Kaip paruošti patiekalą iš džiovinto produkto?
Atidarykite pakuotę ir suglauskite abu galus, kad jie liestų vienas kitą.
Pripilkite karšto vandens iki 5 lygio žymos (200 ml). Išmaišykite. Uždarykite. Palaukite 8 minutes, išmaišykite ir mėgaukitės.
Vandens kiekį galite reguliuoti savo nuožiūra.
Be to, iš mišinio, gauto užpylus vandens, galima kepti blynus.
Jūs – kulinaras!
Sausas šaldymas ar džiovinimas?
Šie abu procesai įkvėpti gamtos. Pašalinamas maisto produkte esantis vanduo ir produktas sausai šaldomas arba džiovinamas aukštoje temperatūroje, kad būtų ilgiau tinkamas vartoti.
Sauso šaldymo metu maisto produktuose esantis vanduo pašalinamas jam pereinant iš kietosios fazės (užšalusio vandens) į dujinę.
Džiovinimo metu maistas džiovinamas aukštoje temperatūroje. Maisto produktuose esantis vanduo išgarinamas.
Šio daržovių ir bolivinių balandų mišinio pranašumai
Užpylus vandeniu galima valgyti po 8 minučių.
Receptas ir kiekis parinkti taip, kad atitiktų žygių poreikius. Pagaminta Prancūzijoje.
Svoris ir išmatavimai
Sudrėkintas svoris: 320 g
Sauso gaminio svoris: 120 g
Pakuotės svoris: 12 g
Pakuotės matmenys: 17,5 x 18,5 x 6 cm
Bendras svoris: 132 g su pakuote
Pakuojama sterilioje aplinkoje.
Paruošus suvartoti visą.
Maistas negali išlikti šviežias neribotą laiką. Su laiku jis sugenda arba pradeda pelyti. Norint sulėtinti šį procesą ir kuo ilgiau pratęsti patiekalų galiojimo laiką, į pakuotę prieš ją užklijuojant prileidžiama maistui saugių dujų (azoto E941). Jos inertiškos ir bekvapės, apsaugo nuo oksidacijos ir drėgmės.
NUTRITIONAL INFORMATION
nutritional information
Maistinė vertė: 100 g | 120 g (= 1 porcija)
Energinė vertė: 1607 kJ - 383 kcal | 1928 kJ - 460 kcal
Riebalai: 10,0 g | 12,0 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 4,2 g | 5,0 g
Angliavandeniai: 48,0 g | 58,0 g,
iš kurių cukrų: 8,5 g | 10,0 g
Skaidulos: 13,0 g | 16,0 g
Baltymai: 19,0 g | 23,0 g
Druska: 1,4 g | 1,7 g
Tips for storage and maintenance
Storage tips
Store in a clean and dry place.