Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0

Kokybiška, funkcionali ir kontrastingoms oro sąlygoms pritaikyta vyriška striukė - tikras išsigelbėjimas įvairiausiose gyvenimo situacijose. Vyriškos odinės striukės ir klasikiniai paltai neabejotinai pabrėžia vyrišką asmenybę ir puikiai tinka kasdienei veiklai. Vis tik, mėgaujantis aktyviomis laisvalaikio pramogomis gamtoje ir susiduriant su ekstremalesnėmis oro sąlygomis, taikomos visiškai kitokios aprangos pasirinkimo taisyklės. Jeigu mėgstate leistis į tolimus žygius, medžioti, važinėti dviračiu ar užsiimti bet kokia kita, aktyvia veikla gryname ore, Jūsų spintoje tikrai turėtų atsirasti bent vienas, mėgstamai veiklai pritaikytas striukės modelis.

Mūsų asortimente puikuojasi populiariausi prekių ženklai, kurie gali pasiūlyti laisvalaikiui gamtoje, sportui, medžioklei ir kitiems aktyviems užsiėmimams pritaikytus striukių modelius. Pirkėjams rekomenduojame įsigyti Solognac, Forclaz, Quechua, Van Rysel ir kitų gamintojų vyriškas striukes, kurių kokybė - niekada nenuvilia. Mūsų parduotuvės lentynose - vyriškos pavasarinės striukės, žieminės ir rudeninės striukės, nuo vėjo ir lietaus saugančios striukės ir daug kitų, skirtingai veiklai bei įvairiems orams pritaikytų variacijų. Jeigu norite užsiimti savo mėgstama veikla bet kokiomis oro sąlygomis ir nenorite būti priklausomas nuo orų - užsukite ir išsirinkite visoms gamtos išdaigoms pasipriešinančius pirkinius! 

Vyriška striukė - itin reikšmingas vyriško įvaizdžio akcentas. Nusprendus atsinaujinti ir įsigyti odinę striukę ar, sakykim, tam tikrą džinsinės striukės modelį, didžiausias dėmesys yra skiriamas prekės ženklui, rūbo dizainui, spalvai ir pan. Aktyviam laisvalaikiui gamtoje ar įvairiems sporto užsiėmimams striukė turėtų būti pasirenkama visiškai kitaip. Žinoma, svarbu, kaip tokie drabužiai atrodo, tačiau svarbiausia - kokią naudą jie teikia. Aptarkime, kokią striukę reikėtų rinktis, norint apsisaugoti nuo ekstremalių oro sąlygų? Kaip reikėtų išsirinkti funkcionalią sportinio stiliaus striukę dviratininkams, bėgikams ir kitų sporto šakų atstovams? Ir kokia striukė užtikrina maksimalią apsaugą nuo vėjo ar lietaus?

Striukės žiemos žygiams

Prisiekę žygeiviai neretai nori išbandyti savo galimybių ribas ir į ilgą kelionę pėsčiomis leidžiasi esant itin ekstremalioms oro sąlygoms. Tokiais atvejais - kokybiška avalynė ir šilta žieminė striukė yra būtinybė. Renkantis žieminę striukę atšiaurioms kelionėms, reikėtų rinktis ne tik šiltą, bet ir kuo labiau izoliuotą drabužį. Labai svarbu, kad striukė, su kuria leisitės į žiemos keliones, būtų itin sandari, nepralaidi nei vėjui, nei lietui. Vilkint tokio tipo drabužį tikrai apsisaugosite nuo žvarbių orų. Taip pat reikėtų rinktis ne trumpą, o šiek tiek ilgesnę, klubų ir sėdmenų sritis dengiančią striukę, Šiltas gobtuvas ir pastatoma apykaklė - dar keli naudingi privalumai, kurie gali būti labai aktualūs sningant ar pučiant stipriam vėjui. Mūsų parduotuvės lentynose - itin šiltos, neperšlampamos striukės, kurios savo funkcionalumo nepraranda net esant  –20 °C ar dar žemesnei temperatūrai. Nors kiekvienas, žiemos žygiams subalansuotas viršutinis drabužis, kurį rasite mūsų parduotuvėje, yra pasiūtas galvojant apie itin ekstremalias oro sąlygas, tačiau bet kurį iš jų galima drąsiai vilkėti ir kaip kasdienę žieminę striukę. 

Lengvos sportinės striukės vyrams

Dviratininkams, bėgikams ir kitu sportu užsiimantiems vyrams taip pat svarbu turėti tinkamą striukę. Užsiimant bet kokia sportine veikla, svarbiausia - nevaržoma judėjimo laisvė, todėl sportinė striukė neturėtų būti labai stora.  Bėgikams ar kitą sporto šaką propaguojantiems vyrams skirtos striukės turėtų efektyviai apsaugoti nuo vėjo ir pasižymėti ypatingu lengvumu. Tik tokie rūbai pasipriešins stipriems vėjo gūsiams ir leis komfortiškai judėti. Mūsų parduotuvėje pateikiami patys įvairiausi, bėgikams, dviratininkams ir kitiems sportininkams, pritaikyti pasiūlymai. Įvairių sporto šakų atstovai noriai renkasi lengvas, kompaktiško dydžio striukytes, dar kitaip vadinamas vėjinukes. Vėjinukė - itin plona, lengvai supakuojama apranga, kuri užkerta kelią šalčiui leidžiantis nuo kalnų bei užtikrina maksimalią apsaugą nuo stipraus vėjo. Sportininkams, kuriems labai svarbi nevaržoma rankų judesių laisvė, siūlome išbandyti unikalia gamybos technologija pagrįstas neperpučiamas liemenes ar berankoves striukes vyrams. Galime pasiūlyti ryškiaspalves, rudeniui ir pavasariui pritaikytas liemenes, kurios saugo nuo vėjo ir neleidžia likti nepastebėtiems keliuose. Taip pat rekomenduojame šaltam orui sukurtas liemenes, kurios leis maksimaliai sumažinti šilumos praradimą greitai bėgant ant minant dviračio pedalais.

Vyriška striukė nuo lietaus

Stiprus lietus - didžiausias priešas užsiimant bet kokia veikla lauke. Esant itin šaltam klimatui, komfortą užtikrina šiltos  striukės su pašiltinimu ar kailiu, šalčiui atsparūs batai ir kiti drabužiai, kuriuos vilkime po striuke. Deja, tačiau su lietumi kovoti nėra taip paprasta. Todėl striukes vyrams, kurie ilgą laiką planuoja praleisti lietingame klimate, reikia rinktis labai apdairiai. Standartinė rudeninė striukė su gobtuvu, sudėtingesnėms oro sąlygoms tikrai nėra pritaikyta. Efektyviai nuo lietaus saugančios striukės turėtų būti pagamintos ir itin drėgmei atsparių medžiagų. Audinys taip pat turėtų pasižymėti geromis drėgmės kontrolės savybėmis. Jeigu rinksitės neperšlampamas vyriškas striukes iš mūsų asortimento, tikrai nenusivilsite jų funkcionalumu. Neperšlampamos striukės, kurias siūlome savo parduotuvės lankytojams, yra pagamintos iš vandeniui atsparių medžiagų. Taip pat jos turi klijuotas siūles ir neperšlampamus užtrauktukus. Daugelis siūlomų modelių turi ir neperšlampamas kišenes, kuriose galima saugiai laikyti telefoną, raktus ar kitus svarbius daiktus. Neperšlampama striukė pasitarnauja įvairiausiose gyvenimo situacijose, iš esmės, bet kokiu sezonu, todėl tokios striukės yra aktualios bene visiems vyrams.

Jeigu nemėgstate vaikščioti po parduotuves, tačiau norite turėti plačias pasirinkimo galimybes, apsilankykite mūsų internetinėje parduotuvėje, kurioje Jus pasitiks itin plati, vyriškų striukių įvairovė. Mūsų elektroninės parduotuvės lentynas puošia firminės striukės vyrams, kurie ypatingą dėmesį skiria ir savo įvaizdžiui, ir komfortui. Galime pasiūlyti skirtingo dizaino pūkines striukes, su kuriomis nebus baisūs jokie šalčiai. Beveik visos žieminės striukės vyrams yra ne tik  šiltos, bet ir labai kompaktiškos. Pasinaudokite šiuo privalumu ir turėkite jas po ranka visada, kai kyla bent minimali šalčio grėsmė.

Alpinistams, slidininkams ir žygeiviams, kurie vilkėdami striukę nori jaustis laisvai ir šiltai, rekomenduojame aprangą su pašiltinimais. Pavyzdžiui aukštos kokybės užpildais papildytos slidinėjimo striukės visiškai nevaržo judesių, nepriekaištingai sulaiko šilumą bei užtikrina puikią drėgmės kontrolę. Vėjinukių ir liemenių kolekcija maloniai nustebins visus dviratininkus ir bėgikus. Net neabejojame, kad bet kuris pasirinktas vėjinukės ar liemenės modelis, sportavimo vėjuotomis dienomis komforto lygį kilstels nuo 0 iki 10. Įvairių tipų viršutiniai drabužiai su gobtuvu puikiai papildys ne tik aktyviam laisvalaikiui pritaikytą, bet ir kasdienį garderobą. Pirkėjams galime pasiūlyti ir standartinių, ir didelių dydžių drabužius.

Stengiamės, kad kiekvienas internetu perkantis klientas, susidurtų su kuo palankesnėmis apsipirkimo sąlygomis. Todėl tikrai nepamirštame nei greito pristatymo, nei išsamių prekių aprašymų, besirūpinančių, kad apsipirkimas būtų greitas ir patogus. Metų metus nesėkmingai ieškote šiltos vyriškos žieminės striukės? Norite išsiskirti iš minios ir užsiimant bet kokia veikla visada atrodyti stilingai? O galbūt esate iš tų, kurie ieško praktiškų, nuo lietaus ir vėjo saugančių drabužių? Jau šiandien apsilankykite mūsų parduotuvėje ir sužinokite, ką reiškia iš tikrųjų kokybiškas, striukių vyrams asortimentas.