PARUOŠIMO NURODYMAI
„Caperlan“ komanda pataria naudoti 2 dalis jauko ir 0,75 dalį vandens.
Norint pasiekti optimalių rezultatų, jauką reikia sušlapinti dviem skirt. etapais.
Norėdami sušlapinti jauką, apvaliame kibire ant jauko supilkite 3/4 viso reikiamo vandens kiekio. Rankomis gerai sumaišykite, kad vanduo gerai susigertų į jauko daleles.
Palaikykite jauką 15 min., tuomet supilkite likusį vandenį, kad susidarytų pakankamai drėgna medžiaga rutuliukams suformuoti.
SUDĖTIS
Džiūvėsėliai, PV1 (kviečiai, melasa), sūris (10 %), riešutai, soros sėklos (10 %), kukurūzai.
SUDEDAMOSIOS DALYS IR JŲ KIEKIAI
Žali baltymai 14,7 %,
žali riebalai 6,0 %,
mineralinės medžiagos 16,7 %,
neapdorotos skaidulos 2,4 %,
natris 4,4 %.
OFICIALUS PAVADINIMAS
Maisto papildas karpinių šeimos žuvims
IDENTIFIKACINIS NUMERIS
484 324 934 000 21
Tips for storage and maintenance
Storage tips
The Caperlan Clip’&’Cut allows you to correctly open and close the sachet to avoid losing bait, facilitating its transportation and storage.
Restrictions on use
Not for human consumption