Slėpti filtrus
Filters 0
Užsisakykite iki:
Filters 0
  • Badmintono raketė „Astrox CS“, juoda, geltona
  • Badmintono raketė „Astrox CS“, juoda, geltona
  • Badmintono raketė „Nanoflare 800 Tour“, be stygų
Badmintono raketė „Astrox CS“, juoda, geltona

YONEX

8918975

Badmintono raketė „Astrox CS“, juoda, geltona

70,00 EUR
  • Badmintono raketė „Astrox CS“, juoda, geltona
  • Badmintono raketė „Astrox CS“, juoda, geltona
  • Badmintono raketė „Nanoflare 800 Tour“, be stygų
Badmintono raketė „Astrox CS“, juoda, geltona
Size :
Išparduota

Tikrinti likutį parduotuvėse

Skirta reguliariai intensyviai žaidžiantiems badmintono žaidėjams, ieškantiems galios.

PRIVALUMAI

Galia

Sunki galva galingiems smūgiams.

Kontrolė

Pusiau standus kotas leidžia smūgiuoti tiksliai neaukojant smūgio nuotolio.

Patogu naudoti

83 g svoris užtikrina gerą raketės greitį.

SUDĖTIS / PATARIMAI

Apie „Astrox“ seriją

„Astrox“ (kuri pakeičia „Voltric“ asortimentą) yra galinga raketė, atitinkanti agresyviai atakuoti mėgstančių žaidėjų poreikius. Šių rakečių svoris labiau orientuotas į galvą, tad galėsite atakuoti užtikrintai ir stipriai atmušti kiekvieną padavimą.

„Yonex“ raketės „Astrox CS“ svoris: 83 g – 4 U (80–84 g).

Svoris (tiksliau masė) matuojamas gramais.Badmintono raketės sveria nuo 60 iki 100 gramų ir yra skirstomos į skirtingas klases pagal „U“ svorio vienetą.Kuo lengvesnė raketė, tuo ji manevringesnė ir patogesnė. Ją taip pat lengviau ir greičiau sukti, nors ji ir ne tokia galinga.Kita vertus, sunkesnė raketė bus galingesnė, bet ne tokia patogi.

„Yonex“ raketės „Astrox CS“ lankstumas:Pusiau standi.

Lankstumas apibrėžiamas kaip rankenos gebėjimas lankstytis smūgiuojant.Kotai gali būti nuo lanksčių iki standžų.Lankstus kotas geriau toleruoja klaidas ir padeda pataikyti toliau, nors smūgiai lėtesni. Nors standus kotas užtikrina geresnę varomąją jėgą, jis reikalauja greito sukimo ir mažiau toleruoja klaidas.

„Yonex“ raketės „Astrox CS“ balansas:Sunki galva.

Balansas – tai raketės svorio paskirstymas.Jis nurodomas milimetrais ir matuojamas nuo rankenos pagrindo iki balanso taško.Lengvos galvos raketė bus manevringesnė ir greitesnė, todėl puikiai tiks gynėjams ir dvejetų žaidėjams. Sunkios galvos raketės suteiks daugiau jėgos, todėl tai idealus pasirinkimas atakuojantiems žaidėjams. Tačiau jas gali būti sunku ir sudėtinga valdyti.

„Yonex“ raketės „Astrox CS“ sudėtis:100% grafitas

Badmintono raketės kaina priklauso nuo jos sudėties.Plieninės ir (arba) aliumininės raketės yra tvirtos, sunkios ir labiau tinkamos naudoti laisvalaikiu.Grafitinės / aliumininės ir visiškai grafitinės raketės yra lengvos ir puikiai tinka pradedantiesiems ir pažengusiems žaidėjams. Iš didelio modulio grafito ir kitų medžiagų, pavyzdžiui, volframo, pagamintos raketės skirtos patyrusiems žaidėjams.

„Yonex“ raketės „Astrox CS“ ilgis:675 mm.


Suaugusiojo raketės ilgis matuojamas milimetrais ir svyruoja nuo 660 mm iki 680 mm. Tiesą sakant, kotas yra vienintelė dalis, kurios ilgis keičiasi. Trumpesnis kotas bus manevringesnis ir suteiks geresnį pojūtį.Ilgesnis kotas pasižymi didesne inercija ir suteikia daugiau galios.

„Yonex“ raketės „Astrox CS“ rankenos dydis:G5 = maža (80–84 mm).


Rankenos dydis matuojamas milimetrais.Rankenos dydis svyruoja nuo 75 mm iki daugiau kaip 90 mm ir skirstomas į dydžių intervalus, išreikštus raidėmis „G“. Nors didesnę rankeną lengviau laikyti, daugeliui žaidėjų sunku pakeisti rankeną.Mažesnę rankeną lengviau valdyti, todėl pirštais galėsite valdyti raketę didesne jėga.

„Yonex“ raketės „Astrox CS“ originalus stygų išdėstymas

Raketės gamykloje komplektuojamos su „Yonex“ 0,70 mm storio stygomis (parduotuvėse jų nėra). Tik labai aukštos klasės raketės, pagamintos Japonijoje, gamykloje gaminamos su 0,70 mm storio „BG65“ stygomis.

„Yonex“ raketės „Astrox CS“ originalus įtempimas:8–10 kg

Raketės įtempiamos nuo 8 kg iki 10 kg, atsižvelgiant į įtempimo nuokrypius, atsirandančius transportuojant.

„Yonex“ raketės „Astrox CS“ rekomenduojamas įtempimas:8–12 kg

Kiekvienas prekių ženklas nurodo rekomenduojamą įtempimą, paprastai nuo 8 kg iki 12 kg. Tokiu būdu siekiama apsaugoti stygas arba rėmą nuo nutrūkimo arba smūgių.Be to, kai kurios raketės turi sustiprintą rėmą, kuris gali atlaikyti iki 16 kg įtempimą.

„Yonex“ raketės „Astrox CS“ stygų išdėstymas (kryžminės stygos): 22*21

4 mazgų rišimo instrukcijos.
Pagrindinės stygos:pradėkite nuo vidurio viršuje ir tęskite iki B9 (praleisdami A7, A9 ir A11). Tęskite per B12 link A16, tada grįžkite į A14, nusileiskite iki B10 ir baikite ties B8(taip pat kitą pusę)
Kryžminės stygos: Suriškite mazgą ties B6 ir pradėkite kryžiuoti nuo B9. Toliau riškite iki A7 (praleisdami A12 ir A10) ir užbaikite užrišdami mazgą ties A5.

„Yonex“ raketės „Astrox CS“ rėmo technologija

Aero+Box“ rėmas, rotacinės generacijos sistema, „Isometric“

„Yonex“ raketės „Astrox CS“ sudėtis

Rotacinės generacijos sistema, valdymo atraminis dangtelis

Rėmo „Aero+Box“ technologija

Rėmas turi aerodinamišką priekinį profilį bei ypač standų galinį profilį – tai leidžia mostą atlikti greičiau ir suteikia solidų stabilumo pojūtį smūgiuojant į plunksniuką.

Rotacinės generacijos sistema

Pritaikius atsvaros principą svoris paskirstomas nuo rankenos link galvos – tokiu būdu suteikiama maksimali kontrolė. Perėjimą nuo vieno smūgio prie kito galima atlikti sklandžiai ir sparčiai.

„Isometric“ technologija

Izometrinis dizainas padidina efektyvaus smūgio taško plotą 7 %*. Kvadrato formos „Isometric“ raketė, optimizuojant pagrindinių ir kryžminių stygų susikirtimo taškus, sukuria didesnį efektyvaus smūgio tašką nei klasikinis apvalus rėmas.

Prilaikanti jungtis

Viršutinio dangtelio paviršius yra platesnis ir 88 % plokštesnis nei įprastos raketės, kad raketė būtų geriau suimama ir kontroliuojama.

Tips for storage and maintenance

Storage tips

Avoid major temperature fluctuations. Store in its bag, particularly when cold.

TESTS AND WARRANTY

Parts guarantee

The frame is guaranteed for 1 year under normal use (strings are not covered).