Kaip paruošti
„Caperlan“ komanda pataria naudoti 2 dalis pašaro ir 0,5 dalies vandens.
Norint pasiekti optimalių rezultatų, jauką reikia sušlapinti dviem skirt. etapais.
Norėdami sušlapinti jauką, apvaliame kibire ant jauko supilkite 3/4 viso reikiamo vandens kiekio. Rankomis gerai sumaišykite, kad vanduo gerai susigertų į jauko daleles.
Palikite jauką 15 minučių, po to nupilkite likusį skystį, kad gautumėte puikiai sudrėkintą dugninį jauką.
Sudėtis
Džiūvesėliai, kopra, kepintos maltos kanapių sėklos, sausainių trupiniai, kalendra (8 %).
Analitinės sudedamosios dalys
Gyvuliniai baltymai: 13 %
Žali riebalai: 9 %
Žali mineralai: 13 %
Žalios skaidulos: 8 %
Natris: 1,3%"
Teisinė informacija
Karpiams skirti kombinuotieji pašarai.
Tiekėjo identifikacija: 484 324 934 000 21
Tips for storage and maintenance
Storage tips
The Caperlan Clip’&’Cut makes it possible to open and close the bag cleanly to prevent the bait from being wasted, while facilitating its transport and storage.
Store the bait in a dry place.
Restrictions on use
Not for human consumption