Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0

Greičiausiai visi tėveliai sutiks, jog vaikiškas žieminis kombinezonas yra tikras išsigelbėjimas šaltomis ir speiguotomis žiemos dienomis. Šiltas ir sandarus slidinėjimo kombinezonas užtikrina efektyvią apsaugą nuo šalčio, vėjo, sniego ir kitų atšiaurių oro sąlygų bei leidžia vaikui nevaržomai mėgautis visomis žiemos linksmybėmis. Vaikiški  kombinezonai, kuriuos rasite mūsų asortimente, judriems mažyliams suteikia visišką judėjimo laisvę, o tėveliams leidžia išspręsti nuolatinę dilemą - kaip tinkamai aprengti savo vaikus.

Mūsų parduotuvės lentynose - mergaitėms, berniukams ir mažiems kūdikėliams subalansuotas kombinezonų asortimentas, pagrįstas aukštos kokybės ir racionalios kainos santykiu. Jeigu kokybiška, tačiau didelių investicijų nereikalaujanti žieminė apranga vaikams yra Jūsų prioritetas, siūlome apsvarstyti mūsų pasiūlymus ir išsirinkti tinkamą modelį, kuris padės visoms žiemos linksmybėms pasiruošti nepriekaištingai. 

Beveik visi kombinezonai, kitaip nei kito tipo vaikiški drabužiai, yra vientiso pasiuvimo rūbai. Nors plačiame, tokio tipo prekių asortimente galima rasti ir dviejų dalių aprangą, tačiau vientisi kombinezonai išlieka populiariausi ir paklausiausi. Vientisas kombinezonas užtikrina žymiai geresnį sandarumo rezultatą, nei bet koks kitas drabužis, todėl tokia apranga yra geriausias pasirinkimas žiemą, kai maži vaikai piešia sniego angelus ar užsiimti kita, glaudžiai su sniego pusnimis susijusia veikla.

Žieminių slidinėjimo kombinezonų vaikams pasirinkimas šiais laikais yra platus ir tikrai ne visos tokių rūbų versijos pateisina tėvelių ir atžalų poreikius. Norint nesuklysti ir iš pirmo karto pasirinkti tinkamą kombinezono variantą, rekomenduojama atkreipti dėmesį į tam tikras kombinezono savybes. Renkantis tokius drabužius, svarbiausi šie kriterijai:

Kombinezono atsparumas vandeniui

Mažieji slidinėjimo ar kitų žiemos pramogų gerbėjai tikrai nevengia tiesioginio kontakto su sniego pusnimis. Dėl šios priežasties labai svarbu įsitikinti, ar pasirinktas kombinezono modelis yra pagamintas iš vandeniui atsparios medžiagos. Sandaraus, vandeniui ir sniegui nepralaidaus kombinezono siūlės turėtų būti klijuotos.

Medžiaga, iš kurios pagamintas kombinezonas turėtų būti padengta gera arba labai gera danga, saugančia nuo vandens prasiskverbimo į kombinezono vidų. Atsparumas vandeniui dažniausiai išreiškiamas milimetrais. 2000 mm danga suteikia gerą apsaugą nuo vandens, o 5000 mm - labai gerą. 

Kombinezono atsparumas vėjui

Vaikiški kombinezonai žiemai turėtų būti ne tik neperšlampami, bet ir neperpučiami. Žiemos metu labai dažnai tenka susidurti su itin vėjuotomis oro sąlygomis, todėl kokybiškas kombinezonas turėtų apsaugoti vaiką ir nuo vėjo pavojaus.

Atkreipkite dėmesį ir į oro pralaidumo rodiklius. Mažyliai, kurie mėgaujasi žiemos pramogomis neretai sušyla ir prakaituoja. Suprakaitavusi nugarytė neretai įtakoja įvairias peršalimo ligas. Todėl reikėtų rinktis tokį kombinezoną, kuris turi orui pralaidžią, efektyviai prakaitą šalinančią membraną. 

Žieminis kombinezonas ir jo šiluminės savybės

Daugelis tėvelių yra įsitikinę, jog vaikiškos slidinėjimo kelnės, striukė, kombinezonas ar bet kuri kita, žiemai subalansuota apranga privalo būti pūkinė arba bent jau kuo storesnė. Šiais laikais šilti kombinezonai vaikams gali būti ir plonesni, todėl jų tikrai nereikėtų rinktis pagal storį. 

Fliso ar kitos kokybiškos medžiagos pamušalu papildyti kombinezonai efektyviai atlieka šilumos sulaikymo funkciją, tačiau yra lengvi, ploni ir visiškai nevaržo mažųjų pramogautojų judesių. Todėl būtent tokio tipo kombinezonai yra puikus pasirinkimas, kurį dėvėdamas kiekvienas vaikas jausis šiltai , jaukiai ir maksimaliai patogiai.

Lengvas kombinezono naudojimas

Norint patogiai aprengti ir nurengti mažąjį žiemos pramogų gerbėją, svarbu pasirinkti patogią užsegimo technologiją turintį kombinezoną. Ypač į šią savybę turėtų atkreipti dėmesį tėveliai, renkantys kombinezonus 0 - 2 metų kūdikiams. Patogus užtrauktukas per visą kombinezono ilgį, užtrauktukai su dvigubu traukikliu, galimybė atsegti kombinezoną ne tik iš viršaus, bet ir iš apačios - privalumai, kurie ženkliai palengvina tokių rūbų uždėjimo ir nuėmimo procesą. 

Optimalus kombinezonų dydis

Vaikai labai sparčiai auga, todėl neretai tėveliai nusprendžia, kad avalynė arba drabužiai vaikams gali būti keliais dydžiais didesni tam, kad būtų užtikrintas ilgesnis jų naudojimo laikotarpis. Nors iš pirmo žvilgsnio šis samprotavimas gali pasirodyti logiškas, tačiau tokia nuomone tikrai nereikėtų vadovautis nei renkantis žieminį kombinezoną, nei bet kokią kitą, vaikams subalansuotą aprangą. Reikėtų nepamiršti, kad vaikai kieme nuolat bėgioja, dūksta ir žaidžia, o per didelė ar juolab per maža apranga varžo judesių laisvę ir padidina įvairių traumų tikimybę.

Norint, kad kombinezonai būtų ne tik šilti, bet ir patogūs dėvėti, reikėtų remtis gamintojo pateiktomis dydžių lentelėmis ir pasirinkti dydį, kuris atitinka dabartinius vaiko ūgio bei svorio matmenis. Mūsų internetinėje svetainėje esančioje vaikiškų kombinezonų kategorijoje rasite patogią filtravimo sistemą, leidžiančią pasirinkti prekę, remiantis vaiko amžiumi bei ūgiu, todėl tinkamą sprendimą priimti bus dar lengviau. 

Kombinezonai vaikams internetu, kuriuos rasite mūsų elektroninėje parduotuvėje, džiugina puikiomis kainomis ir itin plačia, skirtingų modelių įvairove. Mūsų asortimentą sudaro nepriekaištingą reputaciją turintys prekių ženklai, kurių gaminiai pasiūti tik iš aukščiausios kokybės medžiagų.

Kūdikius auginantiems tėveliams pateikiame platų, patiems mažiausiems pritaikytų kombinezonų kūdikiams asortimentą. Vienspalviai arba smagiais raštais marginti drabužėliai tinkami dėvėti mažyliams, kurie didžiąją laiko lauke dalį praleidžia vežimėlyje, tačiau jau bando susipažinti su smagiomis rogučių ar kitų žiemos užsiėmimų pramogomis. 

Šiek tiek ūgtelėjusiems, 104 cm, 116 cm ar dar aukštesniems berniukams pateikiami populiariausių prekių ženklų slidinėjimo kostiumų pasiūlymai. Drėgmei, šalčiui ir vėjui atsparūs kombinezonai tiks ne tik mėgaujantis įprastomis žiemos pramogomis, bet ir išbandant pirmąsias slidinėjimo slidėmis linksmybes. Stilingas ir itin žavingas tokių rūbelių versijas siūlome ir žiemos pramogas dievinančiomis mergaitėms, kurioms itin svarbus unikalus, analogų neturintis kombinezono dizainas.

Tiek žieminiai kombinezonai, tiek visi kiti vaikiški žieminiai rūbai, kuriuos rasite mūsų prekyvietėje, puikiai pasiteisina šaltuoju sezonu, ilgą laiką nepraranda savo funkcionalumo ir suteikia galimybę būti atspariems net itin klastingiems orams. Visas vaikiškas prekes galite patogiai įsigyti tiek mūsų fizinėse parduotuvėse, tiek internetu, neišėjus iš namų.

Nemokamas pristatymas į bet kurį mūsų parduotuvės tašką, greitas pristatymas į paštomatus, nesudėtingas prekių keitimo ar grąžinimo procesas - palankios sąlygos, kurias sudarome kiekvienam, mūsų elektroninėje parduotuvėje apsiperkančiam klientui. Jeigu Jus sudomino mūsų siūlomi kombinezonai, užsisakykite jau dabar ir sukurkite savo atžalai saugią, šiltą ir smagių linksmybių kupiną žiemą.