Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0

Ilgą laiką sportiniai kostiumėliai, dar kitaip vadinami treningai, buvo naudojami tik įvairių sportinių užsiėmimų metu.  Šiais laikais, puikiomis dizaino savybėmis pasižymintis sportinis kostiumas puikiai atlieka ir laisvalaikio pramogoms skirto drabužio funkciją. Tokia apranga garantuoja maksimalų komfortą ir užtikrina visišką judėjimo laisvę. Šie privalumai, be jokios abejonės, yra aktualūs tiek sportuojančiam, tiek daug vaikštančiam ar tiesiog patogų judėjimą vertinančiam šiuolaikiniam žmogui. Tokio tipo sportinė apranga efektyviai išsprendžia ir skirtingų drabužių derinimo problemą. Idealiai tarpusavyje suderinta sportinio kostiumėlio apatinė ir viršutinė dalis leidžia be didelių pastangų suformuoti nepriekaištingai derantį, skoningą bei stilingą sportinį įvaizdį.

Džiaugiamės galėdami savo klientams pasiūlyti itin platų bei išskirtinai kokybišką aktyvaus laisvalaikio kostiumų asortimentą, pritaikytą kiekvienos lyties bei įvairaus amžiaus pirkėjams. Mūsų parduotuvių lentynose - sportiniai kostiumai vyrams, treningai moterims bei sportiniai kostiumėliai mažiesiems, maloniai stebinantys tikrai aukšta kokybe, mados tendencijas atspindinčiais dizaino sprendimais ir optimalia kaina. 

Aktyviam laisvalaikiui subalansuotos prekės yra pažymėtos Nike, Puma, Adidas bei kitais, visame pasaulyje atpažįstamais prekiniais ženklais. Būtina paminėti, kad ir sportiniai kostiumėliai, ir kito pobūdžio sportiniai drabužiai gali būti įsigyjami tiek mūsų fizinėse parduotuvėse, tiek internetu, todėl galime drąsiai užtikrinti patogų apsipirkimą visoje Lietuvoje. Ieškote maksimalų komfortą garantuojančio kostiumėlio sportinėms veikloms? O galbūt nuolat prie spintos praleidžiate valandų valandas galvodami, ką rengtis? Apsilankykite mūsų internetinėje parduotuvėje ir išsirinkite universalius, idealiai sportui ir laisvalaikiui subalansuotus kostiumėlius!

Sportiniai kostiumėliai yra itin universalūs bei labai plačiai pritaikomi drabužiai. Tokius kostiumus patogu nešioti sportuojant, nes jie nevaržo judesių ir leidžia kokybiškai atlikti visus fizinius pratimus. Tai lengvai prižiūrimi ir pakankamai praktiški drabužiai, todėl juos drąsiai galima dėvėti ne tik užsiimant mėgstamu sportu, bet ir poilsiaujant gamtoje, vykstant į smagų žygį ar tiesiog leidžiant laiką namuose.

Stilingi sportiniai kostiumėliai taip pat yra labai geras aprangos pasirinkimas ir keliaujant lėktuvu ar tiesiog pramogaujant su draugais. Iš esmės, šių funkcionalių rūbų pritaikymo galimybės yra beribės, todėl jie gali būti nešiojami bene kasdien. Aptarkime, kaip sėkmingai įgyvendinti šių sportinių rūbų pasirinkimą, ir, kaip išsirinkti maksimalų patogumą garantuojančią aprangą.

Vyriški sportiniai kostiumėliai turėtų būti pasirenkami, atsižvelgiant į jų naudojimo paskirtį. Galima išskirti dvi pagrindines tokios aprangos rūšis: klasikiniai sportiniai kostiumėliai pritaikyti sportinėms veikloms ir kostiumai, skirti laisvalaikio pramogoms. Jeigu užsiimate didelio fizinio aktyvumo reikalaujančiomis sportinėmis veiklomis, tuomet siūlome įsigyti drėgmės kontrolės sistema papildytus drabužius. Tokie drabužiai pasirūpina, kad intensyvios treniruotės metu jaustumėtės vėsiai bei išliktumėte sausi.

Jeigu sportinį kostiumą renkatės intensyviai fizinei veiklai, nesirinkite storo audinio drabužių, nes juos dėvint labai greitai sušilsite ir prakaituose. Siekdami judėjimo laisvės, būtinai pasirinkite ir optimalų kelnių bei viršutinės kostiumo dalies dydį.

Labai svarbu, kad kostiumėlis nevaržytų nei vienos kūno dalies, nebūtų per mažas. Per didelio dydžio kostiumas taip pat kliudys tinkamai atlikti visus judesius, todėl su juo negalėsite jaustis patogiai. Mūsų asortimente sportui skirtų vyriškų kostiumų dydžių amplitudė yra labai plati, todėl net neabejojame, kad kiekvienas vyras be didelių pastangų suras jo figūros tipą atitinkančias prekes.

Moterims, lygiai taip pat kaip vyrams, visų pirma reikėtų išsiaiškinti tikslesnę, tokių prekių naudojimo paskirtį. Namuose ar laisvalaikiu dėvimi sportiniai kostiumėliai turi būti maksimaliai jaukūs bei patogūs. Jeigu ieškote kostiumėlio ne sportiniams tikslams, rinkitės natūralaus, itin švelnaus medvilnės pluošto komplektus. Tokie kostiumėliai tikrai tiks visoms moterims, mėgstančioms jaukius ir be galo komfortabilius drabužius.

Vis tik, jeigu sportinį kostiumą planuojate dėvėti, sakykim, sporto klube, tokios prekės sudėčiai reikėtų kelti visiškai kitus reikalavimus bei pasirinkti kuo lengvesnį, orui pralaidų kostiumą. Dailiosios lyties atstovės įprastai mėgsta rinktis prigludusias, figūrą paryškinančias sportines kelnes. Jeigu sportinis kostiumas bus naudojamas kaip moters laisvalaikio drabužis, aptemptų kelnių idėjos reikėtų atsisakyti. Su laisvesnio kirpimo kelnėmis visada jausitės patogiau. Jeigu norite sukurti šiek tiek moteriškesnį įvaizdį, galite rinktis ryškesnių spalvų, daugiau įdomių akcentų turinčius kostiumėlis, kurie atrodys nepriekaištingai ir nepakenks komforto kokybei. 

Pačių įvairiausių stilių, spalvų bei raštų sportiniai kostiumėliai šiuo metu yra drabužis, kurio trokšta visi vaikai. Judriems vaikučiams įprastai nereikia jokių kitų drabužių. Jeigu tik galėtų, mėgstamiausius sportinius kostiumėlius jie dėvėtų diena iš dienos, ištisus metus. Nusprendus savo atžalai padovanoti stilingą sportinį kostiumėlį, būtinai reikėtų išrinkti ne tik judesių nevaržantį, bet ir kokybiška sudėtimi pasižymintį komplektą.

Iš minkšto pluošto medvilnės ar kitų švelnių medžiagų pagamintas kostiumėlis nealergizuos jautrios vaiko odos bei padės palaikyti optimalią kūno temperatūrą aktyvesnių linksmybių metu. Įvairių modelių vaikiški sportiniai kostiumėliai, kuriuos rasite mūsų pasiūloje, pasižymi puikia sudėtimi, mažiesiems ypač patinkančiu dizainu ir išties gera kaina. Taigi nedvejokite ir įsigykite pirkinį, kuris paliks teigiamą įspūdį ir vaikui, ir jo tėveliams.

Mūsų parduotuvėje tiek mažo, tiek didelio lankytojo laukia platus, didelis ir išskirtinai kokybiškas sporto kostiumų asortimentas. Kostiumų gretas papildo ir puikiai žinomų prekinių ženklų sportinė avalynė bei visa kita, komfortą aktyvaus laisvalaikio metu garantuojanti atributika. Be išimties visos siūlomos prekės yra patogiai pasiekiamas ir mūsų internetinėje prekyvietėje, kuri džiugina ne tik pasirinkimo įvairove, bet ir patraukliomis pristatymo sąlygomis.

Nemokamas pristatymas į bet kurią mūsų parduotuvę, greitas pristatymas į paštomatus, patogus ir nesudėtingas keitimo/grąžinimo procesas - pirkėjui palankios aplinkybės, kurios motyvuoja pirkti čia ir dabar. Užsukite ir apsipirkite – sportiniai kostiumai, kuriuos rasite mūsų asortimente, tikrai pasirūpins, kad komfortas būtų nuolatinis Jūsų palydovas!