Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0
  • Neperšlamami batai, rudi
  • Neperšlamami batai, rudi
  • Neperšlamami batai, rudi
  • Neperšlamami batai, rudi
  • Neperšlamami batai, rudi
  • Neperšlamami batai, rudi
Neperšlamami batai, rudi

SOLOGNAC

8281598

Neperšlamami batai, rudi

75,00 EUR
  • Neperšlamami batai, rudi
  • Neperšlamami batai, rudi
  • Neperšlamami batai, rudi
  • Neperšlamami batai, rudi
  • Neperšlamami batai, rudi
  • Neperšlamami batai, rudi
Neperšlamami batai, rudi
Size :
Išparduota

Tikrinti likutį parduotuvėse

Puikiai tinka paukščių stebėjimui ir kitoms veikloms lauke esant drėgnam orui.

PRIVALUMAI

Apsauga nuo laukinės augalijos

Atsparūs pradūrimams, todėl jais galima eiti ant įvairios dangos.

Nepraleidžia vandens

Medžioklė sausomis sąlygomis:sandarios medžiagos, atsparumas vandeniui, orui laidi membrana.

Amortizacija

Poliuretano putų padas saugo sąnarius nuo smūgių.

Trauka

Pado iškilimų geometrija sukurta geresniam sukibimui bei purvo pašalinimui.

Atsparumas trinčiai

100 % guminis padas atlaiko trintį ir sudėtingas sąlygas.

Patogu dėvėti

Paminkštinta, orui laidi vidinė pagalvėlė užtikrina komfortą.

Svoris

Lengvi:JK 8½ (ES 43) dydžio pora sveria 1,14 kg.

SUDĖTIS / PATARIMAI

Patvarumas.

Neleisti batams greitai nusidėvėti:tai vienas pagrindinių mūsų dizaino komandos prioritetų.Išorinė šių batų medžiaga atspari trinčiai ir plyšimui.Laboratorijoje išbandytos siūlės ir komponentai atsparūs įvairių tipų aplinkai.Specialia apsauga sutvirtinta visa apatinė bato dalis:kulnas, pirštai ir šonai.Raištelių kabliukai ir akutės pagamintos iš metalo, o 100 % guminis padas atsparus įbrėžimams.

Atsparumo vandeniui savybės.

Sausos pėdos medžiojant lietuje.Šie batai nepraleidžia vandens dėl vandeniui atsparaus impregnavimo.Orui laidi membrana išgarina prakaitą.Pėdos išliks sausos net medžiojant per lietų ar drėgnoje augmenijoje.Bandymai parodė, kad šie batai atlaiko 8 000 dinamiškų lankstymų vandenyje – tai atitinka 10 km žygį, pusiau panardinant batą vandenyje.

Pado paminkštinimas.

Paminkštinimo savybės saugo kūną ir sąnarius.Padas pagamintas iš dviejų medžiagų:išorinis padas iš natūralios gumos labai atsparus trinčiai, o iš poliuretano putų pagamintas pado paminkštinimas yra patogus ir elastingas, tad einant pėda gali laisvai judėti.

Sukibimas – pado kibumas.

Siekdama geresnio sukibimo, mūsų komanda šiems batams sukūrė pakeltas priekinę ir galinę pado dalis bei nuožulnius pado išsikišimus.Platūs pado išsikišimai užtikrina gerą sukibimą ant visų paviršių:žolės, purvo ir t. t.Tarp išsikišimų esantys tarpai leidžia purvui ir žemėms natūraliai nubyrėti.Baigę ekspediciją, padaužykite batus vieną į kitą ir purvas nukris nuo padų.

Patogumas.

Siekdami dar geresnio paminkštinimo, pridėjome išimamus specialiai pritaikytos formos vidpadžius – nes žygiuojant ne vieną kilometrą tą daryti visada bus maloniau, kai batai patogūs.Paminkštintas vidpadis yra ne tik patogus, bet ir laidus orui.Aukštas aulas ir liežuvis neleidžia vandeniui, augmenijai, purvui ir smėliui patekti į batą.Negana to, šie medžiokliniai batai yra labai lengvi:JK 8½ (ES 43) dydžio pora sveria 1,14 kg.

Priežiūra.

Šiuos batus prižiūrėti itin paprasta.Tiesiog plaukite juos muilu ir vandeniu, nenaudokite riebalų ar valiklio.Batams išdžiūvus galite užpurkšti impregnanto, kad vėl aktyvintumėte odos apsaugines savybes.Norint išlaikyti odą elastingą, nepalikite batų džiūti prie intensyvaus šilumos šaltinio.

Tips for storage and maintenance

Storage tips

In a dry, well-ventilated place. Keep away from fire.

TESTS AND WARRANTY

Test product

All our shoes are tested and passed in a laboratory. This model has been tested and checked at the design stage to make sure it remains perfectly waterproof after being flexed 8000 times in a row in water. The waterproof liner fitted to these boots is also tested throughout the production process.

Warranty

2 Years