Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0
  • Moteriška lengvo prilaikymo sportinė liemenėlė su Y formos nugara, juoda
  • Moteriška lengvo prilaikymo sportinė liemenėlė su Y formos nugara, juoda
  • Moteriška lengvo prilaikymo sportinė liemenėlė su Y formos nugara, juoda
  • Moteriška lengvo prilaikymo sportinė liemenėlė su Y formos nugara, juoda
Moteriška lengvo prilaikymo sportinė liemenėlė su Y formos nugara, juoda

DOMYOS

8484547

Moteriška lengvo prilaikymo sportinė liemenėlė su Y formos nugara, juoda

7,00 EUR
  • Moteriška lengvo prilaikymo sportinė liemenėlė su Y formos nugara, juoda
  • Moteriška lengvo prilaikymo sportinė liemenėlė su Y formos nugara, juoda
  • Moteriška lengvo prilaikymo sportinė liemenėlė su Y formos nugara, juoda
  • Moteriška lengvo prilaikymo sportinė liemenėlė su Y formos nugara, juoda
Moteriška lengvo prilaikymo sportinė liemenėlė su Y formos nugara, juoda
Size :
Išparduota

Tikrinti likutį parduotuvėse

Ši lengvai prilaikanti kūno rengybos liemenėlė idealiai tinka užsiimti mažo intensyvumo veikla, pavyzdžiui,jėgos treniruotėms ir pilatesui.

PRIVALUMAI

Prilaiko krūtinę

Lengvas prilaikymas mažo intensyvumo sportui.

Nevaržo judesių

Audinyje esantis elastanas suteikia lengvumo judant.

Drėgmės kontrolė

Orui laidi, greitai džiūstanti medžiaga neleidžia sušlapti sportuojant.

SUDĖTIS / PATARIMAI

Kokiai veiklai tinka ši lengvo prilaikymo liemenėlė su atvira nugara?

Ši lengvai prilaikanti kūno rengybos liemenėlė su atvira nugara idealiai tinka užsiimti mažo intensyvumo kūno rengybos treniruotėmis, pavyzdžiui, pilatesu, tempimo pratimais, jėgos treniruotėmis ir joga. Jos prilaikymo lygis ypač tinka mažesnei krūtinei.

Kaip ši lengvo prilaikymo liemenėlė su atvira nugara palengvina treniruotes?

Nepaisant to, kokia veikla užsiimate (joga, jėgos treniruotėmis, pilatesu ar kita), svarbu, kad sportuodamos jaustumėtės patogiai. Apie tai galvojome kurdami šią liemenėlę. Jos audinyje yra elastano. Ši medžiaga padaro liemenėlės audinį tampresnį. Tai užtikrina, kad ji seks visus jūsų judesius ir bus patogi.

Kaip ši lengvo prilaikymo liemenėlė su atvira nugara palaiko sausumo jausmą?

Nesvarbu, kokia veikla užsiimate, neišvengiama, kad sportuodama suprakaituosite. Bet drėgnumo jausmas tikrai nėra malonus treniruočių metu ar po jų. Todėl sukūrėme prakaitą išgarinančią liemenėlę. Tai ne magija, tai mokslas! Šios liemenėlės sintetinis audinys yra orui laidus ir greitai džiūsta. Todėl išliksite sausa visą treniruotę.

Kokia yra išimamų porolono kaušelių lengvo prilaikymo liemenėlėje su atvira nugara paskirtis?

Šioje sportinėje liemenėlėje yra medžiaginiai kaušeliai, nėra porolono pagalvėlių. Jei norite, naudodami specialias šio modelio angas galite pridėti porolonu paminkštintus kaušelius.Porolono kaušeliai turi ne vieną privalumą. Jie suteikia daugiau komforto ir prilaikymo, nes uždengia daugiau krūtinės. Taip pat jie apsaugo nuo smūgių. O taip pat jie suteikia krūtinei gražią formą.

Kodėl svarbu apsaugoti krūtis fizinės veiklos metu?

Treniruočių metu jūsų krūtys (jautrios ir prilaikomos beveik vien tik odos) patiria daug krūvio.Nesvarbu, koks jūsų krūtinės dydis ar jūsų amžius, treniruojantis krūtys juda taip stipriai, kad gali atrodyti, jog pasunkėjo iki penkių kartų.Sportinė liemenėlė prilaiko, apsaugo ir yra patogi sportuojant.Ji apsaugo krūtinę nuo smūgių, skausmo ir ankstyvo suglebimo.

Kaip pasirinkti iš stipraus, vidutinio ir lengvo prilaikymo?

Pratimai gali ištempti krūtinės odą ir raiščius.Jei ji neprilaikoma, gali atsirasti skausmas arba ankstyvas krūtų suglebimas.Tačiau per stiprus prilaikymas ilgainiui gali būti žalingas. Saugant krūtis svarbu įsitikinti, kad jūsų liemenėlė suteikia tinkamą prilaikymo lygį jūsų kaušelio dydžiui ir veiklos intensyvumui.Tikslas – apsaugoti krūtinę nekeičiant natūralių krūtų judesių.

Kokie yra „Decathlon“ sportinių liemenėlių prilaikymo lygiai?

Mūsų liemenėlės patvirtintos mūsų laboratorijose po krūtų prilaikymo bandymo, kuris matuoja krūtų judėjimo akceleracijos mažinimą sporto veiklos metu. Tuomet jos priskiriamos vienam iš šių lygių: 1 – lengvas prilaikymas, 3 – vidutinis prilaikymas ir 5 – stiprus prilaikymas.

Kokio prilaikymo lygio reikia kuriai veiklai?

Jūsų liemenėlės prilaikymo lygis turėtų tikti jūsų atliekamai veiklai. Yra trys mūsų asortimento lygiai:
- 1 lygis: lengvas prilaikymas veiklai, kuri sukelia nedidelį krūtų judėjimą (pilatesas, tempimo, ištvermės treniruotės, t. t.);
- 3 lygis: vidutinis prilaikymas užsiimant veikla, kurių metu krūtys juda saikingai ir ne nuolatos (šokiai, kūno rengyba, kardiotreniruotės ir t. t.);
- 5 lygis:
stiprus prilaikymas intensyviam judėjimui (žingsninė aerobika, bėgimas, šuoliai ant batuto ir pan.).

Kaip pasirinkti tinkamo dydžio sportinę liemenėlę?

Jei sportinė liemenėlė gerai priglunda, galite būti tikri, kad ji prilaikys krūtinę ir bus patogi.Kad išsirinktumėte reikiamą dydį, išmatuokite krūtinės apimtį (nedėvėdami liemenėlės).- Atsistokite prieš veidrodį.
- Matavimo juostą horizontaliai pridėkite prie nugaros viršaus, ties menčių apačia.
- Matavimo juosta apjuoskite plačiausią krūtų vietą.
- Stipriai nespaudžiant atlikite matavimus.

- Jei reikia, galite pasinaudoti mūsų internetine skaičiuokle

Kaip kuriamos „Decathlon“ sportinės liemenėlės?

„Decathlon“ sportines liemenėles sukūrė mūsų sporto komandos, siekdamos užtikrinti optimalų komfortą ir padėti jums išvengti sveikatos problemų.Nenaudojame lankelių, kad išvengtume sužalojimų ir limfmazgių suspaudimo. Spenelių zonoje naudojame mažiau siūlių, kad išvengtume trinties. Naudojame prakaitą išgarinančias medžiagas, kad jaustumėtės patogiai ir sumažintumėte dirginimo riziką.

Kaip prižiūrėti šią lengvo palaikymo liemenėlę su atvira nugara?

Ši liemenėlė sukurta intensyviam naudojimui sporto metu ir gali būti dažnai skalbiama. Rekomenduojame prieš skalbimą išimti porolono kaušelius. Rekomenduojame skalbti ją ne aukštesnėje kaip 30 °C temperatūroje mūsų atskirai parduodame skalbimo maišelyje (Nr. 8505236).
Naudokite skystą ploviklį, ne miltelius. Nenaudokite minkštiklių.Jie gali paveikti audinio kvėpavimą. Nedžiovinkite būgninėje džiovyklėje.

Tips for storage and maintenance

Skalbkite skalbyklėje ne aukštesnėje nei 30 °C temperatūroje įprastu režimu
Nenaudokite baliklio
Nedžiovinkite būgninėje džiovyklėje
Nelyginkite
Nevalykite sausuoju būdu

TESTS AND WARRANTY

Test product

SUPPORT: the level of support is tested and approved at the Decathlon laboratory by measuring breast movement. Each size is tested individually. PERSPIRATION WICKING: the perspiration-wicking test is performed on each material, in the lab, to make sure that the fabric absorbs moisture and wicks it from the inside to the outside so that it can evaporate. WASHING: the washing and drying tests ensure that the product retains its shape and colour.

Warranty

2 Years

Agree by

This product has been tested at the Decathlon laboratory to check its levels of support. A panel of testers then put it through its paces during a weight-training session (standardised usage test) to make sure that it was comfortable to wear during workouts. They carried on using the product for another 6 months before giving it the final thumbs up.