Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0

Sakoma, kad bėgimas - unikali sporto šaka, kuri ne tik užtikrina pakankamai intensyvią fizinę veiklą, bet ir išlaisvina mintis, leidžia atsikratyti įtampos pojūčio. Todėl būtent šią sporto šaką neretai renkasi itin įtemptu gyvenimo ritmu gyvenančios ir nuolat visur skubančios moterys. Bėgimui skirti moteriški bateliai, kuriuos rasite mūsų asortimente, leis efektyviai pasiruošti visoms bėgimo trasoms ir užtikrins, kad bėgimo procesas visada vyktų sklandžiai ir labai komfortabiliai.

Decathlon moteriškų bėgimo batelių kolekcijoje - New Balance, Reebok, Adidas, Nike, Puma ir kitų žinomų prekės ženklų batų modeliai, pritaikyti sudėtingoms bėgimo treniruotėms ir bėgiojimui savo malonumui. Kviečiame užsukti, susipažinti su kontrastinga sportinės avalynės kolekcijų įvairove ir išsirinkti bėgimo batelius, kurie Jums užtikrins maksimalų patogumą, o Jūsų bėgimui padarys teigiamą įtaką!

Šiuolaikinėje bėgimo batelių pasiūloje puikuojasi tikrai didelis pasirinkimas, skirtingų tipų, spalvų bei kokybės batų. Renkantis bėgimo batus, dailiosios lyties atstovės dažniausiai didžiausią dėmesį skiria prekės ženklui ir batų dizainui. Rinkoje įsitvirtinę, puikiai žinomi prekių ženklai, kurie ilgus metus tobulina bėgimui skirtų batelių gamybos technologiją, tikrai gali pasiūlyti aukščiausius kokybės standartus atitinkančius ir naudingomis funkcijomis papildytus moteriškus bėgimo batelius. Todėl siekiant, kad bateliai ilgai neprarastų savo funkcionalumo, į prekinius ženklus atsižvelgti tikrai pravartu. 

Savaime suprantama, jog kiekviena bėgikė, tiek treniruočių aikštelėje, tiek bet kurioje kitoje bėgimo trasoje nori atrodyti nepriekaištingai, taigi pasirinkimo procesą tikrai turėtų įtakoti ir batelių dizainas. Vis tik, nepriklausomai nuo to, ar planuojate bėgioti daug, ar bėgimo pomėgiu užsiimate tik retsykiais, svarbiausia aplinkybė - visiškas komfortas viso bėgimo metu. Avint šiai sporto šakai nepritaikytus kedus ar bet kurį kitą, bėgimui nesubalansuotą mėgstamos avalynės tipą, galite negrįžtamai pažeisti sąnarius. Todėl reikėtų atsiminti, kad bėgimo bateliai yra ne pasirinkimas, o būtinybė, kuri efektyviai nuo įvairių traumų apsaugo ir pėdas, ir sąnarius.

Norint išsirinkti tobulą avalynę, reikėtų įsitikinti, ar pasirinktas batelių modelis tikrai užtikrina maksimalų komfortą. Batai bėgimui turėtų būti lengvi ir itin lankstūs. Net ir išsirinkus itin lengvus batus, bėgimo trasoje galima susidurti su diskomforto pojūčiu, jei pasirinksite blogai amortizuojančią avalynę. Batai, kurie turi gerą amortizaciją leidžia užtikrintai atsispirti ir sumažina kulno patiriamus smūgius. Taip pat reikėtų atkreipti dėmesį į sportinių batų padą. Padas yra labai svarbi batų sudedamoji dalis, kuri nuolat liečiasi su žemės paviršiumi. Todėl batų padas turėtų užtikrinti gerą sukibimą ir pasižymėti nepriekaištingomis tvarumo savybėmis. Apžiūrinėjant įvairaus tipo batelių modelius, dažniausiai dėmesys krypsta į išskirtiniu dizainu ar ryškiomis spalvomis pasižyminčius batus.

Vis tik, norint išsirinkti optimalią avalynę sportui, batelių dizainą reikėtų palikti nuošalyje ir rinktis tokį batų modelį, kuris gali užtikrinti patogų ir saugų bėgimą. Tik tokia avalynė leis siekti vis geresnių rezultatų ir suteiks galimybę mėgautis kiekviena bėgimo akimirka. 

Mūsų parduotuvėje išsirinkti tinkamus sportinius batelius tikrai nebus sudėtinga. Džiaugiamės galėdami pasiūlyti pasaulinį pripažinimą pelniusių, lyderiaujančių prekinių ženklų avalynę. Su batelių įvairove galite susipažinti ne tik fiziniuose Decathlon parduotuvių taškuose, bet ir internetinėje parduotuvėje. Bėgimo batai moterims internetu, kuriuos rasite mūsų elektroninėje prekyvietėje, džiugina skirtingų modelių įvairove ir išsiskiria puikiu kainos ir kokybės santykiu. Platus modelių pasirinkimas, pasinaudojus patogia prekių filtravimo sistema, gali būti optimizuotas individualiems, moteriškos lyties atstovių poreikiams. 

Jeigu esate šios sporto šakos entuziastė, mūsų asortimente atraskite ir kitas, bėgimui subalansuotas prekes. Mėlyna, violetinė, rožinė ar bet kokios kitos išraiškingos spalvos bėgimo apranga, įvairiems sezonams pritaikytos bėgimo kelnės ir marškinėliai - drabužiai, kurie pasirūpins, jog būtų sukurtas ne tik unikalus sportinis stilius, bet ir nevaržoma judėjimo laisvė bėgimų metu. Visiškai nesvarbu, ar Jus domina bėgimo kedai, ar planuojate įsigyti paprasčiausias tampres, Jūsų laukia nemokamas pristatymas į bet kurį, mūsų parduotuvės skyrių. Taip pat galime pasiūlyti itin greitą pristatymą tiesiai į namus.

Puikiai suprantame, jog ne visada iš pirmo karto pavyksta pasirinkti lūkesčius pateisinantį batelių ar sportinės aprangos modelį, todėl stengiamės užtikrinti, kad prekių grąžinimas nei vienam klientui nesukeltų didelio galvos skausmo ir būtų įgyvendintas kuo paprasčiau. Nepriklausomai nuo to, ar esate profesionali bėgikė ar šią sporto šaką renkatės tik išskirtiniais atvejais, išbėgus į bėgimo trasą turėtumėte dėvėti atitinkamą sportinę aprangą ir kokybiškus bėgimo batus, nes tik su šiomis priemonėmis nerizikuosite savo sveikata ir pajusite tikrą bėgimo malonumą.