Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0
  • 580 kamanos su viršutine siūle žirgams
580 kamanos su viršutine siūle žirgams

FOUGANZA

8404876

580 kamanos su viršutine siūle žirgams

35,00 EUR
30,00 EUR
-14%
Mažiausia kaina per 30 dienų iki nuolaidos buvo 35,00 EUR
  • 580 kamanos su viršutine siūle žirgams
580 kamanos su viršutine siūle žirgams
Išparduota

Tikrinti likutį parduotuvėse

Šias stilingas, techniškas kamanas sukūrė mūsų raitelių komanda, kad galėtumėte atlikti įvairius kasdienius jojimo pratimus.

PRIVALUMAI

Patvarumas

Bizono ir veršio odos derinys užtikrina tvirtumą!

Patogu naudoti

Ergonomiška karūna ir elastinga oda leis jūsų poniui jaustis patogiai.

Lengva naudoti

Apvalios sagtys ir karabinas leidžia lengvai uždėti kamanas.

Lengva priežiūra

Šiek tiek patepkite bizono odą muilu ir jūsų kamanos bus kaip naujos!

Anatominis dizainas

Ergonomiška karūna, V formos kaktos dirželis ir apsauginės pagalvėlės.

SUDĖTIS / PATARIMAI

Patogumas

Bet kokio jodinėjimo metu svarbiausia yra tai, kad jūsų ponis jaustųsi patogiai.Tai yra mūsų jojimo entuziastų komandos pagrindinis principas. 580 kamanos skirtos užtikrinti jūsų žirgo patogumą: ergonomiška karūna, apsauginės pagalvėlės ir veršiuko odos paminkštinimai ant karūnos ir kapsulės sumažina spaudimą į žirgo kaklą ir galvą.

Lengva naudoti

580 kamanos sukurtos taip, kad tenkintų kuo įvairesnių raitelių poreikius.Apvalios sagtys leidžia itin greitai sureguliuoti.Ant pasmakrės dirželio esantis karabinas taupo laiką užsegant, šoniniai dirželiai yra skirtingo dydžio, kad būtų galima lengviau uždėti / nuimti!Greitai sureguliuokite kamanas, kad galėtumėte daugiau laiko praleisti su žirgu.

Ergonomika:

580 kamanos sukurtos taip, kad lengvai ir natūraliai prisitaikytų prie žirgo galvos, neatsižvelgiant į pasirinktą modelį ar dydį.Ergonomiška karūna apima kaklą ir mažiau jį spaudžia.D formos sagtys leidžia kapsulei prisitaikyti prie žirgo galvos, netempia šoninių kamanų dirželių.Kadangi visi poniai skirtingi, V formos kaktos dirželis išlaiko jų patogumą neatsižvelgiant į galvos formą.

Estetika:

580 kamanos turi kelis skirtingus variantus:jos puikiai patenkina raitelių poreikius neatsižvelgiant į jodinėjimo rūšį.Labiau patinka šokinėti per kliūtis?Rinkitės siuvinėtą ar blizgų modelį.Išjodinėjimo mėgėjai neabejotinai pasirinks versiją su dirbtiniais deimantais ir plačia kapsule.580 linijos, dizainas ir medžiagos tinka tiek treniruotėms, tiek varžyboms! Patogumas IR stilius!

Lengva priežiūra:

580 kamanos pagamintos iš aukščiausios kokybės bizono odos, todėl yra itin tvirtos ir lengvai valomos. Prižiūrėkite įrangą reguliariai ją valydami glicerino muilu, o retkarčiais įtrinkite odos balzamu!

Kaip sureguliuoti kamanas:

Norint gerai sureguliuoti kamanas, žąslai turi liesti ponio burnos kampučius, tačiau jų nespausti.Du šoniniai dirželiai turi būti sureguliuoti simetriškai, pasmakrės dirželis neturi spausti žirgo kaklo: tarp kaklo ir kamanų turite prakišti ranką. Jei nesate tikri, paprašykite savo jodinėjimo trenerio pagalbos!

Gerai sureguliuotas antnosis:

Kapsulę galima sureguliuoti įvairiai, atsižvelgiant į ponio temperamentą, burnos jautrumą ir jūsų rankos tvirtumą. Visais atvejais šią kamanų dalį reikia pritaikyti prie žirgo kūno formos, kad naudojant ji nebūtų įsitempusi. Jei turite abejonių, kaip tai padaryti, kreipkitės pagalbos į specialistus. „Flash“ tipo apynasris ne visuomet reikalingas, 580 kamanose jį galime lengvai nuimti.

Dydžiai:

580 kamanos yra trijų dydžių*:
PS (poniams: mažiau nei 13,5 hh), CS (mažas žirgas: nuo 13,5 iki 15,5 hh) ir FS (žirgams: daugiau nei 15,5 hh).

*Šie aukščiai yra skirti tik indikacijai, jie skiriasi pagal kiekvieno žirgo rūšį ir kūno formą.

Tips for storage and maintenance

Negalima skalbti
Nenaudokite baliklio
Nedžiovinkite būgninėje džiovyklėje
Nelyginkite
Nevalykite sausuoju būdu

Storage tips

Store hung up in a cool and dry place.

TESTS AND WARRANTY

Warranty

2 Years