Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0
  • Badmintono raketė „Astrox-22 LT“, juoda ir raudona
  • Badmintono raketė „Astrox CS“, juoda, geltona
  • Badmintono raketė „Astrox-22 LT“, juoda ir raudona
  • Suaugusiųjų badmintono raketė „Astrox 99 Play“, balta
Badmintono raketė „Astrox-22 LT“, juoda ir raudona

YONEX

8817602

Badmintono raketė „Astrox-22 LT“, juoda ir raudona

120,00 EUR
  • Badmintono raketė „Astrox-22 LT“, juoda ir raudona
  • Badmintono raketė „Astrox CS“, juoda, geltona
  • Badmintono raketė „Astrox-22 LT“, juoda ir raudona
  • Suaugusiųjų badmintono raketė „Astrox 99 Play“, balta
Badmintono raketė „Astrox-22 LT“, juoda ir raudona
Size :
Išparduota

Tikrinti likutį parduotuvėse

Sukurta intensyviai žaidžiantiems badmintoną žaidėjams, kuriems reikia galios ir manevringumo.

PRIVALUMAI

Galia

Į galvą orientuotas balansas su volframu ir „Nanomesh Neo“ technologija užtikrina maksimalią galią.

Patogu naudoti

Itin lengvas 63 gramų svoris, užtikrinantis didesnį raketės greitį.

Kontrolė

Vidutinio dydžio kotas, kuris leidžia smūgiuoti tiksliai neaukojant smūgio nuotolio.

Patogu naudoti

„Aero + Box frame“, užtikrinantis didesnį stabilumą smūgio metu.

SUDĖTIS / PATARIMAI

Apie „Astrox“ seriją

„Astrox“ (kuri pakeičia „Voltric“ asortimentą) yra galinga raketė, atitinkanti agresyviai atakuoti mėgstančių žaidėjų poreikius. Šių rakečių svoris labiau orientuotas į galvą, tad galėsite atakuoti užtikrintai ir stipriai atmušti kiekvieną padavimą.

Svoris

63 g – 8 U (60–64 g). Svoris (tiksliau masė) matuojamas gramais.Badmintono raketės sveria nuo 60 iki 100 gramų ir yra skirstomos į skirtingas klases pagal „U“ svorio vienetą.Kuo raketė lengvesnė, tuo ji manevringesnė ir patogesnė.Be to, ja lengviau užsimoti ir mostas atliekamas greičiau, tačiau ji ne tokia galinga. Kita vertus, sunkesnė raketė bus galingesnė, bet ne tokia patogi.

Lankstumas

Pusiau standi.
Lankstumas apibrėžiamas kaip rankenos gebėjimas lankstytis smūgiuojant.Kotai skirstomi į lanksčius ir standžius. Lankstus kotas pasižymi didesne tolerancija, taip pat su juo galėsite atmušti plunksniuką toliau, bet jūsų smūgis bus silpnesnis. Nors standus kotas užtikrina geresnę varomąją jėgą, jis reikalauja greito sukimo ir mažiau toleruoja klaidas.

Balansas

Svoris labiau orientuotas į galvą.
Balansas reiškia raketės svorio pasiskirstymą. Jis nurodytas milimetrais ir matuojamas nuo rankenos pagrindo iki balanso taško. Lengvesnės galvos raketė bus manevringesnė ir geriau reaguojanti, todėl puikiai tiks gynybiniams žaidėjams ir žaidžiant poromis. Sunkesnės galvos raketės suteiks daugiau galios, tai idealus pasirinkimas atakuojantiems žaidėjams. Tačiau jos gali atrodyti sunkios, jomis gali būti sunkiau užsimoti.

Sudėtis

„HM Graphite“.Kaina priklauso nuo badmintono raketės sudėties.Plieninės ir (arba) aliumininės raketės yra tvirtos, sunkios ir labiau tinkamos naudoti laisvalaikiu.Grafitinės / aliumininės ir visiškai grafitinės raketės yra lengvos ir puikiai tinka pradedantiesiems ir pažengusiems žaidėjams. Be to, iš didelio modulio grafito ir kitų medžiagų, pavyzdžiui, volframo, pagamintos raketės skirtos patyrusiems žaidėjams.

Ilgis

675 mm, 10 mm ilgesnė.
Suaugusiojo raketės ilgis matuojamas milimetrais ir svyruoja nuo 660 mm iki 680 mm. Tiesą sakant, kotas yra vienintelė dalis, kurios ilgis keičiasi. Trumpesnis kotas bus manevringesnis ir suteiks geresnį pojūtį.Ilgesnis kotas pasižymi didesne inercija ir suteikia daugiau galios.

Rankenos dydis

G5 = maža (80–84 mm).
Rankenos dydis matuojamas milimetrais. Rankenos dydžiai būna nuo 75 mm iki virš 90 mm ir skirstomi į „G“ ženklu žymimus dydžių intervalus. Nors didesnę rankeną laikyti paprasčiau, daugeliui žaidėjų būna sudėtinga pereiti nuo vienos rankenos prie kitos. Mažesnę rankeną lengviau suvaldyti, ji leidžia pirštų pagalba perduoti raketei daugiau galios.

Originalios stygos

Raketės gamykloje komplektuojamos su „Yonex“ 0,70 mm storio stygomis (parduotuvėse jų nėra). Tik labai aukštos klasės raketės, pagamintos Japonijoje, gamykloje gaminamos su 0,70 mm storio „BG65“ stygomis.

Iš anksto paruoštas ir rekomenduojamas

Gamykloje atliekamas įtempimas:8–10 kg.
Prekių ženklo rekomenduojamas įtempimas:8–12 kg.
Raketės įtempiamos nuo 8 kg iki 10 kg, atsižvelgiant į įtempimo nuokrypius, atsirandančius transportuojant.Kiekvienas prekių ženklas nurodo rekomenduojamą įtempimą, paprastai nuo 8 kg iki 12 kg. Tokiu būdu siekiama apsaugoti stygas arba rėmą nuo nutrūkimo arba smūgių.Be to, kai kurios raketės turi sustiprintą rėmą, kuris gali atlaikyti iki 16 kg įtempimą.

Stygų išdėstymas:pagrindiniai ir kryžminiai susikirtimo taškai, stygų rišimo instrukcijos 76 akutėms, A = pagrindiniai, B = kryžminiai

22*21.
4 mazgų stygų rišimo instrukcijos
Pagrindiniai susikirtimo taškai: pradėkite nuo vidurio viršuje ir tęskite iki B9 (praleisdami A7, A9 ir A11). Eikite per B12 link A16, tada grįžkite atgal prie A14, tada žemyn iki B10 ir užbaikite užrišdami ties B8 (tą patį kartokite kitoje pusėje).
Kryžminiai susikirtimo taškai: Suriškite mazgą ties B6 ir pradėkite kryžiuoti nuo B9. Toliau riškite iki A7 (praleisdami A12 ir A10) ir užbaikite užrišdami mazgą ties A5.

„Nanomesh Neo“

Dėl pirmosios kartos grafito rėmas yra patvaresnis ir lankstesnis. Ši medžiaga suteikia kotui lankstumo, o tai užtikrina maksimalią galią ir greitą atsistatymą po kiekvieno smūgio.

„Aero+Box“ rėmas

Rėmas turi aerodinamišką priekinį profilį bei ypač standų galinį profilį – tai leidžia mostą atlikti greičiau ir suteikia solidų stabilumo pojūtį smūgiuojant į plunksniuką.

„Isometric“

„Isometric“ technologija padidina smūgio zoną 7 %*. Palyginti su įprastais apvaliais rėmais, kvadrato formos „Isometric“ raketė optimizuoja pagrindinius ir kryžminius raketės susikirtimo taškus ir sukuria didesnį efektyvaus smūgio tašką.

Naujas žiedelių modelis.

Dėl raketės rėme esančių naujų žiedelių angų stygą pro žiedus reikia prakišti tik vieną, o ne du kartus, kaip įprastose raketėse. Tai palengvina stygų prakišimą ir pagerina jų veikimą.

Rotacinės generacijos sistema

Pritaikius atsvaros principą svoris paskirstomas nuo rankenos link galvos – tokiu būdu suteikiama maksimali kontrolė. Perėjimą nuo vieno smūgio prie kito galima atlikti sklandžiai ir sparčiai.

Prilaikanti jungtis

Viršutinio dangtelio paviršius yra platesnis ir 88 % plokštesnis nei įprastos raketės, kad raketė būtų geriau suimama ir kontroliuojama.

Integruota „T-Joint“ jungtis

Integruota „T-Joint“ jungtis sutvirtina koto ir rėmo sujungimą bei sumažina sukimąsi, todėl raketę valdyti tampa lengviau.

Volframas


Šios medžiagos paskirtis – suteikti didesnę svorio proporciją raketės galvai ir tokiu būdu užtikrinti didesnę smūgio galią.

Prekės kodas ir spalva

„AX22LT“ juoda ir raudona

Tiekėjo nuoroda

231-AX22LT-187

KIlmės šalis

Kinija

Tips for storage and maintenance

Storage tips

Avoid major temperature fluctuations.Store in its bag, particularly when cold.

TESTS AND WARRANTY

Parts guarantee

The frame is guaranteed for 1 year in normal use, stringing is not guaranteed.