Kedai vyrams

Rodyti filtrus
132 Produktai
Aktyvūs filtrai 0
Pagal prigimtį
Pagal spalvą
  • JUODA
  • MėLYNA
  • BALTA
  • PILKA
  • GELTONA
  • RUDA
  • BESPALVė
  • žALIA
  • SMėLIO
  • VIOLETINė
  1. Nuolaida
    30,00 €
    45,00 € -33%
  2. Nuolaida
    32,00 €
    45,00 € -28%

Vyriški sportiniai batai

Jeigu reikėtų įvardinti vieną avalynės rūšį, kuriai pirmenybę teikia daugelis stipriosios lyties atstovų, tai neabejotinai būtų vieno ar kito tipo sportiniai batai. Sportiniai bateliai, paprastai vadinami tiesiog kedai - patogi, praktiška ir labai universali batų rūšis, kuri puikiai tinka laisvalaikiui, sporto treniruotėms ar ne itin oficialiai darbo aplinkai. Sportiniai bateliai vyrams suteikia nevaržomą judėjimo laisvę ir užtikrina maksimalų komforto lygį.

Be to, sportbačius galima avėti tiek šaltuoju metų laiku, tiek šiltuoju sezonu. Nors batų mados tendencijos nuolat kinta, tačiau sportbačiai niekada neišeina iš mados ir visada išlieka paklausūs.

Ketinate įsigyti naujus sportinius batelius? Rinkdamiesi iš mūsų asortimento - tikrai nesuklysite! Savo klientams siūlome aukšta kokybe pagrįstus, patogumo bei išskirtinių dizaino savybių nestokojančius kedus, kurie neabejotinai patiks be išimties visiems vyriškos lyties atstovams.

Kontrastingoje pasiūloje - Puma, Adidas, Reebok, New Balance, Converse, Nike bei kiti firminiai kedai, kurie atspindi naujausias mados tendencijas ir suteikia galimybę kiekviename žingsnyje jaustis stilingai bei komfortiškai. Žinomų prekės ženklų produkcija mūsų asortimente yra pagrįsta tikrai gera kaina, tad geriausius sportinių batų modelius galėsite įsigyti žymiai pigiau.

Kviečiame užsukti ir iš arčiau susipažinti su spalvinga bei be galo plačia sportinių vyriškų batų įvairove!

Skirtingų rūšių sportiniai batai vyrams

Vyriški kedai - tai, be ko neapsieina nei jaunesnės, nei vyresnės kartos atstovai. Sportbačiai tikrai sudaro didžiąją, vyrams skirtos avalynės rinkos dalį, todėl tokių gaminių pasirinkimas yra labai platus. Sportbačiai gali būti naudojami ne tik kaip laisvalaikio bateliai, bet ir kaip avalynė įvairioms sportinėms veikloms.

Atsižvelgiant į tokių batų naudojimo paskirtį, reikėtų pasirinkti tinkamos rūšies sportinius batelius. Trumpai aptarkime populiariausias sportinių batelių rūšis ir jų pritaikymo galimybes:

Vaikščiojimui mieste pritaikyti laisvalaikio batai vyrams

Klasikinio dizaino kedai - neatsiejama, gatvės mados dalis. Be to, jie gali būti derinami ne tik prie laisvalaikio, bet ir prie pakankamai oficialios aprangos. Nuo neatmenamų laikų išpopuliarėję balti vyriški kedai, ir šiomis dienomis išlieka lyderiaujančiu vyrų laisvalaikio batų pasirinkimu.

Sportinio stiliaus laisvalaikio batai padeda suformuoti šiuolaikišką, jaunatvišką įvaizdį. Taip pat jie užtikrina maksimalų judėjimo komfortą. Vaikščiojimui mieste puikiai tinka ir sportinė avalynė iš natūralios odos. Odiniai sportiniai batai užtikrina efektyvią apsaugą nuo lietaus ir puikiai tinka vyrams, vertinantiems išskirtinę kokybę.

Aktyviam ėjimui pritaikyti sportiniai batai

Aktyviam ėjimui pritaikyti sporto batai įprastai pasižymi minkšta, lanksčia ir lengva konstrukcija. Ji užtikrina papildomą amortizaciją pėdos ir kulno srityse, todėl tokia gamybos technologija pagrįsti batų modeliai yra puikiai pritaikyti sportiniam ėjimui.

Taigi, renkantis avalynę ne standartiškiems pasivaikščiojimams mieste, o intensyvesniam ėjimui, reikėtų rinktis kuo lengvesnius, minkštą padą turinčius sportinius batus.

Šiaurietiškam ėjimui pritaikyti vyriški sportbačiai

Ieškote specialių sportinių batų, su kuriais lengvai įveiktumėte kalnus ar kitas, sudėtingesnį paviršių turinčias trasas? Tuomet Jums reikalingi šiaurietiškam ėjimui pritaikyti sportbačiai.

Šiaurietiško ėjimo batų padas yra papildytas specialiais dygliais, kurie užtikrina gerą sukibimą ir maksimalų stabilumą judant net ir labai rizikingomis trasomis.

Vyriški sportbačiai bėgimo sportui

Puiki amortizacija - pagrindinė savybė, kuria turėtų pasižymėti bėgiojimui subalansuoti sportbačiai vyrams. Užsiimant bėgiojimo sportu, kojos į grindinį daužosi žymiai stipriau nei vaikštant. Todėl tokiais atvejais reikalinga speciali avalynė, kuri efektyviai sugertų smūgius, užtikrintų gerą amortizaciją.

Visi kedai garantuoja pakankamai komfortabilų judėjimą, tačiau bėgimo bateliai atlieka ir papildomą, apsauginę funkciją. Bėgimo metu tokie batai apsaugo priekinę pėdos dalį ir kulną nuo didesnių smūgių, o tai leidžia išvengti traumų, uždegimų ir kitų problemų. Taigi, ruošiantis bėgimui, visada reikėtų pasirūpinti ne bet kokiais, o būtent šiam sportui subalansuotais vyriškais kedais.

Kitiems aktyviems užsiėmimams pritaikyti sportbačiai

Kiekviena sporto šaka reikalauja skirtingo kojų judesių atlikimo. Todėl vyriškų sportbačių asortimentą sudaro įvairių tipų kedai, subalansuoti konkrečioms sportinėms veikloms. Sportinio tipo batai gali būti pritaikyti specialiai tenisui, futbolui, krepšiniui ir pan.

Tinkamai pasirinkta batų rūšis ne tik užtikrina saugumą ar komfortą sportuojant, bet ir ženkliai prisideda prie geresnių sportinių rezultatų.

Kaip pasirenkami vyriški kedai?

Vyriški kedai yra labai svarbi, o gal net svarbiausia vyriško garderobo dalis. Garsūs Nike kedai, ar, pavyzdžiui, žymieji Adidas kedai yra tai, ką tikrai galima rasti bene kiekvieno vyro spintoje. Visgi, norint surasti visus poreikius pateisinančią sportinių batelių porą, reikėtų atsižvelgti ne tik į prekinį ženklą, bet ir į kitus dalykus.

Vyrams, ieškantiems iš tikrųjų patogios ir komfortabilų judėjimą užtikrinančios batelių poros, reikėtų atkreipti dėmesį į:

  1. Vidpadžio dydį. Net ir dažniausiai nešiojant to paties dydžio batus, visada reikėtų atkreipti dėmesį į vidpadžio dydį. Skirtingų gamintojų batai ir kedai yra klasifikuojami į tuos pačius dydžius. Visgi, sakykim, to paties dydžio Adidas Originals kedai gali būti kiek didesni nei Fila ar Lacoste prekinio ženklų sportbačiai. Tiksliai žinant pėdai tinkamo vidpadžio matmenis, lengviau galima pasirūpinti tinkamo dydžio avalyne.
  2. Bato medžiagos kokybę. Medžiaga, iš kurios gaminami sportiniai bateliai, gali stipriai įtakoti apavo ilgaamžiškumo ir funkcionalumo rodiklius. Kokybiška sportinė avalynė yra gaminama iš orui laidžių, kvėpuojančių medžiagų. Tokios medžiagos neleidžia pėdai prakaituoti net ir užsiimant intensyvesne fizine veikla.
  3. Pirmenybė - patogumui, o ne stiliui. Visada malonu avėti unikaliu dizainu išsiskiriančius batus. Visgi, svarbiausia, kad sportinė vyriška avalynė būtų iš tikrųjų patogi. Kokie batai yra tikrai patogūs, kiekvienas vyras turėtų vertinti individualiai. Apsiavus patogius batus, net ir tais atvejais, kai ant pėdos uždedamas visiškai naujas batas, niekada neturėtų būti jaučiamas spaudimo ar veržimo pojūtis.
  4. Batų nešiojimo sąlygos. Sportinę avalynę vyrams patogu nešioti tiek šaltuoju, tiek šiltuoju metų laiku, todėl renkantis tokius batus, derėtų įvertinti ir vyraujančias klimato sąlygas. Vasarai puikiai tinka ir vandeniui visiškai neatsparūs tekstiliniai sportiniai batai, tačiau būtų naivu tikėtis, jog žiemą su tokiais batais vyrams bus patogu. Rudenį vertėtų įsigyti neperšlampamus arba odinius sportbačius. Žiemai labiau tinka pašiltinti ar aukštesnį aulą turintys batai. Sportinius batus su aukštesniu aulu reikėtų rinktis ir leidžiant laiką gamtoje ar žygiuojant, nes jie suteikia stabilesnę atramą pėdai.

Žinomų prekinių ženklų sportbačiai vyrams internetu

Įdomu, kodėl vyriški kedai iš Decathlon yra geriausias sprendimas? Mūsų internetinėje parduotuvėje siūlomi naujausių kolekcijų, visame pasaulyje atpažįstamų gamintojų kedai moterims, vyrams ir vaikams, kurie išsiskiria kiekvienam pirkėjui palankiu kainos ir kokybės santykiu.

Siūlome pasivaikščiojimams mieste, greitam ėjimui, buriavimui, krepšiniui, bėgimui ir visoms kitoms veikloms subalansuotus sportinius batelius, kurie akimirksniu leis suprasti, ką reiškia nevaržoma judėjimo laisvė.

Už tam tikrą sumą internetu perkantiems pirkėjams siūlomas ir visiškai nemokamas pristatymas į Omniva paštomatus, tad užsisakydami sportinius batelius mūsų internetinėje parduotuvėje, išvengsite ir visų transportavimo išlaidų.