Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0
  • 520 jojimo šalmas
  • 520 jojimo šalmas
  • 520 jojimo šalmas
  • 520 jojimo šalmas
  • 520 jojimo šalmas
  • 520 jojimo šalmas
520 jojimo šalmas

FOUGANZA

8569331

520 jojimo šalmas

59,00 EUR
  • 520 jojimo šalmas
  • 520 jojimo šalmas
  • 520 jojimo šalmas
  • 520 jojimo šalmas
  • 520 jojimo šalmas
  • 520 jojimo šalmas
520 jojimo šalmas
color :
Size :
Išparduota

Tikrinti likutį parduotuvėse

Mūsų entuziastingų raitelių komanda šį patogų, tvirtą, visų rūšių jojimui skirtą šalmą sukūrė, kad apsaugotų jus, jei kristumėte.

PRIVALUMAI

Apsauga nuo smūgių

Tvirtas šalmas, išbandytas ir sertifikuotas pagal EN1384:2017 standartą.

Patogu naudoti

Patogūs dirželiai ir porolonas apsaugo nuo spaudimo.

Vėdinimas

Vėdinimo sistema vėsina galvą.

Stabilumas

Naujo dizaino dirželis geriau prisitaiko prie raitelio galvos.

SUDĖTIS / PATARIMAI

Standartai

Atitinka standartą EN1384:2017.

Dydžiai

Nuo 53 iki 61.

Mažas svoris

520 g (57 dydžio).

Apsauga:

Pagrindinė šalmo paskirtis ‒ apsaugoti raitelio galvą. Modelis „520“ kruopščiai išbandytas mūsų dirbtuvėse; išorinis jo sluoksnis sugeria dalį smūgio jėgos ‒ tai įvyksta iš dalies deformuojantis išoriniam sluoksniui ir (arba) apsauginei medžiagai. Smūgį patyrusį šalmą pakeiskite: žala gali būti nepastebima, dažnai apgadinamas tik šalmo vidus.

Patogumas

Vienas iš pagrindinių iššūkių mūsų inžinieriams buvo sukurti kietą, tvirtą, lengvą ir itin patogų šalmą. Šiuo tikslu „Fouganza“ komanda susitelkė į kuo ergonomiškesnių dirželių kūrimą, nes būtent dirželiai kontaktuoja su raitelio veidu. Jie pagaminti iš minkšto, amortizuojančio poliesterio, užtikrinančio tikrą komfortą. Prie šalmo yra lipukais prikabinta išimama kepurė, kurią galima skalbti skalbyklėje ir kurioje yra porolono – jis įstatytas būtent taip, kad spaudimas galvai būtų kuo mažesnis.

Optimalus vėdinimas

Nesvarbu, ar joja poniu, ar žirgu, raiteliai linkę savęs netausoti. Šalmas „520“ turi labai gerą vėdinimo sistemą, kuri neleis jums perkaisti ir išgarins prakaitą. 27 skylutės priekyje bei viršuje ir po korpusu esantys vėdinimo kanalai leidžia cirkuliuoti orui ir jus atvėsinti. Oras patenka į vidų pro šalmo priekį ir išeina pro galą. Daugiau jokių drėgnų plaukų po jojimo.

Prigludimas

Galvos neapgaubiantis ir aplink judantis šalmas neatlieka pagrindinės savo paskirties. Siekiant užtikrinti gerą prigludimą, šalmo „520“ dirželis visiškai perkurtas. Atlikę įvairių bandymų, mūsų dizaineriai sugalvojo ergonomišką sistemą, kuri apjuosia raitelio kaklą (bet jo nespaudžia) ir pasmakrę. Dirželis prisitaiko prie raitelio galvos formos, tačiau neapriboja judėjimo laisvės.Tai reiškia, kad šalmas laikosi savo vietoje. Misija įvykdyta.

Kaip pasirinkti šalmą:

Šalmai „520“ gaminami įvairių dydžių, nuo 53 iki 61. Nors „Decathlon“ parduotuvėse būna platus asortimentas, būtent jūsų dydžio gali ir nebūti. Nepamirškite, kad šalmą galite užsisakyti ir mūsų svetainėje. Kad dydis būtų tinkamas, išmatuokite savo galvos apimtį ir pasimatuokite šalmą.Šalmas turi gerai priglusti – tik taip jis suteiks tinkamą apsaugą. Taigi niekada nepirkite per didelio šalmo vaikams, tikėdamiesi, kad jiems augant jis taps tinkamas.

Praktiškumas

Kadangi jojant palaidi plaukai ne visada praktiška, o daug raitelių dresuodamos ar ramiai jodamos visgi nori palikti plaukus laisvus, šalmas „520“ abu poreikius puikiai suderina. Vienas dirželis apjuosia nugarinę kaklo dalį, todėl tarp šalmo korpuso ir šio dirželio galima prakišti plaukų uodegą – taip plaukai nesiplaikstys. Mes pagalvojome apie viską.

Skalbiama ir pakeičiama kepurė

Šalmas „520“ turi iš porolono ir orui laidaus tinklinio audinio pagamintą kepurę, užtikrinančią tikrą komfortą. Šią kepurę, tvirtinamą kontaktinėmis juostelėmis, galima ištraukti ir rankomis išskalbti vėsiame vandenyje. Jei jūsų šalmas nėra pažeistas, bet jūs norite pakeisti jo vidų – ne bėda. Galite įsigyti naują porolono kepurę nepirkdami viso naujo šalmo.

Lengva priežiūra

Šalmo išorinį paviršių valykite šluoste.
Primygtinai siūlome nenaudoti tirpiklių ar kitų ėsdinančių priemonių, nes jos gali paveikti naudingąsias šalmo savybes. Vidinį sluoksnį galima išimti ir skalbti skalbyklėje, 30 °C temperatūroje.
Sandėliuojant ir gabenant naudojamas mažas medžiaginis maišelis apsaugo nuo purvo, įbrėžimų ir šviesos.

Elegantiška išvaizda

Šalmai „520“ gaminami keleto skirtingų modelių, tinkančių skirtingiems jojimo stiliams ir skoniams. Vieni būna dažyti, kiti – dengti audiniu. Kai kurie žmonės teiks pirmenybę elegantiškoms klasikinės versijos linijoms, kitiems arčiau širdies bus dvispalvis modelis. O štai modelis su dirbtiniais deimantais, esame tikri, bus mėgstamas visų dailiojo jojimo entuziastų.

Šalmo reguliavimas

Kad apsaugotų optimaliai, šalmas turi būti gerai prigludęs prie galvos, bet jos nespausti. Tinkamai sureguliavus diržus, šalmas neturi slidinėti pirmyn atgal ar iš vieno šono į kitą.
Šalmo dirželis turi būti po jūsų smakru, o ne ant jo. Jis turi būti pakankamai suveržtas, kad sulaikytų šalmą nuo judėjimo, tačiau neturėtų jūsų smaugti.

Sugeria smūgius

Šis šalmas sukurtas taip, kad smūgio metu sugertų dalį energijos iš dalies deformuojant išorinį korpusą ar apsauginę medžiagą.

Šalmas sumažina galvos traumas. Kiek šalmas apsaugo, priklauso nuo konkretaus atvejo; šalmas negarantuoja visiškos apsaugos nuo mirtinos arba ilgalaikės traumos.

Naudojimo instrukcijos

Suprantame, kad nekantraujate pasimatuoti naująjį savo šalmą, bet dėl saugumo pirmiausia perskaitykite saugaus naudojimo instrukcijas.
Šis šalmas skirtas tik jojimui, jo negalima dėvėti užsiimant motosportu, žiemos ar oro sporto šakomis. Deja, jeigu nuspręsite užsiimti bobslėjumi, Formule 1 arba sklandymu, šis šalmas jūsų poreikių neatitiks. Tokiu atveju siūlome rinktis tinkamesnę apsaugos priemonę.

Naudojimo trukmė

Jei jojimo šalmas nepatyrė smūgių ir buvo laikomas pagal visus nurodymus, rekomenduojame jį pakeisti nauju praėjus penkeriems metams nuo pagaminimo datos (nurodytos etiketėje).

Žala gali būti nepastebima, todėl smūgį patyrusį šalmą reikia pakeisti nauju.

Asmeninės apsaugos priemonių grąžinimo sąlygos:

Jojimo šalmas yra asmeninės apsaugos priemonė (AAP).

Prieš įsigydami įsitikinkite, kad gaminys jums tinka (modelis, dydis, spalva).
Šalmą galima grąžinti tik jei jis yra su instrukcijomis, su nenuimtomis etiketėmis ir, jei taikytina, su priedais bei originalia pakuote.Tik tokiu atveju galėsime jį iš naujo parduoti. Rūpinkimės savo planeta drauge.

Tips for storage and maintenance

Storage tips

Store away from heat sources such as heating appliances or the parcel shelf of a car in the sun, as this can degrade the protective performance of the polystyrene padding

Restrictions on use

For horse riding. REPLACE ANY HELMET THAT HAS SUFFERED AN IMPACT

TESTS AND WARRANTY

Test product

Tested in an independent laboratory in compliance with current regulations.

Warranty

2 Years

Agree by

Certification organisation No. 2008, Dolomiticert scarl