Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0
  • Padelio kamuoliukai, 3 vienetai
Padelio kamuoliukai, 3 vienetai

HEAD

8397246

Padelio kamuoliukai, 3 vienetai

13,00 EUR
  • Padelio kamuoliukai, 3 vienetai
Padelio kamuoliukai, 3 vienetai
Size :
Išparduota

Tikrinti likutį parduotuvėse

patyrusiems padelio žaidėjams.

PRIVALUMAI

Šoklumas

Guminė šerdis užtikrina itin pastovias atšokimo savybes.

Patvarumas

Kokybiškas veltinis padeda išsaugoti kamuoliuko savybes.

Greitis

Veltinio ir gumos kokybė padeda kamuoliui įgyti pagreitį.

SUDĖTIS / PATARIMAI

Kur atsirado padelis?

Padelis atsirado Meksikoje 7-ojo dešimtmečio pabaigoje.Netrukus jis paplito Ispanijoje, Argentinoje, o vėliau – visose ispanakalbėse Pietų Amerikos šalyse.Šiuo metu padelis yra antras populiariausias sportas Ispanijoje, lenkiantis tenisą, tačiau nusileidžiantis futbolui.Pasaulyje jį žaidžia aštuoni milijonai žaidėjų.

Kokios yra padelio taisyklės?

Žaidžia dvi komandos po du žaidėjus (dvejetai).Galimi du padavimai, jie turi būti mušami iš apačios, įstrižai per aikštelę.Kamuoliukas gali atšokti vieną kartą.Kamuoliukas turi atšokti nuo žemės, tuomet gali atsitrenkti į bet kurią aikštelės dalį.Atšokusį kamuoliuką galima mušti į sieną (tik sieną, ne metalinę tvorą).Atšokęs kamuoliukas gali išskrieti už aikštelės, jį galima atmušti ir už aikštelės ribų.Taškų sistema tokia pat, kaip tenise.

Kaip pradėti žaisti padelį?

Iš pradžių rinkitės lėtesnius didesnio skersmens kamuoliukus, įsigykite retai žaidžiantiems žaidėjams skirtą raketę.Geriausia yra lašo formos raketė, kadangi jos atmušimo plotas yra didžiausias, t. y. kamuoliukai bus gerai centruojami ir atmušami tiksliau.Jūsų raketė turi būti lengva (nuo 350 iki 380 gramų), kad galėtumėte lengvai užsimoti.

Tips for storage and maintenance

TESTS AND WARRANTY

Warranty

2 Years