Paruošimo patarimai
Atidarykite pakuotę ir atlenkite abu galus, kad jie liestų vienas kitą.
Pripilkite karšto vandens iki 7 lygio žymos (260 ml). Išmaišykite, užklijuokite ir palaukite 9 minutes.
Atidarę dar kartą išmaišykite ir ragaukite.
Vandens kiekį galite reguliuoti savo nuožiūra. Jūs – kulinaras!
Sausas šaldymas ar džiovinimas?
Taikant šiuos du maisto konservavimo būdus vanduo iš maisto produktų ištraukiamas džiovinant šaltu arba karštu būdu.
Sauso šaldymo metu maisto produktuose esantis vanduo pašalinamas jam pereinant iš kietosios fazės (užšalusio vandens) į dujinę.
Džiovinimo metu maistas džiovinamas aukštoje temperatūroje. Maisto produktuose esantis vanduo išgarinamas.Visi šio patiekalo ingredientai buvo sausai šaldomi.
Ryžių ir lęšių troškinio „Dhal“ privalumai
Visi ingredientai pagaminti ekologišku būdu. Vegetariškas maistas.Patiekalas pagamintas Lenkijoje tiekėjo, naudojančio tik 100% natūralius ingredientus be priedų ir konservantų.
Verta žinoti
Užpylus vandeniu galima valgyti po 9 minučių.
Receptas ir kiekis parinkti taip, kad atitiktų žygių poreikius. Pakuojama sterilioje aplinkoje.
Paruošus suvartoti visą.
NUTRITIONAL INFORMATION
nutritional information
Maistinė vertė: 100 g | 110 g (= 1 porcija)
Energinė vertė: 1801 kJ - 428 kcal | 1981 kJ - 471 kcal
Riebalai: 9,9 g | 11,0 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 8,3 g | 8,8 g
Angliavandeniai: 67,0 g | 74,0 g,
iš kurių cukrų: 7,5 g | 8,2 g
Skaidulos: 7,8 g | 8,5 g
Baltymai: 16,0 g | 18,0 g
Druska: 1,6 g | 1,7 g
Tips for storage and maintenance
Negalima skalbti
Nenaudokite baliklio
Nedžiovinkite būgninėje džiovyklėje
Nelyginkite
Nevalykite sausuoju būdu
Storage tips
Store in a cool, dry place.