Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0
  • Badmintono raketė „Astrox 77 Play“, oranžinė
Badmintono raketė „Astrox 77 Play“, oranžinė

YONEX

8880469

Badmintono raketė „Astrox 77 Play“, oranžinė

50,00 EUR
  • Badmintono raketė „Astrox 77 Play“, oranžinė
Badmintono raketė „Astrox 77 Play“, oranžinė
Size :
Išparduota

Tikrinti likutį parduotuvėse

Sukurta reguliariems badmintono žaidėjams, kuriems reikia galios ir komforto.

PRIVALUMAI

Galia

Sunki galva suteikia maksimalią galią

Patogu naudoti

Lankstus kotas ir izometrinis rėmas užtikrina didesnį atstumą.

Patogu naudoti

83 g svoris užtikrina gerą raketės greitį.

SUDĖTIS / PATARIMAI

Apie „Astrox“ seriją

Raketė, skirta galiai.„Astrox“ (kuri pakeičia „Voltric“ asortimentą) raketė buvo sukurta agresyviai atakuoti mėgstantiems žaidėjams.Šių rakečių svoris labiau orientuotas į galvą, tad galėsite atakuoti užtikrintai ir stipriai atmušti kiekvieną padavimą.

Raketės „Astrox 77 Play“ svoris:83 g – 4 U (80–84 g).

Svoris (tiksliau masė) matuojamas gramais.Badmintono raketės sveria nuo 60 iki 100 gramų.Jos yra skirstomos į skirtingas klases pagal „U“ svorio vienetą.Kuo raketė lengvesnė, tuo ji manevringesnė ir patogesnė. Be to, nuo jos mažiau skauda ranką, o mostas atliekamas greičiau.O sunkesnė raketė bus galingesnė.

Raketės „Astrox 77 Play“ lankstumas:Lanksti

Lankstumas apibrėžiamas kaip rankenos gebėjimas lankstytis smūgiuojant.Kotai gali būti nuo lanksčių iki standžių.Lankstus kotas labiau toleruoja smūgio klaidas ir yra patogesnis, nes lengvai smūgiuosite į galinę aikštelės dalį.Tvirtesnis kotas geriau reaguoja ir tikslesnis, tačiau reikalauja stipresnio mosto.Kieta raketė taip pat nėra labai atlaidi smūgio klaidoms

Raketės „Astrox 77 Play balansas:Svoris labiau orientuotas į galvą.

Balansas – tai raketės svorio paskirstymas.Jis nurodomas milimetrais ir matuojamas nuo rankenos pagrindo iki balanso taško.Lengvos galvos raketė bus manevringesnė ir greitesnė, todėl puikiai tiks gynėjams ir dvejetų žaidėjams. Sunkios galvos raketės suteiks daugiau jėgos, todėl tai idealus pasirinkimas atakuojantiems žaidėjams. Tačiau jas gali būti sunku ir sudėtinga valdyti.

Raketės „Astrox 77 Play“ sudėtis:grafitas.

Badmintono raketės kaina priklauso nuo jos sudėties.Plieninės ir (arba) aliumininės raketės yra tvirtos, sunkios ir labiau tinkamos naudoti laisvalaikiu.Grafitinės / aliumininės ir visiškai grafitinės raketės yra lengvos ir puikiai tinka pradedantiesiems ir pažengusiems žaidėjams. Be to, iš didelio modulio grafito ir kitų medžiagų, pavyzdžiui, volframo, pagamintos raketės skirtos patyrusiems žaidėjams.

Raketės „Astrox 77 Play“ ilgis:675 mm.


Suaugusiojo raketės ilgis matuojamas milimetrais ir svyruoja nuo 660 mm iki 680 mm. Skiriasi tik koto ilgis.Trumpesnis kotas manevringesnis ir patogiau guli rankoje.Ilgesnis kotas pasižymi didesne inercija ir suteikia daugiau galios.

Raketės „Astrox 77 Play“ rankenos dydis:G5 = maža (80–84 mm).


Rankenos dydis matuojamas milimetrais.Rankenos dydis svyruoja nuo 75 mm iki daugiau kaip 90 mm ir skirstomas į dydžių intervalus, išreikštus raidėmis „G“. Nors didesnę rankeną lengviau laikyti, daugeliui žaidėjų sunku pakeisti rankeną.Mažesnę rankeną lengviau valdyti, todėl pirštais galėsite valdyti raketę didesne jėga.

Raketės „Astrox 77 Play“ originalios stygos:

Raketės parduodamos su iš anksto įtemptomis daugiasiūlėmis „Yonex“ stygomis su 0,70 mm tarpeliais.

Raketės „Astrox 77 Play“ gamykloje atliekamas įtempimas:8–9 kg/17,5–20 lbs

Įtempimas išreiškiamas kilogramais (kg) arba svarais (lb). Raketės įtempiamos maždaug 9 kg/20 lbs, tačiau laikui bėgant stygos praranda įtempimą.

Raketės „Astrox 77 Play“ rekomenduojamas įtempimas:9–12,5 kg/20–28 lbs

Kiekvienas prekės ženklas savo raketėms rekomenduoja maksimalų įtempimą, kad stygos ar rėmas nesulūžtų įtempiant stygas ar smūgiuojant.Kai kurios raketės turi sustiprintą rėmą, kuris gali atlaikyti iki 16 kg/35 lbs įtempimą.

Raketės „Astrox 77 Play“ stygų išdėstymas:22⨯21

Stygų išdėstymas išreiškiamas vertikalių stygų skaičiumi x horizontalių stygų skaičiumi.Badmintone tai yra pagrindinės ir kryžminės stygos.Mažesnis stygų išdėstymas padidina galią ir patogumą, tačiau raketė yra ne toks patvari.

Nurodymai dėl 76 skylučių su pirmuoju sukryžiavimu ties A7: A = viršuje, B = apačioje

4 mazgai.
Pagrindinės stygos:pradėkite nuo vidurio viršuje ir tęskite iki B9 (praleisdami A7, A9 ir A11). Tęskite per B12 link A16, tada grįžkite į A14, nusileiskite iki B10 ir baikite ties B8(taip pat kitą pusę)
Kryžminės stygos: Suriškite mazgą ties B6 ir pradėkite kryžiuoti nuo B9. Toliau riškite iki A7 (praleisdami A12 ir A10) ir užbaikite užrišdami mazgą ties A5.

Raketės „Astrox 77 Play“ rėmo technologija:

Grafitas, „Aero+Box“ rėmas, „Isometric“, rotacinės generacijos sistema

Raketės „Astrox 77 Play“ koto sudėtis

Grafitas, Integruota „T-Joint“ jungtis

„Aero+Box“ rėmas

Rėmas turi aerodinamišką priekinį profilį bei ypač standų galinį profilį – tai leidžia mostą atlikti greičiau ir suteikia solidų stabilumo pojūtį smūgiuojant į plunksniuką.

Rotacinės generacijos sistema

Pritaikius atsvaros principą svoris paskirstomas nuo rankenos link galvos – tokiu būdu suteikiama maksimali kontrolė. Perėjimą nuo vieno smūgio prie kito galima atlikti sklandžiai ir sparčiai.

„Isometric“

Izometrinis dizainas padidina efektyvaus smūgio taško plotą 7 %*. Kvadrato formos „Isometric“ raketė, optimizuojant pagrindinių ir kryžminių stygų susikirtimo taškus, sukuria didesnį efektyvaus smūgio tašką nei klasikinis apvalus rėmas.

Integruota „T-Joint“ jungtis

Integruota „T-Joint“ jungtis sutvirtina koto ir rėmo sujungimą bei sumažina sukimąsi, todėl raketę valdyti tampa lengviau.

Prekės kodas ir spalva

„AX77-PL“, oranžinė

Kilmės šalis

Kinija

Žaidėjų patarimai

Žaidėjams, ieškantiems kontrolės, rekomenduojamos stygos: „Aerobite“ stygos, skirtos stipriai smūgiuojantiems žaidėjams: „Exbolt 65“

Tarptautiniai žaidėjai, naudojantys „Yonex“ raketę „Astrox 77“

An Se-Young (Pietų Korėja), Chen Yufei (Kinija), Fajar Alfian (Indonezija), Muhammad Rian Ardianto
(Indonezija), Huang Yaqiong (Kinija), Huang Dongping (Kinija)

Tips for storage and maintenance

Storage tips

Avoid major temperature fluctuations. Store in its bag, particularly when cold.

TESTS AND WARRANTY

Parts guarantee

The frame is guaranteed for 1 year under normal use (strings are not covered).