Paruošimo patarimai
Atidarykite pakuotę ir suglauskite abu galus, kad jie liestų vienas kitą.
Pripilkite karšto vandens iki 5 lygio žymos (250 ml). Išmaišykite, užklijuokite pakuotę ir leiskite 10 minučių pastovėti.
Prieš valgydami dar kartą išmaišykite.
Vandens kiekį galite reguliuoti savo nuožiūra. Jūs – kulinaras!
Sausas šaldymas ar džiovinimas?
Taip konservuojant maistą vanduo iš jo ištraukiamas džiovinant šaltu arba karštu būdu.
Sauso šaldymo metu maisto produktuose esantis vanduo pašalinamas jam pereinant iš kietosios fazės (užšalusio vandens) į dujinę.
Džiovinimo metu maistas džiovinamas aukštoje temperatūroje. Maisto produktuose esantis vanduo išgarinamas.
Vištiena ruošiama sauso šaldymo būdu; kiti ingredientai išdžiovinami.
Vištienos kario privalumai
Vištiena gaunama Prancūzijoje ir prieš sausai šaldant išverdama.
Be glitimo.
Šį patiekalą Prancūzijoje gamina mūsų tiekėjas, įsikūręs Landų regione.
Verta žinoti
Užpylus vandeniu galima valgyti po 10 minučių.
Receptas ir kiekis parinkti taip, kad atitiktų žygių poreikius. Pakuojama sterilioje aplinkoje.
Paruošus suvartoti visą.
NUTRITIONAL INFORMATION
nutritional information
Maistinė vertė: 100 g | 120 g (= 1 porcija)
Energinė vertė: 1789 kJ - 426 kcal | 2147 kJ - 511 kcal
Riebalai: 14,0 g | 17,0 g,
iš kurių sočiųjų riebalų: 7,3 g | 8,8 g
Angliavandeniai: 50,0 g | 60,0 g,
iš kurių cukrų: 6,9 g | 8,3 g
Skaidulos: 3,3 g | 4,0 g
Baltymai: 23,0 g | 28,0 g
Druska: 2,0 g | 2,4 g
Tips for storage and maintenance
Negalima skalbti
Nenaudokite baliklio
Nedžiovinkite būgninėje džiovyklėje
Nelyginkite
Nevalykite sausuoju būdu
Storage tips
Store in a cool, dry place.