Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0
  • Vaikiška padelio raketė „Hack“
  • Vaikiška padelio raketė „Hack“
  • Vaikiška padelio raketė „Hack“
  • Vaikiška padelio raketė „Hack“
Vaikiška padelio raketė „Hack“

BULLPADEL

8818998

Vaikiška padelio raketė „Hack“

55,00 EUR
  • Vaikiška padelio raketė „Hack“
  • Vaikiška padelio raketė „Hack“
  • Vaikiška padelio raketė „Hack“
  • Vaikiška padelio raketė „Hack“
Vaikiška padelio raketė „Hack“
Size :
Išparduota

Tikrinti likutį parduotuvėse

„Bullpadel“ vaikiška padelio raketė „Hack 2023“ sukurta vaikams, turintiems gerą techniką, bet siekiantiems daugiau galios ir stabilumo, kad galėtų maksimaliai išnaudoti savo galimybes.

PRIVALUMAI

Galia

„Carbon Tube“ technologija rėme ir rombo formos galva.

Patogu naudoti

Stiklo pluoštas („PolyGlass“) ir evalastinės putos.

Patogu naudoti

Dėl 335–345 g svorio ir vidutinio balanso ją labai lengva valdyti.

SUDĖTIS / PATARIMAI

Įgūdžių lygis:patyrę jaunieji žaidėjai

Šis modelis sukurtas patyrusiems jaunesniems žaidėjams, norintiems tobulinti savo techniką naudojant aukštos kokybės raketę (pritaikyta Paquito Navarro suaugusiųjų raketės versija).

Žaidimo stilius:visapusiškas puolimas

Šios raketės rombo formos galva ir našumas suteikia daugiau jėgos smūgiams.Dėl mažo svorio ir stiklo pluošto (polistiklo) paviršiaus ji nėra tokia standi, todėl jauni žaidėjai gali žaisti agresyvesniu stiliumi. Vis dėlto raketės išsišakojimo technologija taip pat padeda pagerinti valdymo lygį. Tai reiškia, kad „Bullpadel“ padelio raketė „Hack JR 2023“ suteikia jauniems žaidėjams reikiamą galią ir kontrolę.

Balansas:vidutinis.

Tai raketės balanso taškas, matuojamas milimetrais nuo koto apačios (rankenos).
Kuo didesnis skaičius (balanso taškas arčiau galvos), tuo raketė bus galingesnė ir stabilesnė, tačiau atrodys sunkesnė (net jei faktinis svoris nėra didesnis). Tačiau ją sunkiau valdyti. Ir priešingai, jei skaičius mažesnis (balanso taškas artėja link rankenos), tuo raketę bus lengviau valdyti, tačiau ji nebus tokia galinga ir stabili.

Svoris:335–345 g.

Svoris, kaip ir raketės balanso taškas, nulemia mosto manevringumą, stabilumą ir kamuoliukui perduodamą energiją (galią).Kuo raketė sunkesnė, tuo daugiau galios sukursite, tačiau sunkės jos valdymas.Ir atvirkščiai, kuo lengvesnė raketė, tuo lengviau ją valdyti, bet tuo ji mažiau galinga.

Išorinė medžiaga:stiklo pluoštas

Stiklo pluoštas yra lanksčiausias išorinės medžiagos variantas:kuo lankstesnis pluoštas, tuo lengviau kamuoliukas atšoka nuo raketės ir tuo patogesnis smūgis.Naudojant mažiau lankstų pluoštą galima užtikrinti didesnę raketės galią.

Vidinė medžiaga:„Evalastic“

EVA putplastis yra įvairaus tankio: kuo didesnis tankis, tuo tvirtesnė raketė.Tvirtumas yra viena iš šios medžiagos savybių, todėl nesunku pakeisti tankį, kad gautumėte daugiau galios.„Evalastic“ putos užtikrina lankstumą ir minkštumą.

„Carbon Tube“ technologija

Į rėmą integruotas 100 % anglies pluoštas, išaustas skirtingomis kryptimis, kad būtų pasiekta galios ir kontrolės pusiausvyra.

„PolyGlass“ technologija

Pluoštas gaminamas iš lydyto stiklo. Tai labai tvirta ir smūgiams atspari medžiaga; kitaip sakant, ji pasižymi puikiu elastingumo ir tvirtumo balansu.

„Evalastic“ technologija

Mažo tankio putplastis, pasižymintis specifinėmis elastingumo ir tankio savybėmis, užtikrinančiomis geresnį pojūtį ir didesnį komfortą. Raketės sudėtis padeda jai ilgiau išlaikyti pradinį našumo lygį.

„Hack“ technologija

Dėl šios technologijos raketė tampa standesnė ir geriau paskirsto raketės komponentų svorį, kad būtų užtikrintas tobulas balansas.Smūgio metu „Hack“ išsišakojimas pagerina necentrinių smūgių kontrolę, kai praleidžiamas efektyvaus smūgio taškas.

Tips for storage and maintenance

TESTS AND WARRANTY

Warranty

2 Years