KAIP PARUOŠTI
„Caperlan“ komanda pataria naudoti 2 dalis pašaro ir 0,75 dalies vandens.
Norint pasiekti optimalių rezultatų, jauką reikia sušlapinti dviem skirt. etapais.
Norėdami sušlapinti jauką, apvaliame kibire ant jauko supilkite 3/4 viso reikiamo vandens kiekio. Rankomis gerai sumaišykite, kad vanduo gerai susigertų į jauko daleles.
Palaikykite jauką 15 min., tuomet supilkite likusį vandenį, kad susidarytų pakankamai drėgna medžiaga rutuliukams suformuoti.
SUDĖTIS
Kopros paplotėliai, kviečių sėlenos, saldūs džiūvėsiai, kepintos maltos kanapių sėklos (15 %).
ANALITINĖS SUDEDAMOSIOS DALYS IR JŲ KIEKIS
Žali baltymai 16,0 %
Žali riebalai 8,8 %
Mineralinės medžiagos 5,9 %
Neapdorotos skaidulos 12,5 %
Natris 0,2 %
OFICIALUS PAVADINIMAS
Maisto papildas karpinių šeimos žuvims
IDENTIFIKACINIS NUMERIS
484 324 934 000 21
Tips for storage and maintenance
Storage tips
The Caperlan Clip’&’Cut allows you to correctly open and close the sachet to avoid losing bait, facilitating its transportation and storage.
Restrictions on use
Not for human consumption