Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0

Paspaudus pirmajam žiemos šaltukui, itin didelį dėmesį reikėtų skirti žieminei avalynei. Aukšta kokybe pagrįsti žieminiai batai padeda apsisaugoti nuo šalčio, drėgmės, ledo ir kitų, šaltąjį sezoną lydinčių pavojų. Moteriški žieminiai batai, kuriuos rasite mūsų asortimente, neleidžia nei sušalti, nei paslysti. Žiemai subalansuoti bateliai užtikrina nepriekaištingą šilumos izoliaciją ir suteikia galimybę drąsiai žygiuoti net ir pakankamai slidžiomis žiemos trasomis.

Tikrai žinome, kad dailiosios lyties atstovėms itin svarbios ir estetinės batų savybės. Todėl savo pirkėjoms pateikiame itin plačią, funkcionalios, tačiau tuo pačiu ir itin stilingos žieminės avalynės įvairovę. Maksimalią šilumą garantuojantys sniego batai, laisvalaikiui puikiai tinkantys auliniai batai, patogiai suvarstomi neperšlampami žygių bateliai ir kito tipo avalynė, kuri visada užtikrina komfortabilią kelionę ir leidžia formuoti norimą stilių. Esate žiemos žygių entuziastė?  Mėgstate keliauti per dideles sniego pūsnis? Ieškote stilingų, žiemai skirtų batų, kurie tiktų prie dažnai nešiojamo sijono ar kitos mėgstamos aprangos? O galbūt tiesiog norite, kad Jūsų kojos būtų maksimaliai apsaugotos nuo šalčio? Užsukite į mūsų parduotuvę arba patogiai apsipirkite internetu, ir pasitikite žiemą stilingai!

Žiema - metų laikas, kai neretai susiduriama su itin kontrastingomis, dažnai nenuspėjamomis oro sąlygomis. Šlapdriba, lietus, sniegas, ledas - tik maža dalis linksmybių, kurias mums su kaupu dovanoja ilgi žiemos mėnesiai. Ieškant batelių vasarai ar pavasariui, didesnį dėmesį galima skirti batų dizainui ir patogumui, nes mūsų kojos nesusiduria su dideliu šalčiu ar peršlapimo tikimybe. Žiemą nešiojami netinkami, peršlampami, šalčiui neatsparūs batai, tikrai nepasitarnauja mūsų sveikatai, todėl žiemai skirtų batų pasirinkimą lydi griežtesnės taisyklės. Aptarkime, kokia žieminė avalynė yra geriausia ir turėtų būti perkama? Ir ką svarbu įvertinti, renkantis žieminius batelius?

Žieminių batų šilumos rodikliai

Kasdieniniam avėjimui pritaikyti žieminiai aulinukai ar kito tipo laisvalaikio batai, įprastai neturi aiškiai nurodytų šilumos rodiklių, todėl jų šilumos efektyvumą galima įvertinti tik vizualiai. Savaime suprantama, jog moteriški aulinukai su kailiu bus šiltesni, nei jokio pašiltinimo neturintys aulinukai moterims. Kasdieniniam nešiojimui pritaikyti žieminiai batai gali būti ir ne patys šilčiausi, nes įprastomis dienomis dažniausiai lauke nepraleidžiama labai daug laiko. O įvairiems žygiams, alpinizmui ir kitiems žiemos sportams pritaikyti batai turėtų būti pasirenkami itin atidžiai. Mėgaujantis aktyviomis žiemos pramogomis ar užsiimant tam tikru žiemos sportu, lauke praleidžiama labai daug laiko, todėl avalynė privalo pasižymi preciziška šilumos izoliacija. Mūsų parduotuvėje rasite įvairių modelių, dydžių bei spalvų žygių batus, kurių aprašyme yra pateikiamos tikslios, komforto temperatūros gairės. Pagal pateiktus išsamius aprašymus, galėsite nesudėtingai išsirinkti ne tik tinkamą dydį, bet ir batų modelį, pritaikytą konkrečioms oro sąlygoms. Siūlomi patys įvairiausi variantai, nuo tokių, kurie yra pritaikyti -7°C temperatūrai, iki batų, kurie leidžia komfortabiliai judėti esant -20 °C ar dar žemesnei temperatūrai.

Moteriški batai: ilgis ir kulnas

Renkantis žieminius batus, reikia skirti dėmesį ir jų ilgio bei kulno savybėms. Dailiosios lyties atstovės, batų ilgį bei kulną įprastai renkasi atsižvelgdamos į savo ūgį, figūros tipą. Batai su aukštesniu kulniuku dažniausiai patinka žemesnio ūgio moterims, nes jie prideda kelis papildomus centimetrus. Batai su lygiu padu yra aktualesni aukštoms moterims, kurios nenorite atrodyti aukštesnės, nei yra iš tiesų. Vis tik, žiemai labiau subalansuoti yra lygaus, tačiau pastorinto pado batai.  Tokių modelių batai yra labai stabilūs ir labiau atsparūs šalčiui, o šios savybės - itin dideli privalumai žingsniuojant slidžia, šalta ar sniegu padengta žemės danga.

Vertinant batų ilgi, žieminiai ilgaauliai batai moterims yra geresnis pasirinkimas nei trumpi, kulkšnies nedengiantys batai. Tiek žieminiai sportiniai batai moterims, tiek kito tipo žieminis apavas turėtų būti šiek tiek paaukštinas tam, kad į bato vidų nepatektų sniegas. Šilti batai moterims turėtų pasižymėti ir geromis sandarumo savybėmis. Batai turėtų gerai priglusti ir turėti papildomus kabliukus, užtikrinančius gerą prilaikymą. Žieminiai sniego batai, kurie vizualiai neatrodo kaip itin prigludęs batų modelis, dažniausiai turi specialius dirželius. Norint išvengti sniego patekimo į batą, dirželius galima nesudėtingai suveržti ir vėl atlaisvinti, todėl sniego batai moterims yra puikus pasirinkimas, kurį galima pritaikyti skirtingoms žiemos žygių sąlygoms. 

Avalynės protektorius ir pralaidumas drėgmei

Žiemą svarbu ne tik atrodyti stilingai, bet ir vaikščioti ypatingai saugiai.  Sniegas ir ledas - pavojingas derinys, kuris gali įtakoti tikrai nemenkas traumas. Tiek populiarieji žieminiai auliniai batai moterims, tiek bet kurio kito tipo žiemai skirti batai turėtų užtikrinti gerą sukibimą su snieguota danga. Nešiodamos neslystančius batus galėsite drąsiai žygiuoti net ir per pakankamai slidžius paviršius ir maksimaliai sumažinsite įvairių traumų riziką. Kokybiškų, žiemai skirtų batų padai yra pritaikyti žiemos sąlygoms, jie yra minkšti ir nesukietėja, net ir esant itin žemai oro temperatūrai. Jeigu labai dažnai susiduriate su slidžia danga, geriausias pasirinkimas yra žygio batai, kurie visada garantuoja geriausią sukibimą. Taip pat, labai svarbu tinkamai įvertinti pasirinktų batų modelio pralaidumą drėgmei. Vandens tikrai nepraleidžia kokybiški žieminiai guminiai batai, tačiau tokio tipo batų greičiausiai nenešiosime kasdien. Mūsų asortimente - ypatingai šilti žieminiai batai moterims su kailiu, žieminiai odiniai batai, moteriški sniego batai ir kiti, žiemai subalansuoti batų modeliai, kurie efektyviai užkerta kelią vandeniui bei drėgmei. Didžioji dalis batų, kuriuos rasite mūsų internetinėje parduotuvėje, turi orui laidžią, vandeniui atsparią membraną, kuri padeda pėdoms išlikti saugioms ir sausoms. 

Įprastai žiemai skirti batai klasifikuojami į dvi pagrindines kategorijas - kasdieniam avėjimui pritaikytą avalynę bei specializuotą avalynę, skirtą aktyvioms žiemos laisvalaikio pramogoms. Sąžiningumo dėlei reikėtų paminėti, jog šiais laikais riba, kada reikia avėti kasdienai pritaikytą avalynę ir, kada reikia rinktis specializuotus avalynės modelius, yra labai plona. Šiuolaikiško dizaino žygio batai puikiai tiks damai, kuri propaguoja sportinį stilių, dažnai dėvi džinsus ar sportinius kostiumėlius. Stilingi, šilti sniego batai taip pat sėkmingai gali būti nešiojami tiek sniego kupinuose kalnuose, tiek kasdienėje, miesto aplinkoje.

Vis tik, renkantis žieminius batus, į nešiojimo paskirtį reikėtų atsižvelgti. Madingi, auliniai batai su pašiltinimu tikrai puikiai tinka šaltoms oro sąlygoms, tačiau jeigu su tokia avalyne planuojate visą dieną praleisti šiltoje biuro patalpoje - tai tikrai nėra geriausias sprendimas. Pašiltinti batai įprastai pasižymi puikia šilumos izoliacija, kuri tikrai praverčia lauke, tačiau visiškai nėra naudinga vidaus patalpose. Todėl, jeigu ieškote universalių batų, kuriuos galėtumėte nešioti ir lauke, ir biure, reikėtų rinktis avalynę be pašiltinimo arba išsirinkti šiltus žieminius batus, o į darbą atsinešti pakaitinius, ne tokius šiltus batelius. Šiuo metu itin populiarėja įvairių modelių sniego batai. Tokie batai išsiskiria originalia išvaizda ir neleidžia sušalti net pačiomis šalčiausiomis dienomis. Kasdienai puikiai tinka ir moteriški auliniai batai, kurie įprastai pasižymi pakankamai universaliu, prie įvairių rūbų derinių derančiu dizainu. Jeigu žieminiai batai yra reikalingi ne kasdieniams poreikiams, o įvairiems žygiams bei pramogoms kalnuose, tuomet, vienareikšmiškai, reikėtų rinktis žieminius žygio batus. Žygiams skirta žieminė avalynė - pasitikėjimo verti, neperšlampami žieminiai batai moterims, užtikrinantys ne tik maksimalią šilumą, bet ir stiprią, kiekvieno žingsnio kontrolę. 

Visiškai nesvarbu, ar Jums reikalingi paskutines mados tendencijas atspindintys sniego batai su kailiuku, ar šilučiai žygių batai, kurių padas yra pasiruošęs slidžiausioms trasoms - aplankykite mūsų parduotuvę ir įsigykite kokybiškus batus, kuriuos visada lydi ypač gera kaina. Siūlome gausų, madingų ir labai funkcionalių, žiemai skirtų batų pasirinkimą. Daugelio moterų dievinama, juodų (angl. black) žieminių batų kolekcija, sportiniai žieminiai batai su pašiltinimu, sniego batai su platforma arba lygiu padu - vienas už kitą įspūdingesni batų modeliai, kuriuos avint galite atrodyti nepriekaištingai ir visada jaustis šiltai bei komfortabiliai. Jeigu planuojate pirkti batus internetu, siūlome susipažinti su išsamiomis dydžių lentelėmis, kurios be didelių pastangų padės išsirinkti optimalų, labiausiai Jūsų pėdą atitinkantį batelių modelį. Mūsų lentynose puikuojasi puikiai žinomi prekių ženklai, kurių gaminiai yra pagaminti iš aukštos kokybės,  tvarių, ilgaamžių medžiagų. Todėl galite būti tikri, jog perkami batai, akimirksniu padės sukurti stabilią bei užtikrintą eiseną bet kokiomis sąlygomis. Užsukite ir įsitikinkite patys!