Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0
  • Padelio raketės rankenos juosta „Comfort“, pakuotėje 3 vienetai, juoda
Padelio raketės rankenos juosta „Comfort“, pakuotėje 3 vienetai, juoda

KUIKMA

967951

Padelio raketės rankenos juosta „Comfort“, pakuotėje 3 vienetai, juoda

4,00 EUR
  • Padelio raketės rankenos juosta „Comfort“, pakuotėje 3 vienetai, juoda
Padelio raketės rankenos juosta „Comfort“, pakuotėje 3 vienetai, juoda
color :
Size :
Išparduota

Tikrinti likutį parduotuvėse

Ši patogi, lipni juosta sukurta visų lygių padelio žaidėjams.

PRIVALUMAI

Patogu naudoti

Pagaminta iš 100 % poliuretano, užtikrina patogumą.

Neslysta

Medžiaga ir tekstūra užtikrina puikų sukibimą.

Sugeria drėgmę

0,6 mm storio medžiaga veiksmingai sugeria prakaitą.

SUDĖTIS / PATARIMAI

Kur atsirado padelis?

Padelis atsirado Meksikoje XX a. septintojo dešimtmečio pabaigoje.Netrukus ši smagi sporto šaka paplito Ispanijoje, Argentinoje, o vėliau – visose ispanakalbėse Pietų Amerikos šalyse.Šiuo metu padelis yra antras populiariausias sportas Ispanijoje, lenkiantis tenisą, tačiau nusileidžiantis futbolui.Visame pasaulyje yra aštuoni milijonai jo žaidėjų.

Kokios yra padelio taisyklės?

Žaidžia dvi komandos po du žaidėjus (dvejetai).Galimi du padavimai, jie turi būti mušami iš apačios, įstrižai per aikštelę.Kamuoliukas gali atšokti vieną kartą.Kamuoliukas turi atšokti nuo žemės, tuomet gali atsitrenkti į bet kurią aikštelės dalį.Atšokusį kamuoliuką galima mušti į sieną (tik sieną, ne metalinę tvorą).Atšokęs kamuoliukas gali išskrieti už aikštelės, jį galima atmušti ir už aikštelės ribų.Taškų sistema tokia pat, kaip tenise.

Kaip pradėti žaisti padelį?

Geresnei pradžiai naudokite pradedantiesiems žaidėjams sukurtus kamuoliukus.Jie minkštesni ir lėtesni, kad mokydamiesi lengviau valdytumėte smūgius.Tinkami batai neleis jums paslysti padelio aikštėse, kurios dažnai turi dirbtinės žolės ir smėlio dangą.Užsiėmimai klasėse leis greičiau išmokti ir neleis formuotis blogiems įpročiams, pvz., naudoti tą pačią techniką tenisui ar skvošui.

Tips for storage and maintenance

TESTS AND WARRANTY

Test product

Our research centre is based in Spain and is a hub for design and engineering expertise. Its role is to identify users' needs and feed them back to our design centre in France. The prototypes are tested on padel courts by users who represent that particular need. Their durability is then tested in the lab at our design centre. These tests mean that we can thoroughly check the quality of our products.

Warranty

2 Years