Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0
  • Pusryčių batonėliai be glitimo, 6 vnt., migdolų skonio
  • Pusryčių batonėliai be glitimo, 6 vnt., migdolų skonio
Pusryčių batonėliai be glitimo, 6 vnt., migdolų skonio

DECATHLON

8811823

Pusryčių batonėliai be glitimo, 6 vnt., migdolų skonio

7,50 EUR
  • Pusryčių batonėliai be glitimo, 6 vnt., migdolų skonio
  • Pusryčių batonėliai be glitimo, 6 vnt., migdolų skonio
Pusryčių batonėliai be glitimo, 6 vnt., migdolų skonio
color :
Size :
Išparduota

Tikrinti likutį parduotuvėse

Sukūrėme šiuos energinius batonėlius kaip puikų pusryčių variantą ruošiantis ištvermės reikalaujančiai treniruotei.

PRIVALUMAI

Energinės savybės

Viename energiniame batonėlyje yra 150–166 kcal.

Lengva naudoti

Energinis batonėlis, kurį galite pasiimti su savimi bet kur

Lengva transportuoti

Atskiras maišelis, telpantis į kišenę

Skatina energijos metabolizmą

Vitaminas B1 padeda normaliai pasisavinti energiją.

Su vitaminais ir mineralais

Vitaminai B1, B6, B12 ir C ir magnis.

SUDĖTIS / PATARIMAI

Kada valgyti pusryčių batonėlį

Suvalgykite batonėlį pusryčiams, 1,5 val. prieš ištvermės reikalaujančią treniruotę, kad ir kas tai būtų: bėgimas, bėgimas bekele, važinėjimas dviračiu ir t. t.Jei jūsų treniruotė ar varžybos yra po pietų, suvalgykite batonėlį kaip užkandį.

Mitybos specialisto kurtas receptas

Norėdami patenkinti atletų ir sportininkų poreikius, receptą sukūrėme konsultuodamiesi su mitybos specialistu. Visa to rezultatas – 2 batonėliuose yra viskas, ko jums reikia, kad nepavargtumėte per ištvermės reikalaujančią mankštą. Kiti pranašumai: Norėjome suderinti efektyvumą ir natūralius ingredientus. Siekdami užtikrinti puikius rezultatus, į batonėlį įtraukėme vos kelis ingredientus.

Lengviau suvirškinamas mažas pietų batonėlis

Ištvermės reikalaujančios mankštos metu svarbu virškinimas, ypač kad jaustumėtės puikiai. Mūsų batonėlio tekstūra yra tiršta, todėl jį lengva virškinti. Paaiškinsime kodėl. Kai kramtote, kaupiasi seilės. Seilės suspaudžia maistą, taip pat jose yra fermentų, padedančių virškinti. Į savo receptą taip pat įtraukėme liofilizuotų ananasų, kuriuose taip pat yra fermentų.

Trumpa tiekimo grandinės apžvalga

Mūsų pusryčių batonėlis pagamintas Ispanijoje. Kalbant apie žaliavas, pasirinkome medžiagas, kurios mums pasirodė priimtiniausi sprendimai atsižvelgiant į produktų vietas.

Kam skirtos visos šios sudedamosios dalys?

Medus, avižų dribsniai be glitimo ir ryžių sirupas suteikia energijos.
Žirnių baltymai suteikia baltymų.
Kakava ir šokolado drožlės suteikia skonio.
(šokoladinis variantas)
- Migdolai suteikia puikų skonį ir baltymų bei sveikų riebalų.
- Liofilizuoti ananasai palengvina virškinimą.
- Magnis, kartu su vitaminais B6 ir B12, padeda kovoti su nuovargiu.- Vitaminas C yra antioksidantas, o vitaminas B1 padeda vykti normaliai medžiagų apykaitai.

Kramtymo svarba

Pripažinkite: Dėl streso varžybų rytą valgymas gali tapti nemaloniu užsiėmimu, o ne malonumu. Turėkite omenyje, kad pusryčių batonėlis nėra toks lankstus kaip vaisių gelis, nors jį lengva kramtyti. Žirnių baltymai (kurie yra šiek tiek traškūs) ne tik paskatina apetitą, bet ir sukelia kramtymo judesį, kuris suaktyvina virškinimo fermentus ir susijusį virškinimo procesą.

„Iššūkių batonėlis“: produkto kūrimo iššūkis

Turime pripažinti, buvo daugybė bandymų. Bet to ir reikia norint pasiekti tobulumą, ar ne? Išties, daugybė techninių apribojimų ir paskatino šį pusryčių batonėlio formatą: 40 g vietoj 80 g, taigi 2 batonėliai visavertiems pusryčiams.
Trumpai tariant, turbūt supratote, kad šis batonėlis yra „iššūkių batonėlis“, kaip apibūdino produktų inžinierė Juliette. Iššūkis, su kuriuo susidorota išties sėkmingai? Spręsti jums!

NUTRITIONAL INFORMATION

nutritional information

Maistinė vertė:100 g – 40 g (viena porcija) Energinė vertė: 1742 kJ, 416 kcal – 697 kJ, 166 kcal Riebalai: 17 g – 6,8 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 5,6 g – 2,2 g Angliavandeniai: 47 g – 19 g iš kurių cukraus: 23 g – 9,2 g Maistinės skaidulos: 9,5 g – 3,8 g Baltymai: 14 g – 5,6 g Druska: 0,58 g – 0,23 g Vitaminas C 30 mg (37,5 %*) – 12 (15 %*) Vitaminas B1 0,41 mg (37,5 %*) – 0,17 (15 %*) Vitaminas B3 6,0 mg (37,5 %*) – 2,4 (15 %*) Vitaminas B6 0,53 mg (37,5 %*) – 0,21 (15 %*) Magnis 141 mg (37,5 %*) – 56,3 (15 %*) * Rekomenduojamos paros normos %

Tips for storage and maintenance

Storage tips

Keep this product in a cool, dry place.

TESTS AND WARRANTY

Test product

This bar was tested by a panel of 65 sports users under real-life endurance sports conditions. Each one ate it in their preferred way according to their respective habits and digestion, either 1½ h or 2 h before the activity.

Warranty

2 Years

Agree by

The breakfast bar was appreciated by all our 65 testers made up of keen and novice sportsmen and women: cyclists, mountain bikers, triathletes, trail runners, runners, etc.