Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0
  • Vikrumo kopėtėlės „Essential“, 3,20 m, oranžinės
  • Vikrumo kopėtėlės „Essential“, 3,20 m, oranžinės
Vikrumo kopėtėlės „Essential“, 3,20 m, oranžinės

KIPSTA

8496478

Vikrumo kopėtėlės „Essential“, 3,20 m, oranžinės

12,00 EUR
  • Vikrumo kopėtėlės „Essential“, 3,20 m, oranžinės
  • Vikrumo kopėtėlės „Essential“, 3,20 m, oranžinės
Vikrumo kopėtėlės „Essential“, 3,20 m, oranžinės
Size :
Išparduota

Tikrinti likutį parduotuvėse

Mūsų futbolo gaminių kūrėjai sukūrė šias vikrumo kopėtėles pėdų koordinacijos pratimams namuose ar futbolo klube.

PRIVALUMAI

Patvarumas

Pusiau standi medžiaga – vikrumo kopėtėlės atlaikys užmynimą.

Stabilumas

Kopėtėlės nejuda: pusiau standūs skersiniai sumažina slydimo pavojų.

Matomumas

Dėl neoninės spalvos kopėtėlės geriau matomos.

SUDĖTIS / PATARIMAI

„Essential“ gaminių linija ir mūsų siūlomas treniruočių tipas

Stebėjome aikštelėje žaidžiančius žaidėjus ir skyrėme daug laiko kalbėdami su treneriais, kad suprastume jų poreikius: vietų žymėjimas ant dangos, išsisukinėjimas ir kt. Šiems poreikiams patenkinti sukūrėme „Essential“ gaminius. Tai veiksmingi, nebrangūs gaminiai, kurie atlieka tam tikrą funkciją (ženklinimas treniruotėms, taikiniai ir kt.), kad galėtumėte vesti veiksmingas treniruotes bet kokio amžiaus žaidėjams. Šios kopėtėlės išmoko išvengti kliūčių staigiai metantis į šoną. Sekite mus!

Mūsų futbolo gaminių kūrėjų komanda pasakoja apie „Essential“ linijos tapatybę

„Kurdami „Essential“ asortimentą siekėme, kad juos naudojant būtų lengviau judėti. Būtent todėl šiuos gaminius papildėme krypties aspektu. Kiekvienas asortimento gaminys turi pažymėtą rodyklę. Todėl visi vikrumo kopėtėlių skersiniai išlenkti į tą pačią pusę. Jos intuityvios ir smagios, net ir jaunesniems vaikams. Rodyklės nurodo, kada pagreitėti ir kada sulėtinti žingsnius.“

Matmenys ir konstrukcija veiksmingesnėms treniruotėms.

Vikrumo kopėčių „Essential“ ilgis yra 3,2 metro ir jos turi 7 skersinius, tarp kurių yra 51 cm tarpai. Mūsų produktų kūrimo komanda aiškina, kodėl:
„Matmenys ir tarpai leidžia nustatyti žingsnius taip, kad jie nebūtų pernelyg ilgi, net ir vaikams. Taip pat siekėme paprasto, nebrangaus produkto, kurį būtų paprasta laikyti ir naudoti, kad nereikėtų gaišti laiko treniruotėse. Čiupkite vikrumo kopėtėles ir pirmyn!

Patikimumas ir patvarumas patikrinti aikštelėje

Svarbu, kad forma būtų savita ir atpažįstama. Tačiau mūsų prioritetas – sudaryti sąlygas treniruotis nesusižeidžiant. Būtent todėl atlikdami griežtus bandymus tikrinome vikrumo kopėtėlių patvarumą. Turkueno miesto stadione „Kipstadium“ tikrinome kopėtėlių skersinių savybes ir jų neįprastą formą, kad įsitikintume, ar kopėtėlės patvarios ir stabilios. Rezultatas? Pratimų metu kopėtėlės nejuda ir nėra pažeidžiamos.

David, „Kipsta“ bandymų vadovas, pasakoja apie vikrumo kopėtėles

ƒ„Vikrumo kopėtėlės tapo nepakeičiamu futbolo ir individualių treniruočių įrankiu. Pagerinkite koordinaciją, kad geriau žaistumėte futbolą! Ne tik pagerinsite pusiausvyrą, bet ir greičiau bėgsite. Jos suteikia būtent tų pėdų įgūdžių, kurių reikia žaidžiant futbolą. Yra daugiau nei 80 pratimų, kuriuos galite atlikti naudodami šias vikrumo kopėtėles! Kai jas įsigysite, atsiųsime jums el. laišką su keliais vaizdo įrašais, kurie jus įkvėps!“

Aplinką tausojantis dizainas

Mums labai rūpi aplinka, todėl viso produkto kūrimo proceso metu sunkiai dirbome, kad sumažintume kopėtėlių „Essential“ gamybos poveikį aplinkai. Remdamiesi mūsų kopėtėlių „Modular“ dizainu, palikome svarbiausius elementus ir sukūrėme paprastas, bet veiksmingas kopėtėles. Kopėtėlių svorį sumažinome 250 g, šios kopėtėlės pagamintos iš 99 % polipropileno. Taip pat pašalinome krepšį ir jį pakeitėme kartono pakuote.

Patobulinkite savo treniruotes ir išbandykite programėlę „Decathlon Coach“

Programėlė „Decathlon Coach“ buvo sukurta tam, kad naudotojai galėtų sekti treniruočių programas, kurias sukūrė mūsų sertifikuoti treneriai. Be bėgimo ir vaikščiojimo programų, ši programėlė dabar siūlo specialias treniruočių programas, kurios padės treniruotis per individualias treniruotes. Programėlę nemokamai atsisiųskite iš svetainės: https://www.decathloncoach.com/fr/home/

Tips for storage and maintenance

Storage tips

For a longer lifespan, store the product in an area that is protected from bad weather!

TESTS AND WARRANTY

Warranty

2 Years