Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0

Laisvalaikio užsiėmimai gamtoje ir įvairios sportinės veiklos kiekvieną vyrą įpareigoja pasirinkti atitinkamą aprangą. Vyriškos laisvalaikio kelnės yra viena svarbiausių garderobo detalių, kuri užtikrina komfortabilų judėjimą tiek pasyvios, tiek aktyvesnės veiklos metu. Sportinei veiklai, medžioklei, alpinizmui bei kitiems laisvalaikio užsiėmimams pritaikytos kelnės, kurias rasite mūsų asortimente, vyriškos lyties atstovams suteikia galimybę stilingai atrodyti bet kokioje gyvenimo situacijoje ir visada jaustis itin patogiai. Įvairių kelnių modelių pasirinkimą papildo ir platus džemperių, striukių, batų, kepurių ir marškinių asortimentas, leidžiantis suformuoti tobulą vyrišką įvaizdį, nuo galvos iki kojų. 

Net ir klasikinį, oficialų įvaizdį puoselėjantys vyrai savo drabužių arsenale tikrai turi bent vieną treninginių kelnių modelį, suteikiantį šansą namuose jaustis patogiai ir nesuvaržytai. Treninginės kelnės praverčia ne tik tada, kai leidžiame laiką namuose, bet ir aktyvesnės sportinės veiklos metu. Kokybiškos sportinės kelnės įprastai yra tamprios ir elastingos. Tokios kelnės leidžia patogiai atlikti didesnės amplitudės judesius, o šis privalumas praverčia bet kokioje sportinėje veikloje. Priklausomai nuo to, ar sportinį rūbą nešiosite namuose, ar planuojate jį vilkėti užsiimant aktyvesne fizine veikla, reikėtų pasirinkti ir atitinkamą tokios aprangos variantą. Taigi, kokios yra sportinių, vyrams skirtų kelnių pasirinkimo galimybės ir kaip pasirinkti individualius poreikius atitinkantį treninginių kelnių modelį?

Laisvalaikiui namuose pritaikytos sportinio stiliaus kelnės

Pasyviam laikui namuose, rekomenduojama rinktis laisvesnio kirpimo, ne itin aptemptą sportinių kelnių tipą. Tiesaus, laisvesnio kirpimo treninginės kelnės visiškai nevaržo judesių ir užtikrina maksimalų patogumą. Analogiškai, aptemti, labai prigulę drabužiai Jums neleis pilnai atsipalaiduoti ir pasiekti aukščiausio komforto lygmens. Ieškant namams subalansuotos sportinės aprangos, reikėtų vengti itin šviesių spalvų, nes šviesios spalvos drabužis labai greitai išsitepa ir tikrai nėra itin praktiškas sprendimas. Vyriškos mėlynos, pilkos, rudos ar juodos, laisvo stiliaus sportinės kelnės puikiai tiks kiekvienam vyrui, kuris nori namuose jaustis komfortabiliai ir patogiai. Renkantis treningines kelnes, kurias planuojama vilkėti namuose, rekomenduojama rinktis medvilnės sudėtimi pasižyminčius modelius. Medvilnė yra švelnus ir patogus pluoštas, todėl dėvėti medvilnines kelnes visada malonu. 

Treniruotėms pritaikytos sportinės kelnės

Renkantis kelnių modelį treniruotėms, ypatingai svarbu tinkamai įvertinti kelnių audinį. Sporto klubuose dažniausiai užsiimama pakankamai intensyvia fizine veikla ir išliejama nemažai prakaito, todėl tokioje aplinkoje labiausiai praverčia sintetiniai, efektyviai drėgmę išgarinantys audiniai. Taip pat svarbu pasirinkti tinkamą kelnių kirpimą. Pernelyg aptemptos, neelastingos kelnės suvaržys judesių atlikimą, o sportuojant su itin laisvo kirpimo kelnėmis negalėsite stebėti kojų raumenų darbo. Tinkamai pasirinktos kelnės ne tik padeda sukurti dailų įvaizdį, bet ir motyvuoja kopti į vis aukštesnę sportinių pasiekimų viršūnę. 

Bėgimo kelnės

Bėgimui, kitaip nei namams ar sporto klubui, ne itin tinka laisvesnio kirpimo kelnės. Labai laisvi rūbai neleis pilnai atsipalaiduoti bėgimo metu ir neužtikrins komfortabilaus judėjimo. Bėgimo trasose įprastai karaliauja labiau aptempti, tačiau elastingi kelnių tipai, kurie gerai priglunda ir  visiškai nevaržo kojų judesių. Bėgimo kelnių pasirinkimui daug įtakos turi ir oro sąlygos, todėl vyrai, kurie lauke bėgioja ištisus metus, turėtų įsigyti kelis bėgimo kelnių modelius. Šiltuoju metų laiku rekomenduojama rinktis bėgimo aprangą, užtikrinančią gerą oro cirkuliaciją ir prakaito išskaidymą. Iš storesnės ir šiltesnės medžiagos pagamintos, šilumą sulaikančios sportinės kelnės - žiemos bėgimo malonumams subalansuotos kelnės, kurios neleis sušalti net ir bėgant sudėtingomis, ilgų distancijų trasomis.

Futbolo tamprės

Futbolininkų poreikius labiausiai atitinka aptemptos sportinės kelnės, paprasčiau vadinamos tiesiog tamprės. Šios kelnės padeda suformuoti profesionalų futbolininko įvaizdį ir puikiai tinka aktyviam laisvalaikiui lauko aplinkoje. Renkantis futbolui skirtas kelnes, reikia atkreipti dėmesį ne tik kelnių dizainą, kokybę ar medžiagiškumą, bet ir į poziciją, kurioje žaidžiate. Pavyzdžiui, vartininkams skirtos tamprės ties keliais ir klubais turi patvarius ir minkštus porolono įsiuvus, kurie padeda sumažinti smūgių poveikį. Futbolo žaidimui subalansuotos kelnės taip pat turėtų pasižymėti geromis drėgmės išgarinimo savybėmis tam, kad žaidimo metu futbolininkas neperkaistų ir nesušlaptų. Jeigu futbolą lauke žaidžiate beveik visus metus, reikėtų įsigyti ir termoizoliacines tampres, kurios tiks tiek vėlyvą rudenį, tiek ankstyvą pavasarį ar net žiemą. 

Mūsų internetinėje parduotuvėje galite įsigyti toli gražu ne tik treniruotėms, futbolui ar bėgimui pritaikytą sportinę aprangą ir tampres. Nuoširdžiai stengiamės atsižvelgti į visų sporto šakų atstovų poreikius, nepraleisdami nei vieno. Mūsų asortimente - pilateso kelnės ir tempimo užsiėmimams pritaikytos tamprės, golfui ir tenisui subalansuota sportinė apranga, gimnastikai pritaikytas kelnių asortimentas ir galybė kitų, stilingų ir funkcionalių kelnių modelių, visada užtikrinančių geriausią kainos ir kokybės santykį.

Slidinėjimas - daugelio žmonių dievinama žiemos pramoga. Savaime suprantama, jog užsiimant šiuo sportu reikia pasirūpinti ne tik kokybiška slidinėjimo įranga, tačiau verta pagalvoti ir apie specialiai slidinėjimui subalansuotą kelnių tipą. Visiems vyrams, kurie kasmet išsiruošia ne į tropines šalis, o į slidinėjimo kurortą, rekomenduojame susipažinti su mūsų pateikiama slidinėjimo kelnių linija. Mūsų parduotuvėje slidinėjimo entuziastų ir visų kitų pirkėjų laukia populiariausi prekių ženklai, kurie siūlo aukštos kokybės slidinėjimo aprangą už itin racionalią kainą. Slidinėjimo kelnių vyrams asortimentą sudaro puikiai šilumą sulaikančios, vandens nepraleidžiančios ir visiškai judesių nevaržančios kelnės, kurios leidžia džiaugtis komfortabiliomis ir saugiomis slidinėjimo pramogomis. Bene kiekvienas slidinėjimo kelnių modelis turi dvi kišenes rankoms, šlaunų srityje, papildytas vandeniui nepralaidžiais užtrauktukais. Kai kurie slidinėjimo kelnių modeliai turi išimamus kelių paminkštinimus, suteikiančius daugiau patogumo ir saugumo slidinėjimo metu. Stengiamės pasiūlyti stilingus, tačiau pakankamai universalių spalvų slidinėjimo kelnių modelius, tam, kad įsigytas kelnes nesudėtingai būtų galima priderinti prie jau turimos slidinėjimo aprangos

Žinome, kad gyvenime yra ir tokių situacijų, kurios reikalauja formalesnio įvaizdžio. Todėl savo klientams pateikiame ne tik aktyvioms pramogoms subalansuotus kelnių modelius, bet ir puikiai darbui ar miesto aplinkai tinkančius kelnių variantus. Nevaržoma judėjimo laisvė ir stilingas dizainas - pagrindiniai kriterijai, kuriais vadovaujasi bene kiekvienas vyras, rinkdamasis tiek sportines, tiek klasikines kelnes. Nors klasikinės kelnės vyrams tikrai padeda sukurti oficialų, solidų įvaizdį, tačiau dažniausiai tokio tipo kelnės neužtikrina didelio komforto. Priklausomai nuo medžiagos, didžioji dauguma klasikinių kelnių nėra itin elastingos bei patogios dėvėti ilgą laiką.

Mūsų parduotuvės vyriškoji auditorija gali įsigyti įvairių spalvų, modelių, tipų klasikines ir laisvalaikio kelnes, kurios suteikia galimybę stilingai atrodyti darbe, susitikime ar bet kokioje kitoje aplinkoje bei visiškai pamiršti nemalonų suvaržymą. Stilingos languotos kelnės vyrams, tamprūs džinsų modeliai, klasikinio kirpimo kelnės su tampria liemens juosta - patogūs, tačiau pakankamai oficialūs kelnių variantai, su kuriais drąsiai galime išeiti į miestą ir atrodyti nepriekaištingai. Išskirtinis laisvalaikio kelnių asortimentas, kurį pateikiame savo lankytojams, lengvai derinamas tiek prie oficialesnės, tiek prie ekspresyvesnės įvaizdžio įgyvendinimo vizijos. Išskirtinai ir žavingai atrodo kiekvienas kelnių modelis. Pasižvalgykite patys ir susikurkite vyrišką stilių, kuris nepaliks abejingų. 

Vieša paslaptis, jog populiariausi vyriški hobiai, tokie kaip žūklė, stovyklavimas ar medžioklė, yra glaudžiai susiję su gamta. Kaip taisyklė, įdomiausi nuotykiai gamtoje dažniausiai prasideda tada, kai įsivyrauja ne pačios palankiausios oro sąlygos. Išsiruošus į žieminę medžioklę, žūklę ar ilgą žygį, įprastų kelnių tikrai nepakanka. Tokiais atvejais, geriausia išeitis - antkelnės. Nepriekaištingai šilumą išlaikančios, neperpučiamos ir neperšlampamos antkelnės leidžia palaikyti optimalią kūno temperatūrą ir suteikia galimybę daugiau laiko komfortabiliai praleisti gamtos apsuptyje. Mūsų asortimente galima rasti ne tik itin šiltas, bet ir išskirtinai lengvas antkelnes, kurias galima patogiai įsidėti net ir į kompaktišką kuprinę, o spaudžiant šaltukui - greitai panaudoti. 

Puikiai suprantame, jog kelnės vyrams yra pati svarbiausia garderobo dalis, reikalinga pačioms įvairiausioms progoms ir gyvenimo situacijoms. Savotiška klasika tapę mėlyni džinsai, patogios laisvalaikio kelnės, klasikinės kelnės, medžioklinės ar slidinėjimo kelnės - tikrai ne viskas, ko reikia be išimties kiekvienam vyrui, diena iš dienos nešiojančiam vieno ar kito tipo kelnes. Todėl savo klientams stengiamės pateikti itin kontrastingą ir tikrai didelį vyriškų kelnių asortimentą. Siūlome itin plačią, gaminių stilių, modelių, audinių bei spalvų įvairovę, kuri pateisina visiškai skirtingą, vyriškos lyties atstovų, stiliaus sampratą. Tam tikra sportine veikla užsiimantiems vyrams pateikiame ir itin gausią sportinių kelnių liniją, tikslingai pritaikytą pačioms įvairiausioms sporto šakoms. Milžiniška sportinių kelnių pasiūla, kurią rasite mūsų parduotuvės lentynose, suteikia galimybę kiekvienam sportininkui be didelių pastangų įsigyti specialiai jo sporto šakai subalansuotą kelnių modelį, kuris padės sukurti profesionalų sportinininko įvaizdį ir galbūt net pastūmės siekti geresnių sportinių rezultatų. Tikrai nepamirštame ir stovyklautojų, žygeivių bei medžiotojų, kuriems siūlome išties įspūdingą, pramogoms gamtoje pritaikytų kelnių liniją. Trinčiai atsparios ir itin tamprios alpinizmo kelnės, ypatingai sandarios kelnės su petnešomis, kamufliažiniais raštais margintos neperšlampamos medžioklinės kelnės - skirtingi kelnių tipai, kurie neabejotinai pasitarnaus ieškant nuotykių gamtoje. 

Stengiamės pateikti kuo tikslesnes bei išsamesnes kelnių dydžių lenteles tam, kad kiekvienas, laiką taupantis vyras galėtų greitai ir patogiai apsižvalgyti bei pirkti internetu. Vyriškos kelnės internetu, kurias rasite mūsų elektroninėje parduotuvėje - racionalia finansine išraiška pasižyminčios ir žaibišku greičiu pristatomos prekės, kurias galima nesudėtingai grąžinti ar pakeisti į kitą, labiau patikusį ar poreikius atitikusį variantą. Ieškote naujų kelnių kasdienai, sportui ar laisvalaikiui gamtoje ir įdomu, ką pavyks apžiūrėti mūsų parduotuvėje? Numalšinkite savo smalsumą ir užsukite pasižvalgyti bet kuriuo, Jums patogiu metu!