Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0

Sportiniai bateliai - komfortabilus ir niekada iš mados neišeinantis avalynės tipas, kurį dievina tiek vyrai, tiek moterys. Nors anksčiau moteriški kedai buvo siejami tik su aktyviomis laisvalaikio pramogomis, tačiau šiais laikais šį batelių tipą moteriškos lyties atstovės puikiai pritaiko ir kasdienybėje ar net švenčių metu. Sportiniai batai moterims visada suteikia jaunatvišką įvaizdį ir garantuoja maksimalų komfortą, todėl natūralu, kad moteriški sportiniai bateliai šiuo metu išgyvena tikrus šlovės laikus.

Mūsų parduotuvės lentynose puikuojasi madingi, patogūs ir itin kokybiški laisvalaikio batai moterims, atstovaujantys puikiai žinomiems prekiniams ženklams, tokiems kaip Puma, Adidas, Newfeel, Skechers ir pan. Itin platus laisvalaikio batų asortimentas suteikia galimybę nesudėtingai išsirinkti optimalų batų variantą ilgiems pasivaikščiojimams, kasdienai ar smagioms laisvalaikio pramogoms. Taip pat siūlome išskirtinai plačią sportinių batelių kolekciją, pritaikytą tenisui, bėgimui, sudėtingiems žygiams bei kitiems, fizinės ištvermės reikalaujantiems užsiėmimams.

Tiek sportbačiai moterims, tiek laisvalaikiui skirta moteriška avalynė džiugina ne tik puikia kokybe ir šiuolaikišku dizainu, bet ir racionalia finansine išraiška. Todėl pasirinkusios bet kurį patinkantį sportinių batelių modelį, nepatirsite didelių finansinių išlaidų ir tikrai neliksite nepastebėta. Maža to, sporto salėje, treniruotėje, gatvėje ar bet kurioje kitoje aplinkoje spindėdama nepriekaištingu įvaizdžiu, visada jausitės maksimaliai patogiai.

Užsiimant bet kokio pobūdžio aktyvesne fizine veikla lauke ar vidaus patalpose, būtina pasirūpinti ir atitinkama avalyne. Masyvūs, sunkūs, lankstumo savybėmis nepasižymintys kedai tinka kasdieniam avėjimui, tačiau tikrai ne fizinei veiklai.  Treniruotėms sporto klube, zumbai, futbolui, žygiams ar kitoms aktyvioms veikloms pritaikyta avalynė privalo būti patogi ir visiškai nevaržanti judėjimo laisvės.

Formuodami moteriškų kedų asortimentą, itin didelį dėmesį skyrėme specializuotai, įvairioms sporto šakoms pritaikytai avalynei. Todėl mūsų parduotuvėje kiekviena moteris gali rasti batus, idealiai pritaikytus mėgstamai fizinei veiklai. Renkantis sportiniams užsiėmimas pritaikytus batus, svarbiausia, kad bateliai būtų lengvi ir labai patogūs tam, kad būtų užtikrintas komfortabilus judėjimo procesas.

Vis tik, jeigu esate tik vienos sporto šakos šalininkė ir norite išsirinkti maksimaliai tai veiklai tinkančius sportinius batus, reikėtų atsižvelgti ir į kitas batų savybes. Aptarkime, kokie bateliai labiausiai tinka sporto klubui, greitam ėjimui bei kitoms populiarioms sporto šakoms. 

Sportinė avalynė treniruotėms sporto klube

Jeigu sportuojate su treniruokliais, vaikštote į jėgos treniruotes ar užsiimate kita, sporto klubuose propaguojama veikla - Jums reikalingi sportiniai kūno rengybos bateliai. Tokio tipo batai yra lengvi, lankstūs ir amortizuojantys. Amortizacija - itin svarbi tokių batelių savybė, kuri apsaugo kūną nuo treniruočių poveikio, todėl amortizuojantys batai visus pratimus leidžia atlikti ne tik efektyviai, bet ir saugiai. 

Moteriški sportbačiai aktyviam ėjimui

Sportinis, aktyvus ėjimas - lauko sąlygomis įgyvendinama sportinė veikla, kurią dažnai propaguoja įvairaus amžiaus moterys. Tokio pobūdžio veiklai skirti batai turėtų būti ne tik lengvi ir amortizuojantys, bet ir pralaidūs orui. Iš pralaidžių orui medžiagų pagaminti sportiniai laisvalaikio batai neleidžia kojoms suprakaituoti, o pėdai leidžia kvėpuoti.

Užsiimant ėjimo sportu, kitaip nei sporto klube, susiduriama su itin skirtinga žemės danga. Todėl tokiai veiklai pritaikyti moteriški laisvalaikio bateliai turėtų pasižymėti nepriekaištingomis tvarumo savybėmis. Tokiomis pačiomis savybėmis turėtų pasižymėti ir bato padas. Mūsų parduotuvėje galima rasti ėjimui skirtus batelius su Ligh&Resist technologija, kuri apsaugo padą nuo dėvėjimosi.

Moteriški sportiniai batai riedlenčių sportui

Riedlenčių sportas šiais laikais itin populiarus ne tik vaikinų, bet ir merginų tarpe. Šis sportas įpareigoja įsigyti konkrečiai jam pritaikytus batelius. Įprasti sportiniai bateliai užsiimant šia veikla labai greitai susidėvi, todėl standartinė avalynė riedlenčių sportui tikrai netinka. Šiam sportiniam užsiėmimui labai tinka įsispiriami batai, užtikrinantys lankstumą ir visišką judėjimo laisvę. Renkantis avalynę riedlenčių hobiui, reikėtų atkreipti dėmesį ir į pado kokybę. Riedlentėms itin tinka batai su guminiu padu, nes jie garantuoja labai gerą sukibimą.

Avalynės pasirinkimas šiaurietiškam ėjimui

Šiaurietiškas ėjimas - itin populiarus užsiėmimas, kuris leidžia mėgautis grynu oru ir garantuoja pakankamai aktyvų laisvalaikį. Užsiimant šia veikla, neretai susiduriama su kontrastingomis oro sąlygomis ir pačiais įvairiausiais žemės paviršiais. Kaip tik todėl, šiaurietiškam ėjimui skirta avalynė turėtų pasižymėti puikiu sukibimu su bet kokiu paviršiumi bei būti atspari vandeniui. Šiaurietiško ėjimo entuziastėms rekomenduojame išbandyti Newfeel prekinio ženklo šiaurietiško ėjimo batelių modelius, kurie puikiai tiks visoms ėjimo trasoms ir idealiai pasitarnaus bet kokiu oru. 

Mūsų internetinėje parduotuvėje galite rasti itin patogią, moteriškų sportinių batų rūšiavimo sistemą. Visi sportiniai bateliai moterims yra surūšiuoti ne tik pagal sporto šaką, bet ir pagal kainą, dydį, spalvas bei prekės ženklus. Jeigu Jus domina moteriški laisvalaikio batai ar sportbačiai, pasinaudokite pažangia filtravimo sistema ir puikus pasirinkimas bus atliktas akimirksniu.

Stilingais sportbačiais savo įvaizdį galima papuošti toli gražu ne tik sportinių užsiėmimų metu. Itin platus ir kontrastingas sportinių batų pasirinkimas lėmė tai, jog tokie batai praverčia pačiose skirtingiausiose gyvenimo situacijose. Sportbačiai yra vienas populiariausių dailiosios lyties pasirinkimų vasarą, o neretai ir žiemos sezono metu. Deja, tačiau didelis pasirinkimas kartais apsunkina batų įsigijimo procesą.

Dalinamės keliais naudingais patarimais, kurie padės išsirinkti kokybiškus, ne sporto užsiėmimas, o kasdieniam avėjimui pritaikytus laisvalaikio batus. Pagrindiniai kriterijai, kuriais vadovaujantis turėtų būti pasirenkama laisvalaikio avalynė:

  • Batelių spalva. Kasdienai skirtų moteriškų batų spalva turėtų būti derinima prie dažniausiai nešiojamos aprangos. Laikantis šios taisyklės, pavyks visada atrodyti stilingai ir aplinkinių akis džiuginti idealiai suformuotu įvaizdžiu. Jeigu Jūsų garderobe dominuoja pastelinės spalvos, tuomet reikėtų rinktis šviesių atspalvių batus. Analogiškai, jeigu mėgstate tamsesnių, žemės spalvų drabužius, tuomet reikėtų rinktis sodresnių atspalvių sportbačius. Žinoma, jeigu turite gerą stiliaus pojūtį, galite drąsiau eksperimentuoti. Oranžiniai, ryškiai rožiniai arba originaliais raštais marginti bateliai gali tapti esminiu įvaizdžio akcentu, tik, žinoma, juos reikia skoningai priderinti prie kitų stiliaus detalių. Jeigu Jūsų spintos turinys gali pasigirti plačiu spalvų pasirinkimu, tuomet saugiausias variantas - balti kedai. Tokie batai bus visada pasiteisinantis sprendimas.
  • Batų nešiojimo sezonas. Kaip ir kito tipo avalynė, sportiniai bateliai gali būti ir vasariniai, ir žieminiai. Vasariniai kedai yra gaminami iš labiau kvėpuojančių, karštoms oro sąlygoms pritaikytų medžiagų. Neretai vasarai skirti batai būna tekstiliniai.  Tokio tipo batai puikiai tinka vasarai, tačiau tikrai ne žiemai, kai susiduriama su slidžiais paviršiais bei drėgnomis oro sąlygomis. Žiemai labiau tinka odiniai sportiniai batai ar specialius pašiltinimus turintys bateliai, kurie apsaugo pėdą nuo drėgmės ir šalčio.
  • Batų dizainas. Jeigu dažnai dėvite sportinio stiliaus batelius, greičiausiai pastebėjote, jog tokių batelių dizainas kasmet vis tobulėja ir plečia savo galimybių ribas. Šiais laikais parduodami ne tik tradiciniai kedai su raišteliais, bet ir užtrauktukais užsegami ar tiesiog įsispiriami batelių modeliai. Kai kurie sportinio stiliaus moteriški batai būna su platformomis ar net kulniuku. Platformos galbūt ir neužtikrins didelio judėjimo komforto, tačiau tokie batai puikiai derės prie sijonų ar puošnių suknelių. 
  • Batų dydis. Net jeigu ir puikiai žinote savo batų dydį ir beveik visada perkate vieno ir to paties dydžio avalynę, visada atkreipkite dėmesį į gamintojo pateikiamas dydžių lenteles. Tam tikri sportinių batų modeliai beveik visada būna mažinti arba šiek tiek didinti, todėl dydžių lentelės yra tikras išsigelbėjimas, ypač atvejais, kai laisvalaikio bateliai yra įsigijami internetu. Batai turėtų būti ne per maži ir ne per dideli, tik tokiu būdu bus užtikrintas judėjimo komfortas. 

Laisvalaikio bateliai moterims internetinėje parduotuvėje Decathlon.lt - tai, ko nusipelnė kiekviena, sportinei avalynei pirmenybę teikianti dailiosios lyties atstovė. Be išimties visi kedai internetu, kuriuos rasite mūsų elektroninėje prekyvietėje, yra puikus, kokybiškos, stilingos ir aktyviam laisvalaikiui idealiai pritaikytos avalynės pavyzdys.

Nors aukšta kokybe pasižymintys kedai yra pažymėti visame pasaulyje atpažįstamais prekiniais ženklais, tačiau jie tikrai nereikalauja didelių finansinių išlaidų. Todėl kiekviena moteris, savo batelių arsenalą be jokios sąžinės graužaties gali papildyti ne viena, o net keliomis sportinių batų poromis. O ko daugiau gali norėti tikra moteris, kuri visada nori išlikti madinga ir, kuriai, stilingų batelių niekada negana?