Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0
  • Linijų braižymo įrankis
  • Linijų braižymo įrankis
  • Linijų braižymo įrankis
Linijų braižymo įrankis

KIPSTA

8527257

Linijų braižymo įrankis

30,00 EUR
  • Linijų braižymo įrankis
  • Linijų braižymo įrankis
  • Linijų braižymo įrankis
Linijų braižymo įrankis
Size :
Išparduota

Tikrinti likutį parduotuvėse

Mūsų futbolo gaminių kūrėjai sukūrė šį naujovišką produktą, kad paįvairintumėte treniruotes. Naudokite kartu su moduliniais kūgiais ir nubrėžkite linijas.

PRIVALUMAI

Lankstumas

Paįvairinkite savo pratimus – šis linijų braižymo įrankis suderinamas su kūgiais

Lengva naudoti

Guminę juostą galima greitai suvynioti ir sutvarkyti.

Paprasta išmokti

Galėsite pažymėti lauką tikromis šoninėmis linijomis.

Matomumas

Plati fluorescencinė guminė juosta lengvai matoma.

SUDĖTIS / PATARIMAI

Pristatome modulinių aksesuarų asortimentą

Stebėjome aikštelę ir tarėmės su treneriais prieš nuspręsdami, ko reikia įkuriant aikštelę: zonų ir taikinių žymėjimas, kliūties išvengimas ir t. t. Kad kuo geriau patenkintume šiuos poreikius ir suteiktume treneriams įvairiausių galimybių, sukūrėme modulinių aksesuarų asortimentą. Gaminiai tarpusavyje suderinami, todėl galėsite padidinti treniruočių intensyvumą ir jas paįvairinti dėl šių paprastų ir genialių techninių sprendimų.

Kas yra moduliniai aksesuarai?

„Linijų braižymo įrankis yra naujausias šios linijos gaminys ir atitinka „Modular“ linijos koncepciją. Galima derinti su moduliniais kūgiais, kad sistema būtų stabilesnė, ir nubrėžus linijas sukurti asmeninius pratimus.
Be to, ši sistema itin paprasta, todėl treneriai galės itin greitai išvynioti ir suvynioti juostą ir sutaupyti laiko.“

Unikalus dizainas jūsų treniruotėms

Linijų braižymo įrankis sukurtas pagal ilginamųjų kabelių gamybos principą. Jį sudaro susukta guminė juosta, kurią reikia išvynioti, o baigus naudoti – vėl suvynioti. Moduliniai kūgiai naudojami stabilumui užtikrinti išvyniojant guminę juostą. Paprasta ir itin veiksminga!

Trenerių pagalbininkas.

Aikštę žymėti kūgiais gali būti sudėtinga – juos sustatyti užtrunka daug laiko! Siekėme palengvinti trenerių darbą, todėl sukūrėme gaminį, kurį naudodami galėsite greitai nubrėžti linijas arba sukurti įvairių pratimų.

Mūsų dizainerių komanda pasakoja, su kokiais techniniais iššūkiais susidūrė

Kuriant linijų braižymo įrankį svarbiausia buvo kompromisas. Turėjome sukurti pakankamai ilgą guminę juostą, su kuria būtų galima padalyti aikštelę į kvadratus (25 m), tačiau gaminys neturėjo būti labai gremėzdiškas. Reikia pakankamai sunkių kūgių, kad treneriai galėtų ištraukti juostą vienu judesiu, tačiau ne pernelyg sunkių pakelti. Siekiame, kad mūsų gaminius naudotų kuo daugiau žmonių, todėl jų kaina turi būti prieinama.

Bandymai, bandymai!

„KIPSTA“ komandos tikslas yra kurti gaminius, kuriuos saugu naudoti. Linijų braižymo įrankis nėra išimtis! Šiam naujoviškam gaminiui atlikta daug įvairių bandymų siekiant užtikrinti, kad nėra pavojaus pargriūti užkliuvus už elastinės juostos (net futbolininkų batelius dėvintiems žaidėjams).

Norėdami patobulinti savo treniruotes, išbandykite programėlę „DECATHLON COACH“

Programėlė „DECATHLON COACH“ buvo sukurta tam, kad naudotojai galėtų sekti treniruočių programas, kurias sukūrė mūsų sertifikuoti treneriai. Be bėgimo ir vaikščiojimo programų, ši programėlė dabar siūlo specialias treniruočių programas, kurios padės treniruotis per individualias treniruotes. Programėlę nemokamai atsisiųskite iš svetainės: https://www.decathloncoach.com/fr/home/

Tips for storage and maintenance

Negalima skalbti
Nenaudokite baliklio
Nedžiovinkite būgninėje džiovyklėje
Nelyginkite
Nevalykite sausuoju būdu

Storage tips

For a longer lifespan, store the product in an area that is protected from bad weather! If the product has been used in the rain, leave the elastic out to dry uncoiled before winding it up.

TESTS AND WARRANTY

Warranty

2 Years