Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0
  • Rankinio kamuolys „H900“, 2 dydžio
Rankinio kamuolys „H900“, 2 dydžio

ATORKA

8569813

Rankinio kamuolys „H900“, 2 dydžio

40,00 EUR
  • Rankinio kamuolys „H900“, 2 dydžio
Rankinio kamuolys „H900“, 2 dydžio
Išparduota

Tikrinti likutį parduotuvėse

Mūsų komandos šį rankinio kamuolį sukūrė patyrusiems žaidėjams, pripratusiems prie didelio intensyvumo treniruočių ir varžybų.

PRIVALUMAI

Kamuolio lietimas

Naujas viršutinis sluoksnis ir mažiau grafikos elementų – lengviau sugriebti.

Patvarumas

Iki 1500 metimų į plieno plokštę.

Ilgai išlaiko orą

Geresnį atšokimą užtikrinanti nauja kamera.

SUDĖTIS / PATARIMAI

Paprastesnis kamuolio valdymas, padedantis atlikti sunkius metimus!

Mūsų kūrėjai visiškai perkūrė šio kamuolio viršutinį sluoksnį, kad pagerintų jo valdymą. Dėl audinio (pagrindo) po poliuretano sluoksniu ir porolono jo išorinis sluoksnis minkštesnis. Taip lengviau suimti kamuolį, kad galėtumėte treniruotis atlikti sudėtingus judesius ir išmoktumėte atlikti sukamąjį metimą.

Atlaiko net smarkiausius metimus!

Nors išorinis sluoksnis minkštesnis, tai nereiškia, kad jis trapesnis. Mūsų komandos sukūrė minkštą ir kartu patvarų poliuretaną.Visas kamuolys „H900“ susiūtas rankomis su mazgeliais, kad atlaikytų net smarkiausius metimus. Atliekant patvarumo bandymus kamuolys „H900“ atlaikė 1500 metimų į plieno plokštę ir tik tada ant jo atsirado dėvėjimosi požymių. Tai reiškia, kad galite kamuolį mesti taip smarkiai, kaip galite, jo nepažeisdami.

Šis kamuolys visuomet tinkamai pripūstas!

Mūsų inžinieriai sukūrė naujos kartos kamerą, kuri pagerina kamuolio šoklumą ir kurioje ilgiau išsilaiko oras. Dėl šios kameros kamuolys bėgant laikui išsileidžia gerokai lėčiau. Tai reiškia, kad reikia mažiau laiko kamuoliui pripūsti. Naudinga informacija: kai tai jau reikia padaryti, rekomenduojame pripūsti iki 0,3 baro (bent jau 0,25 baro).

Patobulintas dizainas – tvirtesnis suėmimas!

Perkūrėme savo kamuolius, kad juos galėtumėte tvirčiau suimti. Kad tai pasiektume, sumažinome nudažyto kamuolio paviršiaus plotą.Dėl dažų sluoksnių dažnai kamuolys slysta iš rankų. Ir žinote, ką? Kamuolys vis tiek atrodo puikiai! Argi ne tiesa?

Tips for storage and maintenance

Restrictions on use

To look after it, only use it indoors!

TESTS AND WARRANTY

Warranty

2 Years