Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0

Plaukiojant baseine ar natūraliame telkinyje neapsieinama be specialios, maudymosi aprangos. Vyriški maudymosi šortai ir glaudės, kurias rasite mūsų asortimente, suteikia galimybę patogiai judėti vandenyje ir komfortabiliai lepintis saulės voniomis. Mūsų parduotuvėje - stilingos vyriškos maudymosi aprangos kolekcijos, kurios leidžia mėgautis kokybiškomis vandens pramogomis ir neatsilikti nuo vyraujančių mados tendencijų. Čia Jūsų laukia įvairiausių modelių, raštų ir spalvų maudymosi šortų variantai, kuriuos dėvint, paplūdimyje jausitės patogiai ir toli gražu neliksite nepastebėti. 

Jeigu ruošiatės egzotiškai kelionei, ar trumpoms atostogoms prie jūros, tinkamus gaminius galite greitai išsirinkti ir internetu. Mūsų internetinėje parduotuvėje atrasite ne tik daugybę, pačių įvairiausių maudymosi aprangos pasiūlymų, bet ir visas prekes įsigysite itin palankiomis sąlygomis. Nemokamas pristatymas į bet kurį, mūsų parduotuvės punktą, patrauklūs išpardavimai, kokybiškos konsultacijos - tik maža dalis privalumų, skirtų specialiai tik Decathlon internetinės parduotuvės lankytojams. Išsirinkite, užsisakykite ir įsitikinkite tuo patys.

Maudymosi šortai - rūbai, kurie visada susiduria su nestandartinėmis dėvėjimo sąlygomis. Maudymosi drabužiai turi nuolatinį sąlytį su vandeniu. Taip pat tokio tipo rūbai susiduria su intensyviais saulės spinduliais. Dėl šios priežasties, renkantis maudymosi aprangą, reikia atsižvelgti ne tik į patogumą, bet ir į kelis kitus aspektus. Trumpai juos aptarkime.

Poilsiavimo įpročių vertinimas

Visi žmonės turi skirtingą, kokybiško poilsio prie jūros ar kitų vandens telkinių, sampratą. Todėl, visų pirma, renkantis maudymosi aprangą, pasistenkite objektyviai įvertinti savo poilsiavimo įpročius ir atkreipti dėmesį į šiuos intensyvumo rodiklius.

  • Judėjimo intensyvumas. Jeigu paplūdimyje mėgstate daug vaikščioti ar užsiimti aktyviu sportu, tuomet nereikėtų rinktis itin laisvų, lengvo audinio šortų. Daug judant, sušlapę, itin laisvi šortai greitai nusitrina ir neužtikrina komfortabilaus judėjimo. Todėl jeigu planuojate laiką  pajūryje leisti itin aktyviai, protingiau būtų rinktis labiau aptemptus, standesnės medžiagos maudymosi šortus.
  • Plaukiojimo intensyvumas. Jeigu baseine ar jūroje dažniau mėgstate braidyti ar žaisti įvairius žaidimus, tuomet galima dėvėti ir laisvesnio modelio vyriškus maudymosi šortus. Visgi, jeigu planuojate įveikti pakankamai ilgas plaukimo distancijas, pirmenybę reikėtų teikti labiau priglundančiai plaukimo aprangai. Laisvai krentančios, neprigludusios maudymosi glaudės didina pasipriešinimą vandenyje, o tai varžo judesių judėjimo laisvę ir įtakoja sudėtingesnius plaukimo procesus.
  • UV spindulių intensyvumas. Jeigu norite tolygaus įdegio, tuomet reikėtų dėvėti kuo trumpesnes maudymosi glaudes. Ilgesni maudymosi šortai atrodo stilingai, tačiau jie uždengia nemažą kojos dalį. Pakankamai ilgą laiką pasimėgavus saulės voniomis išryškėja akivaizdus įdegio skirtumas, kuris tikrai nepasitarnauja tolygaus įdegio labui. Todėl ilgesnę aprangą derėtų dėvėti tuomet, kai didesnę laiko dalį praleidžiate pavėsyje. Reikėtų nepamiršti, kad deginantis egzotiškose šalyse, kuriose UV spinduliai yra itin intensyvūs ir kenksmingi odai, maudymosi drabužių arsenalą derėtų papildyti ir viršutinę kūno dalį dengančia maudymosi aprangos eilute. 

Estetinės vyriškų maudymosi šortų savybės

Savaime suprantama, jog atostogų ar trumpos išvykos metu kiekvienas vyras nori ne tik jaustis komfortiškai, bet ir atrodyti stilingai. Todėl glaudžių dizainas - esminis kriterijus, įtakojantis galutinį tokių prekių pasirinkimą. Poilsiaujant sveikatingumo centre, plaukiojant sporto klubo baseine ar atostogaujant pajūryje vyrauja kardinaliai skirtingos glaudžių dėvėjimo taisyklės. Trumpai aptarkime, kokio tipo apranga padeda sukurti neįpareigojantį vasaros įvaizdį arba, atvirkščiai, suformuoja solidų, klasikinį stilių.

  • Glaudės formuojančios konservatyvų stilių. Baseino pramogomis mėgaujantis su verslo partneriais ar kolegomis, tikrai nereikėtų dėvėti itin ryškios, iššaukiančios maudymosi aprangos. Norint suformuoti solidų, konservatyvų įvaizdį, geriausi - vienspalvės, tamsios spalvos šortų variantai. Renkantis konservatyvesnius modelius, derėtų atkreipti dėmesį ir į maudymosi aprangos ilgį ir jokiu būdu nesirinkti itin trumpos. Vidutinio ilgio, tamsiai mėlynos arba juodos spalvos šortai su raišteliu - visada saugus pasirinkimas, kuris neabejotinai suteiks solidų įvaizdį bet kuriam vyrui.
  • Modeliai, atspindintys naujausias mados tendencijas. Sakoma, kad kokybiška avalynė yra pagrindinis, kiekvieno vyro stiliaus akcentas. Tačiau atostogų metu - maudymosi glaudės yra geriausia stiliaus išraiška visiems vyrams. Gėlėtas audinys, tobulų raštų derinys, spalvinga medžiaga leis išsiskirti iš minios ir tapti tikru stiliaus guru bet kurios pasaulio šalies pajūryje. Šiais laikais maudymosi šortų vyrams pasirinkimas tikras gausus. Jeigu esate ryški, dėmesį mėgstantį asmenybė - drąsiai eksperimentuokite, rinkitės įvairių prekinių ženklų, naujausių kolekcijų maudymosi aprangą ir tikrai neatsiliksite nuo mados tendencijų.

Maudymosi aprangos gamintojai siūlo gausų ir kontrastingą, vyrams skirtos paplūdimio aprangos, asortimentą.  Siūlomi gaminiai yra pritaikyti ne tik skirtingiems vyrų skoniams, bet ir įvairiems figūrų tipams. Pasirinkus tinkamą paplūdimio aprangą, galima efektyviai užmaskuoti tam tikrus figūros trūkumus ir išryškinti privalumus. Taigi, kokie paplūdimio drabužiai tinka skirtingiems figūros tipams?

  • Pilvo zoną maskuojantys paplūdimio drabužiai. Nedidelį viršsvorį ar didesnį pilvą turintys vyrai neretai kompleksuoja dėl savo išvaizdos. Tinkamai pasirinkti maudymosi šortai efektyviai maskuoja pilvo zoną ir leidžia viešoje erdvėje jaustis gerokai komfortabiliau. Norint užmaskuoti pilvo zoną reikėtų pasirinkti neveržiančią, pakankamai laisvą paplūdimio aprangą be elastinių juostelių. Užrišami, laisvo kirpimo maudymosi šortai - idealus sprendimas tokiam figūros tipui. Verta paminėti, kad laisvo kirpimo maudymosi šortai, esantys mūsų asortimente, yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, kurios greitai džiūsta ir visiškai nevaržo Jūsų judesių.
  • Paplūdimio drabužiai paryškinantys sėdmenis ir šlaunų zoną. Sportiškos figūros vyrai neretai pasirenka laisvai krentančias paplūdimio glaudes, kurios tikrai nepabrėžia išpuoselėtos figūros. Norint pabrėžti raumenis, reikėtų pasirinkti trumpo kirpimo, prigludusią maudymosi aprangą. Tokios tipo prekės dažniausiai pasižymi ne tik trumpu kirpimu, bet ir išraiškinga spalva, pabrėžiančia gražų įdegį bei sportišką figūrą.
  • Paplūdimio apranga aukštaūgiams. Net ir intensyviai sportuojantys, aukšti vyrai, dažnai turi ne itin proporcingą figūrą - ilgas, plonas kojas ir masyvią, viršutinę kūno dalį. Tokiam figūros tipui labiau tinka laisvesni, ilgesni paplūdimio drabužiai. Pernelyg aptemtos glaudės vizualiai dar labiau ilgina ir plonina kojų linija. Dėl šios priežasties, kūnas atrodo dar mažiau proporcingas.

Decathlon parduotuvių lentynose - aukštos kokybės vyriški maudymosi drabužiai, kurie nuo kitų panašių gaminių, skiriasi ne tik įstabiu dizainu, bet ir optimaliu kainos ir kokybės santykiu. Mūsų parduotuvėje puikuojasi visame pasaulyje teigiamai vertinami prekiniai ženklai, kurie leidžia įsigyti stilingą bei itin komfortabilią maudymosi aprangą, pagrįstą racionalia kaina. Kiekvienas prekinis ženklas gali pasiūlyti unikalias, savitu dizainu išsiskiriančias paplūdimio aprangos kolekcijas, puikiai pateisinančias kardinaliai skirtingus, vyriškos lyties atstovų, poreikius.  Ilgų distancijų plaukimui pritaikytos glaudės, greitai džiūstančios maudymosi tamprės, skirtingų estetinių savybių maudymosi šortai ir kiti maudymuisi pritaikyti gaminiai, kurie be didelių pastangų galės sukurti ne tik patogias, bet ir labai stilingas pramogas vandenyje. Visiems, plaukimo sporto entuziastams, galime pasiūlyti ir gausų, plaukimo įrangos asortimentą. Plaukimo akiniai, kaukės, plaukimo krepšiai ar net vandeniui atsparūs MP3 grotuvai - skirtingos prekės, pateisinančios tiek pramogaujančių, tiek profesionalių plaukikų poreikius. Plaukimo įrangos asortimentą papildo ir kita plaukimo atributika. Neslystančios baseino šlepetės, greitai džiūnantys chalatai, aukštos kokybės rankšluosčiai ir kiti gaminiai, kurie leidžia mėgautis visapusiškai komfortabiliu laiku prie baseino, ežero, upės ar bet kokio kito telkinio.