Skirtingi būdai naudoti kepsninę
Labai universali, galite naudoti įvairiais būdais:
- kaip tradicinę kepsninę kepti puikų maistą ant grotelių;
- kaip viryklę, uždėję ant laužo gaminti tinkamus prikaistuvius, keptuves ar geležinį lakštą ant grotelių (dėl stabilumo);
- kaip žarijų indą laužui, kad susikurtumėte nuostabių įspūdžių!
Kepsninės komplektacija
1 rėmas su kojelėmis | 1 indas pelenams | 1 grotelės gaminti maistą | 1 neįkaistanti rankena | 1 dangtis | 1 grotelės naudoti ant ugnies | 1 kartoninė dėžė
Įdėmiai perskaitykite atsargaus naudojimo instrukcijas
Prieš naudodami pasirūpinkite, kad vietovėje, kurioje esate, leidžiama kurti laužą ar naudoti kepsnines ir nenaudokite kepsninės arčiau kaip 5 m iki palapinės ar gyvenamosios erdvės. Nenaudokite uždaroje vietoje.
Naudojimo metu:
- Kepsninė labai įkaista, tad nelieskite jos, kol ji galutinai neatvės, arba naudokite specialias pirštines.
- Iš gaminio viršaus kyla liepsna. Būkite atsargūs pakilus vėjui – liepsna bus didesnė ir karštesnė.
Patarimai, kaip paruošti gardų maistą ant grotelių
Palaukite, kol grotelės įkais, jas imkite naudodami neįkaistančią rankeną.
Maistą ant grotelių išdėliokite įrankiu. Ugnis negali pasiekti maisto, tokiu atveju trumpam nuimkite maistą. Maistą reguliariai apverskite. Iškepę, palikite maistą ant grotelių.
Laikymo patarimai
Panaudoję, palikite kepsninę ant ugnies keletą minučių su uždarytu dangčiu. Taip nudegs riebalų likučiai. Per kepsninės angą išeis dūmai. Baigus gaminti, ji išliks šilta ilgą laiką.
Palaukite, kol kepsninė atvės, tada įdėkite atgal į laikymo dėžę.
Priežiūros patarimai
Pagaminus maistą, kol grotelės tebėra įkaitusios, nuvalykite jas metaliniu šepečiu.
Panaudoję kepsninę galite nuplauti karštu vandeniu su indų plovikliu. Sunkiai įveikiamas dėmes, ypač riebalų, pašalinkite kempine ir (arba) specialiu šepečiu. Prieš padėdami saugoti palaukite, kol kepsninė nudžius. Pagaminta iš 100 % nerūdijančio plieno, neleidžiančio susidaryti rūdims / korozijai.
Tips for storage and maintenance
Skalbkite rankomis
Storage tips
Wash and dry before storing away. Store in a clean, dry place.