Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0

Čiuožimas ant ledo - itin smagi pramoga, kuri sukelia teigiamas emocijas ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Čiuožinėjant pačiūžomis galima linksmai praleisti laisvalaikį, lavinti pusiausvyros įgūdžius ir sudeginti galybę kalorijų. O kas gali būti geriau už smagią, lavinančią ir dar figūrą padailininančią pramogą? Savaime suprantama, kad norint mėgautis pramogomis ant ledo yra reikalingos pačiūžos. Visgi, nusprendus įsigyti nuosavas pačiūžas, reikėtų iš anksto suplanuoti užduotis, jos turės atlikti.


Įprastai pačiūžos yra skirstomos į tris pagrindinius tipus - dailiojo čiuožimo, ledo ritulio ir greitojo čiuožimo pačiūžos. Skirtingų tipų pačiūžos pasižymi savita konstrukcija, kuri yra pritaikyta konkrečiai veiklai ant ledo. Jeigu nesate pačiūžų ekspertas ir neplanuojate profesionaliai užsiiminėti nei viena sporto šaka, tuomet galite rinktis bet kurio tipo pačiūžas, pritaikytas pradedantiesiems arba universalius pačiūžų variantus. Mūsų parduotuvėje profesionalūs čiuožėjai be vargo išsirinks tiek dailiajam čiuožimui, tiek ledo ritulio sportui pritaikytas pačiūžas.  O vaikams ir suaugusiems, kurie skrosti ledą pačiūžomis nori tiesiog savo malonumui, galime pasiūlyti tikrai solidų, universalių, pradedantiesiems ir mėgėjams pritaikytų pačiūžų asortimentą. Tiek pačiūžos, tiek kiti laisvalaikiui ant ledo pritaikyti aksesuarai, kuriuos siūlo Decathlon parduotuvė, pasižymi racionalia kaina ir abejonių nekeliančia kokybe. Nuo šiol visos Decathlon prekės yra patogiai pasiekiamos ir internetu, taigi mielai kviečiame užsukti, išsirinkti ir tinkamai pasiruošti smagioms pramogoms ant ledo! 

Profesionaliai dailiuoju čiuožimu užsiiminėjantys žmonės ant ledo tikrai jaučiasi kaip žuvys vandenyje. Dailiajam čiuožimui skirtos pačiūžos yra pritaikytos grakščiam ir manevringam judėjimui. Lankstumas - pagrindinė savybė, būdinga dailiojo čiuožimo pačiūžoms. Tiek moteriškos, tiek vyriškos lyties atstovai profesionaliai užsiimantys dailiuoju čiuožimu juda itin grakščiai, atlieka įvairius triukus bei apsisukimus. O prie šių įspūdingų manevrų tikrai prisideda specialia gamybos technologija paremtos dailiojo čiuožimo pačiūžos. Dailiojo čiuožimo, dar kitaip vadinamos figūrinės pačiūžos turi itin stabilų, tvirtą pagrindą, kuris padeda čiuožėjui išlaikyti tvirtą pusiausvyrą. Šiam čiuožimo stiliui pritaikyta pačiūžų konstrukcija tvirtai apkabina pėdą ir kulkšnį, o tvirta kontrolė leidžia čiuožėjui ant ledo jaustis ypatingai stabiliai. Dažniausiai šios pačiūžos yra pagamintos iš odos ar kitų, gerai priglundančių medžiagų. Ypatingai aštrūs ašmenys - dar vienas, šioms pačiūžoms būdingas bruožas. Aštrūs ašmenys suteikia galimybę čiuožėjui greitai apsisukti ir tiksliai sustoti toje pačioje pozicijoje. Dėl stabilumo savybių, dailiojo čiuožimo pačiūžos puikiai tinka pradedantiesiems ir mėgėjams.


Decathlon parduotuvėje parduodamos elegantiško dizaino dailiojo čiuožimo pačiūžos, kurios suteiks maksimalų saugumo pojūtį net ir pirmą kartą ledą skrodžiantiems čiuožėjams. Tikrai siūlome šias pačiūžas išbandyti visiems pradedantiesiems, kurie nori patogiai mokytis čiuožimo meno ir visada jausti tvirtą pagrindą. Kietas batviršis, kurį turi kokybiškos pačiūžos, užtikrina puikią atramą mokantis čiuožti. O viduje esantis paminkštinimas užtikrina komfortą viso čiuožimo metu. Jeigu esate pradedantysis čiuožėjas ir ieškote stabilių bei idealiai pradedantiesiems subalansuotų pačiūžų, tikrai vertėtų apsvarstyti šių pačiūžų įsigijimo galimybę.

Ledo ritulio žaidėjai turi kitus poreikius nei dailiojo čiuožimo atstovai. Dėl šios priežasties ledo ritulio pačiūžos yra pagrįstos visiškai kitokia konstrukcija. Jeigu dailiojo čiuožimo pačiūžos yra pakankamai elegantiškos, „classic“ stiliaus, tai ledo ritulio pačiūžos yra šiek tiek paprastesnės, mažiau varžančios. Šios pačiūžos turi kietą išorinį sluoksnį, kuris apsaugo čiuožėją nuo sumušimų ir smūgių žaidžiant ledo ritulį. Šio žiemos sporto pačiūžos gali būti naudojamos ir kaip laisvalaikio pačiūžos, nes jos turi patogų, minkštą vidinį sluoksnį. Taip pat jos neturi aštrių ašmenų, kurie gali įsmigti į ledą ir sukelti netikėtas situacijas pradedančiajam čiuožėjui. Tokio tipo pačiūžos turi lenktus ir trumpus ašmenis, kurie leidžia patogiai manevruoti ir pakankamai greitai įsibėgėti.

Daugelio modelių vaikams skirtos pačiūžos, lygiai taip pat kaip ir vaikiški riedučiai, yra reguliuojamo dydžio. Pačiūžos vaikams, kurias rasite mūsų asortimente, džiugina puikiu kainos ir kokybės santykiu ir auga kartu su Jūsų vaiku. Reguliuojamo dydžio pačiūžos ypatingai pasitarnauja ir tuo atveju, jeigu turite dvi ar net daugiau, čiuožinėjimu menu susidomėjusių, atžalų. Reguliuojamos pačiūžos suteikia galimybę vienas pačiūžas pritaikyti net 4 skirtingiems pėdų dydžiams. Tačiau reikia paminėti, kad kokybiškų vaikiškų pačiūžų privalumų sąrašas tikrai neapsiriboja dydžio reguliavimo funkcija. Nepriekaištingi šilumos sulaikymo rodikliai, puikus slydimas, minkštas pamušalas, maksimalų stabilumą užtikrinanti triguba tvirtinimo sistema - tai, kuo džiugina Decathlon vaikiškos pačiūžos.

 

Pačiūžos ir aksesuarai čiuožinėjimui ant ledo, kuriuos rasite mūsų asortimente, puikiai pateisina tiek profesionalių, tiek pradedančiųjų čiuožėjų poreikius. Mėgaujantis smagiomis pramogomis ant ledo svarbu turėti ne tik pačiūžas, bet ir funkcionalią aprangą. Decathlon asortimente - dailiojo čiuožimo treniruočių apranga, vaikams ir suaugusiems skirtos dailiojo čiuožimo pėdkelnės ir kiti čiuožimui ant ledo pritaikyti drabužiai, kurie visuomet leidžia jaustis patogiai ir šiltai. Nors pagrindinis čiuožinėjimo akcentas yra pačiūžos, tačiau pradedantiesiems čiuožėjams reikėtų nepamiršti ir apsaugos priemonių. Juk saugumas - svarbiausia vertybė, kuria privalome pasirūpinti bet kokioje gyvenimo situacijoje. Savo parduotuvės lankytojams galime pasiūlyti daugiafunkcinius apsaugos rinkinius, kurie nepriekaištingai apsaugos delnus, alkūnes bei kelius. Taip pat mūsų parduotuvėje galite rasti itin palankiomis kainomis išreikštą, platų įvairių aksesuarų pasirinkimą. Pačiūžų ašmenų rankšluosčiai, pačiūžų krepšiai ir kiti aksesuarai, padedantys pasirūpinti gera pačiūžų priežiūra. Į savo parduotuvės lentynas sudėjome viską, ko gali prireikti skirtingus poreikius turintiems čiuožėjams, tam, kad vienoje vietoje galėtumėte rasti visas prekes ir už racionalią kainą įsigytumėte tikrai aukštą kokybę.