Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0

Rankšluostis - tekstilės gaminys, kurį daugelis iš mūsų naudojame diena iš dienos. Rankšluostis turi tiesioginį sąlytį su mūsų oda, todėl šio gaminio pasirinkimui reikia skirti ypatingą dėmesį. Mūsų asortimente puikuojasi platus, aukščiausia kokybe pagrįstas rankšluosčių asortimentas. Savo pirkėjams siūlome išbandyti inovatyvia gamybos technologija paremtus mikropluošto rankšluosčius, kurie puikiai pasitarnauja ne tik kaip įprasta vonios tekstilė, bet ir kaip sporto, paplūdimio ar net pirties rankšluosčiai. Mikropluošto rankšluosčiai idealiai pateisina visų sportininkų poreikius ir itin praverčia po maudynių baseine ar po intensyvios treniruotės sporto klube. Greitai džiūstantys ir nepriekaištingai drėgmę nuo odos surenkantys rankšluosčiai yra naudingi pačiose įvairiausiose gyvenimo situacijose, ir, puikiai tinka rankoms, veidui bei visam kūnui valyti. Suteikiame ir plačias rankšluosčių matmenų pasirinkimo galimybes, todėl tinkamą tekstilės gaminį be didelių pastangų galima surasti kardinaliai skirtingus lūkesčius turintiems klientams. Visus tekstinės gaminius siūlome patogiai ir greitai įsigyti mūsų fizinėse parduotuvėse arba internetu. Tikrai rekomenduojame išbandyti bet kurį mikropluošto rankšluostį ir net neabejojame, kad pajusite akivaizdų šio gaminio pranašumą.

Formuojant Decathlon rankšluosčių asortimentą, didžiausią dėmesį skyrėme plaukikų, sportininkų, stovyklautojų bei keliautojų poreikiams. Įprasti vonios rankšluosčiai dažniausiai yra pagrįsti medvilnės ar bambuko pluošto sudėtimi, kuri labiau tinka vonios kambariui, o ne atvejams, kai šia priemone yra naudojamasi ne namuose. Mikropluošto rankšluostis gali būti tikras išsigelbėjimas kelionėse, baseine, paplūdimyje ar sporto klube. Jeigu dar neteko girdėti apie tokius rankšluosčius, pristatome esminius privalumus, kuriais išsiskiria tokio tipo tekstilė:

Lengvumas

Mikropluošto rankšluostis yra ženkliai lengvesnis už kitas rankšluosčių versijas. Tiek mažesnio, tiek maksimalaus dydžio mikropluošto rankšluosčiai patogiai susilanksto į mažą ryšulėlį. Toks rankšluostis neužima daug vietos ir telpa net ir itin kompaktiškame krepšyje. Dėl kompaktiškumo ir lengvumo savybių, tokio tipo rankšluostį patogu nešiotis rankinėje, sportiniame arba paplūdimio krepšyje. Vykstant į tolimesnes keliones - mikropluošto rankšluostis taip pat racionali išeitis, nes jis kompaktiškai telpa į kelioninę kuprinę ar nedidelį lagaminą ir beveik neįtakoja bagažo svorio rodiklių.

Nepriekaištingas drėgmės sugėrimas

Įprastas medvilninis rankšluostis drėgmę sugeria ženkliai prasčiau, nei mikropluošto. Naudojant įprastus rankšluosčius, esame įpratę trinti odą arba išplautus plaukus. Su mikropluošto rankšluosčiais - to daryti nereikia. Norint, kad plaukai ar oda greičiau išdžiūtų - mikropluošto rankšluostį tereikia švelniai prispausti prie sausinamos vietos. Tokiu būdu pasirūpinama ne tik efektyvesniu, bet ir saugesniu bei komfortabilesniu odos ar plaukų sausinimo procesu. Dėl greito drėgmės sugėrimo, mikropluošto rankšluostis yra idealus sprendimas mėgaujantis vandens pramogomis. Plaukiojant baseine ar kitame vandens telkinyje, kūno nusausinimo poreikis yra ženkliai dažnesnis, todėl greitai drėgmę sugeriantis rankšluostis tokiais atvejais yra tikras išsigelbėjimas.

Greitas išdžiūvimas

Visi pastebėjome, jog virtuvei ar voniai skirti medvilniniai rankšluosčiai neretai džiūsta valandų valandas, o kartais net kelias paras. Mikropluošto rankšluostis džiūsta ypatingai greitai. Net ir visiškai drėgnas mikropluošto rankšluostis operatyviai išdžiūna per kelias minutes ar net greičiau. Būtent dėl šios savybės, rankšluosčiai iš mikropluošto puikiai tinka paplūdimiui. Kitokia sudėtimi pagrįsti paplūdimio rankšluosčiai džiūna labai ilgai, prie jų prilimpa druskos ir smėlis, todėl tokios šluostymosi priemonės naudojimas tikrai nesukelia didelio komforto. Saulėtą dieną, tinkamai išgręžtas mikropluošto paplūdimio rankšluostis išdžiūna per 3 - 5 minutes, švarą ir tvarką mėgstantiems poilsiautojams - tai neįkainojamas privalumas. Taip pat reikėtų nepamiršti, kad drėgnas rankšluostis - ne tik nemalonus,  bet ir pavojingas mūsų odai. Drėgname rankšluostyje neretai atsiranda įvairios bakterijos. Ilgai nedžiūstantys, visada drėgni rankšluosčiai - taip pat puiki terpė pelėsiui.  Naudodamiesi mikropluošto rankšluosčiais šių nemalonumų tikimybę sumažinsite maksimaliai.

Lengva priežiūra

Mikropluošto rankšluosčiai greitai džiūsta, yra lengvi ir gali greitai sugerti drėgmę. Šios vertybės yra svarbiausios tuomet, kai nesame namuose. Teisingumo dėlei reikėtų paminėti, kad universalūs mikropluošto rankšluosčiai  taip pat puikiai atlieka ir namų tekstilės paskirtį. Šio tipo rankšluosčiai džiugina itin lengva ir nesudėtinga priežiūra. Laikantis gamintojo rekomendacijų, mikropluošto rankšluosčius drąsiai galima skalbti skalbimo mašinoje. Net ir po daugelio skalbimų jie nepraranda savo funkcionalumo ir nepriekaištingos estetinės išvaizdos. Mikropluošto audinys taip pat yra pakankamai atsparus įvairioms dėmėms ir išblukimui, o nekintančios rankšluosčio estetinės savybės yra itin svarbios kiekvieno vonios kambario interjerui. 

Aukščiausios kokybės mikropluošto rankšluosčiai puikiai tinka namams, sportui, pirčiai, baseinui ir visoms kitoms aplinkoms, o jais šluostytis - visada malonu ir patogu. Visi mikropšluošto rankšluosčiai pasižymi preziciškais sugeriamumo rodikliais, akimirksniu paperkančiu minkštumu ir kitais, nepriekaištingam rankšluosčiui būdingais bruožais. Mūsų parduotuvėje galite rinktis iš pačių įvairiausių mikropluošto rankšluosčių modelių. Tam, kad pasirinkimas būtų lengvesnis, dalinamės keliais patarimais, kurie padės išsirinkti optimaliausią tokio rankšluosčio variantą.

  1. Matmenų įvertinimas. Renkantis rankšluosčius namams ar sporto užsiėmimas, rasite įvairių matmenų variantus. Todėl renkantis mikropluošto rankšluostį, savaime suprantama, jog reikėtų atsižvelgti ir į jo išmatavimus. Skirtingo dydžio rankšluosčiai gali būti naudojami kardinaliai skirtingiems sausinimo tikslams. Jeigu norite kokybiškai nusišluostyti tik veidą ar rankas, tuomet puikiai tiks mažesni rankšluosčiai, 30x50 cm ar panašių išmatavimų. Esant poreikiui, mažiausio dydžio mikropluošto rankšluosčiai taip pat gali būti naudojami kaip virtuviniai. Mažiausius mikropluošto rankšluostukus drąsiai galima naudoti ir mažiems vaikams. Vidutiniai dydžiai, tokie kaip 80x130 ar 70x140 puikiai tinka kasdieniam, suaugusio žmogaus naudojimui, kai norima nusausinti visą kūną. Tokio dydžio rankšluostį galite naudoti po plaukimo užsiėmimų, išėję iš pirties ar sporto treniruočių metu. Patys didžiausi, 100x180 cm, 110x175 cm ar panašių matmenų minkšti rankšluosčiai puikiai atlieka ne tik rankšluosčio, bet ir chalato paskirtį. Nors jie neturi kišenių ar specialių angų rankoms, tačiau į juos galima jaukiai ir patogiai susivynioti.  Taip pat - tai geri rankšluosčiai paplūdimyje, nes jais galima ne tik komfortabiliai nusišluostyti, bet ir ant jų pagulėti. 
  2. Individualių poreikių įvertinimas. Renkantis mikropluošto rankšluostį, reikėtų atkreipti dėmesį ne tik į jų matmenis, bet ir objektyviai įvertinti individualius poreikius. Jeigu jums reikalingas universalus rankšluostis, kuris tiesiog kokybiškai sausina ir gali greitai išdžiūti - galima rinktis iš esmės bet kurį variantą. Visgi, jeigu planuojate rankšluosčiui patikėti tik galvos odos ir plaukų sausinimo užduotis, išsirinkite specialiai plaukams skirtą variantą. Plaukams skirtiems rankšluosčiams yra būdinga savita forma, kuri puikiai prisitaiko prie galvos. Taip pat tokie rankšluosčiai turi specialią sagą, kuri padeda išlaikyti rankšluostį taisyklingoje pozicijoje.
  3. Dizaino vertinimas. Visi, be išimities, mūsų siūlomi mikropluošto rankšluosčiai gerai sugeria drėgmę, puikiai sausina ir yra itin lengvi, tačiau kiekvieno iš jų dizainas - unikalus. Todėl atkreipti dėmesį į jų dizainą - tikrai verta. Savo klientus stengiamės pradžiuginti rankšluosčių spalvų, formų bei raštų įvairove, tam, kad sporto salėje, paplūdimyje ar baseine būtų galima ne tik kokybiškai nusišluostyti, bet ir tapti išskirtiniu.

Mikropluošto rankšluostis - tikra inovacija tekstilės gaminių rinkoje, kuri puikiai pasiteisina tiek sportininių, tiek visų kitų,  praktiškus sprendimus vertinančių žmonių poreikius. Savo klientams suteikiame galimybę išbandyti pačių įvairiausių modelių, spalvų ir dydžių mikropluošto rankšluosčius, pagrįstus tikrai racionaliu kainos ir kokybės santykiu. O patiems mažiausiems mūsų parduotuvės lankytojams pristatome ypač žaismingą, rankšluostukų - pončų liniją, kurią vilkėdami vaikai greitai išdžius ir atrodys itin žavingai. Visas mūsų prekes galite patogiai įsigyti internetu. O mažos kainos ir aukšta kokybė - puiki paskata nelaukti bei įsigyti čia ir dabar.