Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0

Norint nesušalti ir pilnavertiškai mėgautis visais žiemos teikiamais malonumais, būtina pasirūpinti konkrečiai šiam metų laikui subalansuota avalyne. Nuo drėgmės, šalčio, sniego ir kitų šaltajam sezonui būdingų klimato sąlygų sauganti avalynė - itin svarbi garderobo dalis, kuria privalo pasirūpinti kiekvienas sumanus, savo sveikata besirūpinantis vyras. Kokybiški žieminiai batai yra būtinybė žygeiviams, medžiotojams ir kitų aktyvių žiemos pramogų gerbėjams, kurie žiemą gryname ore praleidžia didelę laiko dalį. Patogius ir šiltus žieminius batus savo spintoje turėti rekomenduojama ir aktyvesnių pramogų gamtoje nepropaguojantiems vyriškos lyties atstovams, kurie nori deramai pasiruošti visoms šaltojo sezono klimato išdaigoms. 

Mūsų parduotuvės lentynose išrikiuotas labai platus, gerai atpažįstamų prekinių vardų, vyriškų žieminių batų pasirinkimas. Žieminiai aulinukai, pašiltinti laisvalaikio batai, avalynė su natūraliu kailiu, vandeniui atsparūs batų modeliai ir kiti, žiemos sezonui subalansuoti batai. Žieminių batelių kolekcijoje rasite ir platų, sniego batų asortimentą. Aukštos kokybės sniego batai leis jaustis šiltai bei komfortabiliai net ir žygiuojant itin slidžiomis bei snieguotomis trasomis.

Tiek mūsų fizinėje, tiek internetinėje parduotuvėje galite įsigyti ir kasdienai pritaikytus, žinomų prekės ženklų vyriškus žieminius batus. Šilti, patogūs ir stilingi laisvalaikio batai gali nustebinti net pačius įnoringiausius klientus, kurie žieminiams batams ir jų kokybei kelia aukščiausius reikalavimus. 

Įsivyravus šaltoms oro sąlygoms, labai svarbu efektyviai pasirūpinti kojų šiluma. Daugelis žmonių, kovodami su stingdančiu žiemos šalčiu, didžiausią dėmesį skiria žiemai skirtos aprangos pasirinkimui. Avint šiltas kojines ar dėvint šiltą žieminę striukę galima palaikyti optimalią kūno temperatūrą, tačiau nešiojant peršlampamus ar šaltį traukiančius batus, šalčiui atsispirti įmanoma tik trumpam. Kokybiški ir funkcionalūs žieminiai vyriški batai - racionaliausias sprendimas, norint apsaugoti kojas nuo šalčio, drėgmės ir kitų, peršalimo ligų riziką didinančių pavojų. Trumpai aptarkime, į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis žiemai skirtus batus ir kokiomis savybėmis privalo pasižymėti funkcionali žieminė avalynė?

  1. Slidiems paviršiams atsparus padas. Žiemos metu neretai susiduriama su pakankamai slidžia žemės danga. Norint maksimaliai sumažinti slydimo tikimybę, reikėtų rinktis batus, kurių padas turi kuo didesnį protektorių. Vienas iš pavyzdžių, kurį galite rasti mūsų asortimente - unikalia Snowcontact technologija papildyti sniego  batai, kurie dėl specialios padų medžiagos ir protektoriaus rašto, užtikrina nepriekaištingą sukibimą.
  2. Paaukštintas batų aulas. Dėl aukštesnio aulo, žiemai puikiai tinka auliniai batai. Ieškant kokybiškų žygio batų, galima rinktis paaukštintus ir pašiltintus sportbačius. Tokio tipo žieminiai batai puikiai derės prie žygiams skirtos aprangos ir užtikrins maksimalų komfortą viso žygiavimo metu. Mūsų asortimente rasite platų, įvairių dydžių, žieminių batų paaukštintu aulu asortimentą - nuo sniego batų ar sportbačių iki šiltų, vandeniui atsparių odinių batų modelių. 
  3. Nepriekaištingi šilumos sulaikymo rodikliai. Puikiu šilumos sulaikymu pasižymintys batai yra pati svarbiausia žieminio apavo savybė. Jeigu norite būti pasiruošę ekstremaliausiam šalčiui, reikėtų rinktis natūraliu kailiu arba specialiu pašiltinimu papildytus batus. Taip pat šiam tikslui pasiekti tinka batai, pagaminti iš kokybiškų, nepriekaištingą šilumos izoliaciją užtikrinančių medžiagų. 
  4. Drėgmei atspari batų sudėtis. Jeigu norite nevaržomai braidžioti sniege ir nesusidurti net su minimalia, batų peršlapimo tikimybe, būtinai rinkitės drėgmei atsparią avalynę. Avint šiuos batus drąsiai galėsite keliauti per gilų sniegą ar braidyti per balas. Drėgmei atsparūs batai puikiai papildys žiemos apavo arsenalą ir užtikrins maksimalų patogumą susidūrus su ne itin dėkingomis oro sąlygomis.
  5. Aukšta batų kokybė. Vyriški žieminiai batai turi pasižymėti nepriekaištinga kokybe, kitu atveju galima susidurti su įvairiais, jų funkcionalumui neigiamą įtaką keliančiais trūkumais. Iš nekokybiškų medžiagų pagaminta avalynė labai greitai praranda savo teigiamas savybes ir tikrai nėra pritaikyta itin atšiauriam klimatui. Nekokybiški batai greitai peršlampa, o ilgesnį laiką avint sušlapusius batus, ženkliai padidėja įvairių peršalimo ligų atsiradimo tikimybė. Žiemos žygių metu nekokybiška ar netinkamai pasirinkta avalynė gali įtakoti ir įvairias traumas. Todėl renkantis žieminę avalynę, labai svarbu atsakingai įvertinti visas batų savybes ir pasirinkti ne pigiausią, o visus poreikius atitinkantį variantą.

Mūsų asortimente - madingiausi ir funkcionaliausi žieminių batų modeliai už itin racionalią kainą, todėl kiekvienas vyras nesudėtingai ras tiek jo lūkesčius, tiek finansines galimybes atitinkančius žieminius batus. 

Sniego bateliai - idealiai žiemai subalansuotas žieminių batų tipas, kurį avint drąsiai galima mėgautis visomis žiemos linksmybėmis. Kokybiški sniego batai įprastai turi visas, žieminiams batams ypatingai svarbias savybes. Tokie batai puikiai tinka šaltomis ir baltomis žiemomis, kai susiduriama su itin dideliu snygiu. Dėl puikių izoliacinių savybių, tokio tipo batai yra pritaikyti ir ilgiems žiemos žygiams per sniegą. Šie batai taip pat pasižymi dailiu, savitu dizainu, todėl būtent tokio tipo avalynę dažnai renkasi itin stilingi vyrai, ieškantys kažko išskirtinio ir neįprasto. Su tokiais žieminiais batais nebaisus nei sniegas, nei lietus, todėl ši avalynė yra praktiškas pasirinkimas ne tik žiemos, bet ir vėlyvam rudens sezonui. Mūsų asortimente rasite įvairių atspalvių, stilių ir modelių sniego batus, su kuriais visada atrodysite stilingai ir jausitės maksimaliai patogiai. 

Žieminiai vyriški batai internetu, kuriuos rasite mūsų internetinėje parduotuvėje, yra pritaikyti patiems įvairiausiems žiemos pomėgiams bei kontrastingoms oro sąlygoms. Šilti neperšlampami žygių batai puikiai tiks žiemos žygių entuziastams, kurie mėgsta keliauti slidžiomis bei pavojingomis žiemos trasomis. Pateikiami skirtingi kokybiškų sniego batų pasiūlymai yra pritaikyti be išimties visiems vyrams, kurie ieško patogios ir puikią šilumos izoliaciją užtikrinančios avalynės. Sportbačių gerbėjams pateikiame aibę skirtingų, žiemai pritaikytų, paaukštintų sportbačių pasiūlymų. O klasikinį įvaizdį puoselėjantiems vyrams siūlome subtiliai atrodančius, tačiau puikiai su atšiauriomis oro sąlygomis kovojančius odinių batų modelius.

Greitas ir visiškai nemokamas  pristatymas į bet kurį Decathlon parduotuvės padalinį, 30 dienų prekės taisymo garantija, ženkliai sutaupyti leidžiančios akcijos, patogus grąžinimas - dar keli privalumai, kuriuos siūlome visiems, nuotoliniu būdu batus perkantiems pirkėjams. Jeigu ieškote kokybiškos žieminės avalynės ir nesate abejingi patrauklioms įsigijimo sąlygoms, mielai kviečiame užsukti ir išsirinkti batus, kurie patikimai atliks savo paskirtį toli gražu ne vieną žiemos sezoną. Išsirinkite patinkančius batus jau dabar ir neilgai trukus džiaukitės naujais pirkiniais, kurie visą žiemą efektyviai rūpinsis Jūsų kojų šiluma bei komfortu.