Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0
  • Lengvai prilaikanti sportinė liemenėlė moterims, ruda
  • Lengvai prilaikanti sportinė liemenėlė moterims, ruda
  • Lengvai prilaikanti sportinė liemenėlė moterims, ruda
  • Lengvai prilaikanti sportinė liemenėlė moterims, ruda
  • Lengvai prilaikanti sportinė liemenėlė moterims, ruda
Lengvai prilaikanti sportinė liemenėlė moterims, ruda

DOMYOS

8842084

Lengvai prilaikanti sportinė liemenėlė moterims, ruda

20,00 EUR
  • Lengvai prilaikanti sportinė liemenėlė moterims, ruda
  • Lengvai prilaikanti sportinė liemenėlė moterims, ruda
  • Lengvai prilaikanti sportinė liemenėlė moterims, ruda
  • Lengvai prilaikanti sportinė liemenėlė moterims, ruda
  • Lengvai prilaikanti sportinė liemenėlė moterims, ruda
Lengvai prilaikanti sportinė liemenėlė moterims, ruda
color :
Size :
Išparduota

Tikrinti likutį parduotuvėse

Ši sportinė liemenėlė lengvai prilaiko krūtinę ir puikiai tinka nedidelio intensyvumo treniruotėms.

PRIVALUMAI

Prilaiko krūtinę

1 lygio prilaikymas - neintensyvioms treniruotėms (jogai, kilnojant svorius)

Nevaržo judesių

Sukryžiuotos petnešėlės, kad nespaustų pečių, o po pažastimis būtų plačios angos

Drėgmės kontrolė

Žema nugara užtikrina optimalų oro pralaidumą treniruočių metu.

SUDĖTIS / PATARIMAI

Kokiems užsiėmimams tinkama ši liemenėlė?

Patvirtintas 1 lygio prilaikymas,todėl ši sportinė liemenėlė tinka visoms mažo intensyvumo treniruotėms:svorių kilnojimui, jogai, pilatesui, vaikščioijmui, golfui ir t.t.

Kaip lengvo prilaikymo sportinė liemenėlė palengvina sportavimą?

Sporto pagrindas - nevaržomas judėjimas. Todėl pasirūpinome visomis detalėmis, kad galėtumėt sportuoti be jokių suvaržymų.
Petnešėlės nugaroje yra sukryžiuotos, kad nespaustų pečių srities, o rankos galėtų judėti laisvai.Toks dizainas taip pat užtikrina, kad treniruočių metu nugara kvėpuoja, o prakaitas išgaruoja greičiau.Plačios angos po pažastimis taip pat užtikrina nuolatinį komfortą ir lengvesnį judėjimą.

Koks yra lengvo prilaikymo sportinės liemenėlės kirpimas?

Net sportuojant norisi atrodyti gražiai.Bent jau „Decathlon“ komanda taip mano.
Ši lengvo prilaikymo sportinė liemenėlė sukurta taip, kad kilnodamos svorius ar sportuodamos uždarose patalpose moterys atrodytų puikiai.Liemenėlę galima dėvėti ir be marškinėlių.Plisuota priekinė dalis su pamušalu, išimami kaušeliai ir V formos iškirptė paryškina krūtinę.Kad ansamblis būtų išbaigtas, dėvėkite kartu su derančiomis tamprėmis.

Kodėl svarbu saugoti krūtinę treniruočių metu?

Sportuojant jūsų krūtys, kurios yra jautrios ir prilaikimos tik odos, patiria daug didesnį krūvį nei kasdieniame gyvenime.Nepriklausomai nuo jūsų dydžio ar amžiaus, krūtinė juda ir šokinėja, taip sukeliama iki penkių kartų didesnė apkrova, nei ji pati sveria.Sportinė liemenėlė suteikia krūtinei taip reikalingą prilaikymą, komfortą ir apsaugą.Ji apsaugo krūtis nuo smūgių, skausmo ir ankstyvo suglebimo.

Kaip išsirinkti, ar reikalinga aukšto, vidutinio, ar lengvo prilaikymo liemenėlė?

Sportuojant ištempiama krūtinės oda ir raiščiai.Be pakankamo prilaikymo, krūtis gali skaudėti ar suglebti.Tačiau per didels prilaikymas ilgainiui gali būti žalingas. Todėl sportinės liemenėlės prilaikymo lygį būtina pritaikyti prie savo kaušelių dydžio ir treniruočių intensyvumo.Tikslas - apsaugoti krūtinę nekeičiant natūralaus krūtų judėjimo.

Kokio lygio prilaikymą suteikia „Decathlon“ sportinės liemenėlės?

Modeliai patvirtinti mūsų laboratorijose naudojant krūtinės prilaikymo testą, kuriuo matuojamas krūtinės judėjimo pagreičio sumažėjimas sportuojant.Jie vertinami ir klasifikuojami nuo 1 iki 5: 1 - lengvas prilaikymas, 3 - vidutinis prilaikymas ir 5 - aukštas prilaikymas.

Kokio prilaikymo lygio sportinė liemenėlė tinkama skirtingoms sporto rūšims?

Sportinės liemenėlės prilaikymo lygis turi būti pritaikytas sportui, kuriuo užsiimamate.Mes siūlome 3 prilaikymo lygius:
- 1 lygis: lengvas prilaikymas atliekant pratimus, kur krūtinė juda nestipriai (joga, pilatesas, tempimo pratimai, golfas);
- 3 lygis: vidutinis prilaikymas atliekant pratimus, kur krūtinė juda vidutiniškai (važiavimas dviračiu, šokiai, kūno rengyba, kardio treniruotės);
- 5 lygis: aukštas prilaikymas itin judrioms treniruotėms (AIIT, bėgimas, tenisas, komandinis sportas).

Kaip išsirinkti tinkamo dydžio sportinę liemenėlę

Tinkamai pasirinktas sportinės liemenėlės dydis užtikrins, kad jūsų krūtinė bus prilaikoma ir jausitės patogiai:Galite vadovautis mūsų dydžių vadovu, esančiu šalia dydžio pasirinkimo laukelio.

Kaip kuriamos „Decathlon“ sportinės liemenėlės?

„Decathlon“ sportines liemenėles mūsų ekspertų komanda sukūrė taip, kad būtų užtikrintas kuo didesnis komfortas ir išvengta sveikatos problemų.Nenaudojame vielučių, kad būtų išvengta sužalojimų ir limfmazgių prispaudimo rizikos.Sumažinome siūles aplink spenelius, kad būtų sumažintas dirginimas.Taip pat pirmenybę teikiame komponentams, kurie išgarina prakaitą, kad užtikrintume jūsų komfortą ir gerokai sumažintume dirginimo riziką.

Kaip prižiūrėti lengvo prilaikymo sportinę liemenėlę

Šią sportinę liemenėlę galima skalbti daugybę kartų.Patariame skalbti ne aukštesnėje kaip 30 °C temperatūroje mūsų skalbinių maišelyje, kuris parduodamas atskirai. (nuoroda8505236).
Naudokite skystas skalbimo priemones, o ne miltelius, ir venkite audinių minkštiklių.Jie gali pakenkti audinių pralaidumui orui. Negalima džiovinti džiovyklėje.

Tips for storage and maintenance

Skalbkite skalbyklėje ne aukštesnėje nei 30 °C temperatūroje įprastu režimu
Nenaudokite baliklio
Nedžiovinkite būgninėje džiovyklėje
Nelyginkite
Nevalykite sausuoju būdu

TESTS AND WARRANTY

Test product

Support: the support is tested and approved by testers in the Decathlon laboratory using breast displacement measurements. Each size is tested individually. Perspiration wicking:the perspiration wicking test is carried out on each fabric, in the laboratory, to check that the fabric absorbs, transfers moisture from the inside to the outside of the fabric and wicks it away. Washing: washing and drying tests guarantee the product withstands the test of time (shape and colour).

Warranty

2 Years

Agree by

This product has been tried by female testers in the Decathlon laboratory in order to validate the support. Then a panel of female testers tried it out during an indoor weight training session (use test protocol) to confirm its ease and comfort during sporting activities. They then continued the long-term test for 6 months to put the product through its paces.