Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0
  • Badmintono raketė „Prime“
  • Badmintono raketė „Prime“
  • Badmintono raketė „Prime“
  • Badmintono raketė „Prime“
  • Badmintono raketė „Prime“
  • Badmintono raketė „Prime“
Badmintono raketė „Prime“

BABOLAT

8880334

Badmintono raketė „Prime“

40,00 EUR
  • Badmintono raketė „Prime“
  • Badmintono raketė „Prime“
  • Badmintono raketė „Prime“
  • Badmintono raketė „Prime“
  • Badmintono raketė „Prime“
  • Badmintono raketė „Prime“
Badmintono raketė „Prime“
Size :
Išparduota

Tikrinti likutį parduotuvėse

Sukurta pradedantiesiems ir reguliariems badmintono žaidėjams, norintiems universalumo ir kontrolės.

PRIVALUMAI

Kontrolė

Tolygus balansas, pusiau standus kotas pagerina kontrolę

Patogu naudoti

100 % grafito raketė patogiam žaidimui

Galia

89 g svoris užtikrina stipresnį smūgį

SUDĖTIS / PATARIMAI

„Prime“ svoris be stygų.85 g - 3U (85-89 g)

Svoris (tiksliau masė) matuojamas gramais.Badmintono raketės sveria nuo 60 iki 100 gramų.Jos yra skirstomos į skirtingas klases pagal „U“ svorio vienetą.Kuo raketė lengvesnė, tuo ji manevringesnė ir patogesnė. Be to, nuo jos mažiau skauda ranką, o mostas atliekamas greičiau.O sunkesnė raketė bus galingesnė.

„Prime“ lankstumas: Pusiau standi.

Lankstumas apibrėžiamas kaip rankenos gebėjimas lankstytis smūgiuojant.Kotai gali būti nuo lanksčių iki standžių.Lankstus kotas labiau toleruoja smūgio klaidas ir yra patogesnis, nes lengvai smūgiuosite į galinę aikštelės dalį.Tvirtesnis kotas geriau reaguoja ir tikslesnis, tačiau reikalauja stipresnio mosto.Kieta raketė taip pat nėra labai atlaidi smūgio klaidoms

„Prime“ balansas: Neutralus.

Balansas – tai raketės svorio paskirstymas.Jis nurodomas milimetrais ir matuojamas nuo rankenos pagrindo iki balanso taško.Lengvos galvos raketė bus manevringesnė ir greitesnė, todėl puikiai tiks gynėjams ir dvejetų žaidėjams. Sunkios galvos raketės suteiks daugiau jėgos, todėl tai idealus pasirinkimas atakuojantiems žaidėjams. Tačiau jas gali būti sunku ir sudėtinga valdyti.

„Prime“ sudėtis: „HM Graphite“

Badmintono raketės kaina priklauso nuo jos sudėties.Plieninės ir (arba) aliumininės raketės yra tvirtos, sunkios ir labiau tinkamos naudoti laisvalaikiu.Grafitinės / aliumininės ir visiškai grafitinės raketės yra lengvos ir puikiai tinka pradedantiesiems ir pažengusiems žaidėjams. Be to, iš didelio modulio grafito ir kitų medžiagų, pavyzdžiui, volframo, pagamintos raketės skirtos patyrusiems žaidėjams.

„Prime“ ilgis: 675 mm.


Suaugusiojo raketės ilgis matuojamas milimetrais ir svyruoja nuo 660 mm iki 680 mm. Skiriasi tik koto ilgis.Trumpesnis kotas manevringesnis ir patogiau guli rankoje.Ilgesnis kotas pasižymi didesne inercija ir suteikia daugiau galios.

„Prime“ rankenos dydis: Dydis 1 --> G5


Rankenos dydis matuojamas milimetrais.Rankenos dydis svyruoja nuo 75 mm iki daugiau kaip 90 mm ir skirstomas į dydžių intervalus, išreikštus raidėmis „G“. Nors didesnę rankeną lengviau laikyti, daugeliui žaidėjų sunku pakeisti rankeną.Mažesnę rankeną lengviau valdyti, todėl pirštais galėsite valdyti raketę didesne jėga.

Originalios stygos

Raketės parduodamos su iš anksto įtemptomis „Babolat Ifeel“ stygomis su 0,70 mm tarpeliais.

„Prime“ originali įtampa: 8–9 kg / 18–20 lbs

Įtempimas išreiškiamas kilogramais (kg) arba svarais (lb). Raketės įtempiamos maždaug 9 kg (20 svarų), tačiau laikui bėgant įtempimas gali sumažėti.

Maksimali rekomenduojama „Prime“ įtampa: 10 kg / 22 lbs

„Babolat“ nurodo rekomenduojamą maksimalų įtempimą, kad rėmas nesulūžtų stygų įtempimo metu, po smūgio arba nutrūkus stygai.

„Prime“ stygų konfigūracija: 22 x 22

Vertikalių stygų skaičius ir horizontalių stygų skaičius. Badmintono raketė turi pagrindines ir kryžmines stygas.Ši 22 x 22 konfigūracija padidina raketės tvirtumą.

72 žiedelio skylių rišimo instrukcijos: A = viršuje, B = apačioje

4 mazgų rišimo instrukcijos.
Pagrindinės stygos:pradėkite nuo vidurio ir tęskite rišimą kaitaliodami iš kairės į dešinę kas 2 pagrindinius taškus iki B12 (praleiskite B11) ir užbaikite surišdami mazgą ties B8. Kryžminės stygos:pradėkite kryžiuoti nuo B9 ir suriškite mazgą ties B7. Kryžiuokite nuo apačios iki A7, o pabaigoje užriškite mazgą ties A6.

Tiekėjo nuoroda

601472

KIlmės šalis

Kinija

Tips for storage and maintenance

Storage tips

Avoid major temperature fluctuations.Store in its bag, particularly when cold.

TESTS AND WARRANTY

Parts guarantee

The frame has a 1-year warranty for normal use. The strings do not have a warranty.