ir elgesio vandenyje taisyklės. 2 dalis.

4 – Laikykitės pirmenybės taisyklės:pirmenybė tenka arčiausiai bangos lūžimo vietos esančiam banglentininkui.5 – Plaukdami atgal iki bangų lūžimo vietos plaukite ne tiesiai, o lanku.
6 – Naudokite plaukmenis.Kitu atveju rekomenduojama likti nustatytame plaukimo plote.7 – Neplaukiokite „Bodysurf“ lenta, jei bangos lūžta tiesiai į kranto smėlį.8 – Jei banga jus nuplauna, saugokite savo galvą bandydami apsiversti ant šono (neatsisukite galva į bangą).
9 – Plaukiokite kartu su draugais.

Nepalikite ten, kur tiesioginiai saulės spinduliai.

Kai „Bodyboard“ lentos nenaudojate, laikykite ją atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių ir ne aukštesnėje nei 40 °C temperatūroje.„Bodysurf“ lentą apsaugokite ją laikydami krepšyje, po paplūdimio skėčiu, pavėsyje arba uždenkite šviesios spalvos rankšluosčiu, kad neįkaistų.
Nepalikite automobilyje ar ten, kur tiesioginiai saulės spinduliai.Palikus „Bodysurf“ lentą aukštoje temperatūroje ant jos gali susidaryti pūslių ar burbuliukų, ji gali deformuotis.

„Radbug“.

„Radbug“ prekių ženklu žymimi „Decathlon“ gaminiai, skirti čiuožti bangomis, naudojant minibanglentes be plūdrumą didinančių priemonių.Mūsų tikslas yra suteikti kuo daugiau nuostabių pojūčių, kuriuos galima patirti čiuožiant minibanglentėms ir be plūdrumą didinančių priemonių.Šis čiuožimo banga pojūtis yra grynas, žvalinantis ir įtraukiantis.Mes išsikėlėme tikslą kiekvienam suteikti galimybę pradėti ir daryti pažangą, pasiūlydami lengvai naudojamus ir novatoriškus gaminius.

Tips for storage and maintenance

Storage tips

Do not leave in the heat when not in use. Rinse and dry in the shade after use.

Restrictions on use

Waves <1m. Fins recommended.

TESTS AND WARRANTY

Test product

Developed and tested by our design teams of bodysurfing fanatics in Hendaye, France. The components used for this product are laboratory tested to ensure the best possible quality and durability.

Warranty

2 Years