Šortai moterims

Rodyti filtrus
211 Produktai
Aktyvūs filtrai 0
Pagal praktiką
Pagal spalvą
  • JUODA
  • MėLYNA
  • žALIA
  • ROžINė
  • VIOLETINė
  • PILKA
  • RUDA
  • SMėLIO
  • BALTA
  • GELTONA
  • įVAIRIų SPALVų
  • RAUDONA
  • BESPALVė
  • ORANžINė

Šortai moterims

Moteriški šortai - nevaržoma judėjimo laisvė

Sportiniai drabužiai padeda formuoti norimą sportinį įvaizdį, tačiau tuo pačiu jie daro didelę įtaką visai sportavimo patirčiai. Komfortabilūs, funkcionalūs, judesių visiškai nevaržantys šortai - tai, kam pirmenybę turėtų teikti kiekviena, bet kokia sportine veikla užsiimanti moteris. Moteriški šortai internetu, kuriuos rasite mūsų el. parduotuvės asortimente, ne tik suteiks maksimalų komfortą, bet ir nustebins išskirtinėmis estetinėmis savybėmis.

Aktyvų laisvalaikį propaguojančioms klientėms suteikiame labai platų sportinių šortų pasirinkimą. Mūsų asortimentą sudaro bėgimui, tempimo treniruotėms, gimnastikai, tenisui ir visoms kitoms sportinėms veikloms pritaikyti šortai, su kuriais kiekviena moteris jausis ir atrodys tiesiog tobulai!

Siūlome skirtingų modelių, įvairių dydžių, gerai žinomų prekinių ženklų šortus, kurie tiks ne tik sportiniams užsiėmimams, bet ir įvairioms laisvalaikio veikloms, atostogoms ar tiesiog kasdieniam nešiojimui. Įvairovės, kontrastų ir kokybės mūsų parduotuvėje tikrai nepasigesite, tad net neabejojame, kad atrasite stilingus ir patogius gaminius, asmeniškai pritaikytus tik Jums!

Ieškote sportinių šortų moterims? Padėsime išsirinkti!

Natūralu, jog laisvalaikiui skirti šortai ir sportiniai šortų modeliai turėtų būti pasirenkami pagal visiškai skirtingus kriterijus. Laisvalaikiui skirti moteriški šortai gali būti gražūs, tačiau nebūtinai patogūs.

Renkantis sportinius šortus, didžiausią dėmesį reikėtų skirti patogumui. Rasti tinkamą, sportui skirtų šortų modelį nėra labai sunku. Svarbiausia žinoti, kokia sportine veikla planuojate užsiimti.

Trumpai aptarkime populiariausius sportinių šortų tipus ir jų pritaikymo galimybes.

  • Dviratininko šortai

Aptempti, elastingi, figūrą paryškinantys, aukštesnio liemens, dažniausiai trikotažiniai šortai - apibrėžimas, kuris puikiai charakterizuoja šio tipo sportinius rūbus. Įprastai sportininkių garderobo gretose galima aptikti juodos spalvos dviratininkų šortukus, nes jie yra praktiškiausi. Visgi, jie gali būti ir pilki, oranžiniai, mėlyni, rožiniai, balti ar bet kokios kitos spalvos.

Dviratininko šortai - ne tik patogūs, bet ir labai stilingi. Jie tikrai atitinka naujausias mados tendencijas. Todėl tokio tipo aprangą moterys dažnai įsigyja ir laisvalaikio tikslams. Be to, jų pavadinimas yra šiek tiek klaidinantis. Šio tipo šortai yra geras pasirinkimas ne tik dviračių sportui, bet ir užsiėmimams sporto salėje, jogos treniruotėms, gimnastikai ir pan.

  • Bermudai

Tai trumpi, klasikiniai šortai, kurie dažniausiai papildo damų, žaidžiančių golfą garderobą. Bermudai dažniausiai būna su patogiomis kišenėmis. Jie gali būti medvilniniai arba, sakykim, medvilnės ir elastano, derinio. Šio tipo šortai - puikus pasirinkimas užsiimant šiek tiek ramesne fizine veikla arba atvejais, kai reikalingas solidus ir elegantiškas sportinis rūbas.

  • Bėgimo tamprės

Bėgimo šortai savo estetinėmis savybėmis dažniausiai šiek tiek primena dviratininkų. Įprastai jie gaminami iš aukštos kokybės audinių, kurie išgarina prakaitą ir drėgmę. Bėgimo tamprės gali būti trumpos arba vidutinio ilgio, kitaip tariant beveik iki kelių. Tokių šortų pasiūla yra labai didelė. Bet kuriuo atveju, juos visada lydi maksimalus patogumas, elastingumas ir kitos, tokiam sportiniam drabužiui, ypač svarbios savybės.

Norint įsigyti šortus, kurie maksimaliai pateisintų individualius poreikius, reikia įvertinti ir tam tikras, šių gaminių charakteristikas. Svarbiausi dalykai, į kuriuos reikėtų atsižvelgti renkantis įvairiems sportiniams užsiėmimams pritaikytus šortus yra:

  • Šortų sudėtis ir audinio pralaidumas. Labai svarbu įvertinti audinio, iš kurio yra pagaminti šortai, kokybę. Visų pirma, visada ieškokite kuo tampresnių šortų. Elastinga medžiaga leidžia praplėsti atliekamų judesių diapazoną ir užtikrina didesnį komfortą, tad būtinai įsigykite aprangą, kurioje yra elastano. Taip pat svarbu išsirinkti orui laidžius drabužius, nes jie efektyviai pašalins drėgmę ir treniruotės metu neleis suprakaituoti.
  • Patogumas. Dažniausiai sportuojančios moterys pirmenybę teikia prigludusiems šortams. Prigludę šortai yra geras sprendimas, tačiau jie neturi veržti, varžyti judesių. Todėl labai svarbu pasirinkti ne per mažą, o tinkamą, Jūsų kūno sudėjimą atitinkantį dydį. Taip pat rinkitės tampres, kurios turi elastingą juosmenį.
  • Ilgis. Gerai įvertinkite šios aprangos ilgį. Jeigu sportuosite sporto salėje, nesirinkite labai trumpų šortukų, nes su jais ne visada jausitės jaukiai ir negalėsite atlikti intensyvesnių pratimų, įtūpimų ir pan. Treniruotėms lauke ar dviračių pramogoms puikiai tinka ir trumpesni modeliai, nes jie neleis perkaisti. Be to, vasaros metu jie padės pasirūpinti ir gražiu kojų įdegiu.
  • Stilius. Tokių gaminių stilių pasirinkimas yra be galo platus. Šortai gali būti kardinaliai skirtingų atspalvių, raštų ir medžiagų, todėl išsirinkite prekę, kuri išreikštų Jūsų stilių ir suteiktų papildomos motyvacijos sporto metu!

Aukšta kokybe pagrįsti sportiniai šortai moterims internetu

Domina aukščiausią populiarumo viršūnę pasiekę juodi dviratininkų šortai? O galbūt ieškote sportinės aprangos, kurią lydėtų visame pasaulyje atpažįstami prekių ženklai? Apsilankykite mūsų internetinėje parduotuvėje ir atraskite spalvingą ir kontrastingą moteriškos sportinės aprangos asortimentą!

Siūlome Adidas, Puma, Hummel ir kitų žinomų prekių ženklų gaminius, kurie tikrai suteiks daugiau sportinės motyvacijos ir pasirūpins, jog Jūsų sportinio įvaizdžio nenurungtų jokia konkurentė.