PARUOŠIMAS
„Caperlan“ komanda pataria naudoti 2 dalis pašaro ir 0,75 dalies vandens.
Norint pasiekti optimalių rezultatų, jauką reikia sušlapinti dviem skirt. etapais.
Norėdami sušlapinti jauką, apvaliame kibire ant jauko supilkite 3/4 viso reikiamo vandens kiekio. Rankomis gerai sumaišykite, kad vanduo gerai susigertų į jauko daleles.
Palaikykite jauką 15 min., tuomet supilkite likusį vandenį, kad susidarytų pakankamai drėgna medžiaga rutuliukams suformuoti.
SUDĖTIS
Duonos trupiniai, PV1 (kviečiai, melasa), kukurūzai, džiovinti kokosų branduoliai, sausainiai, kalendra, druska, prieskonių mišinys (cinamonas, gvazdikėliai, imbieras, muskatas, aitrioji paprika, kalendra, kardamonas) (1,2 %).
Priedai: vanilės aromatinės medžiagos 1,5 %;
Analitinės sudedamosios dalys ir kiekis
Žali baltymai 13,2 %
Žali riebalai 17,4 %
Mineralinės medžiagos 4,0 %
Žalios skaidulos 6,6 %
Natris 0,7 %
OFICIALUS PAVADINIMAS
Maisto papildas karpinių šeimos žuvims
Patvirtinimo numeris
NL 211366
Tips for storage and maintenance
Storage tips
The Caperlan Clip’&’Cut allows you to correctly open and close the sachet to avoid losing bait, facilitating its transportation and storage.
Store the bait in a dry place.
Restrictions on use
Not for human consumption